GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Mordo, w Baldurze mogłeś się ruchać z niedźwiedziem. W KCD Henryk chędorzy chyba tylko baby ze szparami. Pojawia się chyba czarny lekarz, ponoć jest to jakoś dobrze wytłumaczone fabularnie I nikt nie powiedział, że nie każe bohaterowi robić wcierki z gówna na sińce.

A wracając do pierwszej części to jednak dygnął. Wsiąkłem mocno chociaż na razie nie wychylam nosa daleko poza osadę. No i randka z Teresa była ;)

Mordo, w Baldurze mogłeś się ruchać z niedźwiedziem. W KCD Henryk chędorzy chyba tylko baby ze szparami. Pojawia się chyba czarny lekarz, ponoć jest to jakoś dobrze wytłumaczone fabularnie I nikt nie powiedział, że nie każe bohaterowi robić wcierki z gówna na sińce.

A wracając do pierwszej części to jednak dygnął. Wsiąkłem mocno chociaż na razie nie wychylam nosa daleko poza osadę. No i randka z Teresa była ;)
Baldur to takie bardziej fantasy, a KCD jednak inna para kaloszy.
Pewnie i tak zagram choć 1dynkę na razie męczę.

Nie wiem co to znaczy, ale chyba się zainteresuje ;)
Pod domem młynarza w dialogu z nią możesz zapytać jak udało jej się uciec i wtedy zaczniesz DLC.
Niestety jest tam dużo spierdalania, a topografia mapy potrafi wkurwić.

Pod domem młynarza w dialogu z nią możesz zapytać jak udało jej się uciec i wtedy zaczniesz DLC.
Niestety jest tam dużo spierdalania, a topografia mapy potrafi wkurwić.
Był gangbang :neildegrassewhoa:w sumie to chyba można jej nie ratować :awesome:

Ssie ta generacja na potęgę. Wczoraj na pokazie Capcomu zaprezentowali jakieś dwie arcade collection staroci i remaster drugiej Onimushy.
Nic o nowym RE czy DMC.

:beczka:
ku pamięci
471a445200849f31325c.jpg

Zauważyliście, że te przygłupy nie potrafią stworzyć nic nowego? Oni tylko biorą znane marki z wyrobioną renomą, licząc że fani serii masowo będą to kupować za sam tytuł, i je niszczą. Zupełnie jak powiedział Tolkien:

Evil cannot create anything new, they can only corrupt and ruin what good forces have invented or made. (Zło nie jest w stanie stworzyć niczego nowego, może jedynie zniekształcać i niszczyć to, co zostało wymyślone lub stworzone przez siły dobra).

Back