Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo dobry Absolution na GOGu polskim można dostać w dobrej cenie. Polecam!Tak, Hitman blood money uznawany przez wielu za najlepszą część jest właśnie w tym pakiecie razem z Absolution.
Ktoś grał w Absolution? Jakieś opinie? Kiedyś byłem zainteresowany kupnem.
Jakże się cieszę że przeszedłem to tylko raz.Mamy to! Days Gone Remastered![]()
![]()
Po chuj dać kasę na kontynuację jak można chuja zrobić i zarobićMamy to! Days Gone Remastered![]()
![]()
Mamy to! Days Gone Remastered![]()
![]()
O ja pierdole
Przeczytajcie ten tekst.
Civ 7 to będzie pierwsza, której nie kupię i nie zagram.
![]()
Tak, ta mechanika to główny powód, dla którego nie kupię ale w Civ teksty typu "ya'll don't know" to, również, krok za dalekoAkurat mnie ten tekst ani ziembi ani grzeje może poza samym faktem że ogólnie murzyni się nie nadają do tworzenia cywilizacji (chyba że z gówna)
Mnie od tecj Civki odrzuca sama mechanika zmiany cywilizacji co epoka i startowanie miejscami od zera co całkowicie zabija immersje. Dlatego tez Humankind nigdy mi nie podeszło.
Pojebało tych skurwieli?startowanie miejscami od zera
Jeszcze jakPojebało tych skurwieli?
Za purepc. plTym razem deweloperzy sprowadzą nas do Kioto. Stolica Kraju Kwitnącej Wiśni z okresu Edo nie znajduje się w najlepszej formie. Panoszą się tam bowiem groźne demony z innego świata, znane jako Genmy. Trailer przedstawia bohatera tej historii, Miyamoto Musashiego (który jest zresztą postacią historyczną). Wojownik zmiata wrogów, korzystając przede wszystkim (choć nie tylko, jak widać w zapowiedzi) z niezawodnej katany oraz specyficznego artefaktu - Rękawicy Oni. Wygląda na to, że ten ostatni ma najwyraźniej własną świadomość
było?
Za purepc. pl
żółty ale może jest tranzystoremJebani rasiści. Dlaczego bohater jest żółty a nie czarny?
Do tego umieszczają w grach ładne kobiety, zwyroleJebani rasiści. Dlaczego bohater jest żółty a nie czarny?
wspaniała gra, mocno niedoceniona, wciąż mam gdzieś kopię na dyskuZa dzieciaka zagrywałem się w Dark Messiah Might and Magic wydanego w 2006 roku. Gra jest zrobiona na silniku Source czyli na tym od Half Life.
Jedną z broni tam dostępnych było otoczenie - można tam było między innymi rzucać obiektami jak beczki czy kamienie, wkopywać wrogów w ogniska czy na kraty z kolcami. Można było nawet zwabić cyklopa pod kolumnę by ją na niego zrzucić.
Obecne gry mają kompletnie wywalone na fizykę, w zamian dostajemy jakieś gówna pokroju śledzenia promieni, na które i tak większość ma wywalone.
Większość tych gówien ma problemy z optymalizacją i jak coś działa na premierę to mamy święto.
W dziwnym kierunku poszedł gaming - wchodzenie w interakcje z otoczeniem jest dużo fajniejsze od tych graficznych wodotrysków moim zdaniem.
Za dzieciaka zagrywałem się w Dark Messiah Might and Magic wydanego w 2006 roku. Gra jest zrobiona na silniku Source czyli na tym od Half Life.
Jedną z broni tam dostępnych było otoczenie - można tam było między innymi rzucać obiektami jak beczki czy kamienie, wkopywać wrogów w ogniska czy na kraty z kolcami. Można było nawet zwabić cyklopa pod kolumnę by ją na niego zrzucić.
Taka ciekawostka, niedawno wrzucili 2 bardzo ciekawe mody, Restoration oraz Co-op. Pierwszy naprawia bugi i przywraca wyciętą zawartość a drugi jak sama nazwa mówi, pozwala na grę w co-op'ie. Gdzieś tam w tle jest jeszcze RTX Remix, który oprócz wspomnianego Dark Messiah poprawi wygląd jeszcze jednego klasyka zrobionego na silniku Source, mianowicie chodzi o Vampire The Masquerade: Bloodlines.wspaniała gra, mocno niedoceniona, wciąż mam gdzieś kopię na dysku
na nexus te mody?Taka ciekawostka, niedawno wrzucili 2 bardzo ciekawe mody, Restoration oraz Co-op. Pierwszy naprawia bugi i przywraca wyciętą zawartość a drugi jak sama nazwa mówi, pozwala na grę w co-op'ie. Gdzieś tam w tle jest jeszcze RTX Remix, który oprócz wspomnianego Dark Messiah poprawi wygląd jeszcze jednego klasyka zrobionego na silniku Source, mianowicie chodzi o Vampire The Masquerade: Bloodlines.
moddbna nexus te mody?