Remzo
Maximum FC Welterweight
Bardzo przyjemny i wciąż się broni graficznie jak i gameplay'owo. Fajnym smaczkiem jest cameo Lyncha z gier Kane & Lynch.Ktoś grał w Absolution? Jakieś opinie? Kiedyś byłem zainteresowany kupnem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo przyjemny i wciąż się broni graficznie jak i gameplay'owo. Fajnym smaczkiem jest cameo Lyncha z gier Kane & Lynch.Ktoś grał w Absolution? Jakieś opinie? Kiedyś byłem zainteresowany kupnem.
Kane & LynchBardzo przyjemny i wciąż się broni graficznie jak i gameplay'owo. Fajnym smaczkiem jest cameo Lyncha z gier Kane & Lynch.

Ubi już zwalnia ludzi na tuziny.
Pamiętam jak mnie oczarowało demko dodane XXX lat temu do CD-Action. Zjazd po linie z dachu wieżowca i wbicie przez okno do jakiegoś biurowca to było coś pięknegoKane & Lynch
Do dziś pamiętam, jak na X360 do szału mnie doprowadzała walka na jakimś placu budowy z wywrotką czy innym spychaczem.
Pełniak już mi te pozytywne odczucia mocno zbił niestety. A o dwójce to nie ma co już pisać, poza dość specyficznym stylem kamery i cenzurą
A to pamiętacie? PS2. Na tamte czasy grafika rozwalała system.
A to pamiętacie? PS2. Na tamte czasy grafika rozwalała system.
Pamiętam że pierwsza część to było wyjątkowej klasy gówno.Darksiders 2 DE to bardziej zbugowany szrot niż Cyberpunk i gry Bethesdy razem wzięte.
Niektóre przerywniki mają glitche, jeszcze inne się nie wgrywają - no i w końcu szajs się zawiesił i wywalił do menu konsoli.
Wyjebałem z dysku bez żalu.
Ograłem kiedyś na X360 - takie 7-/10 - dwójka podobno dużo lepsza, ale stan techniczny woła o pomstę do nieba.Pamiętam że pierwsza część to było wyjątkowej klasy gówno.
Wukong jest chyba spoko, tylko nie wiem jak wypada wersja na bazowe PS5 - wszystkie recenzje były oparte na wersje PC.Z innej beczki obczailem demo Wukong. Modele postaci mega, otoczenie obleci. System walki dość łatwy przez to że nie trzeba liczyć klatek animacji jak na elden ringu żeby dobrze wejść z rollem. Taki łatwiejszy soulslike.
Po premierze ta gra była niegrywalnym szrotem, ale teraz jest ponoć przyzwoicie.Trafiłem też na grę wartą uwagi która ma niskie oceny, nieadekwatne do obecnego stanu. Lord of the Fallen. Takie dark fantasy z trzeciej osoby. Obczailem filmy z gejmpleja i kilka recenzji poprawionej wersji po paczu 1,6 ileś tam i wygląda obiecująco.
Czekam na promkę i też zbiorę.Pamiętam że pierwsza część to było wyjątkowej klasy gówno.
Z innej beczki obczailem demo Wukong. Modele postaci mega, otoczenie obleci. System walki dość łatwy przez to że nie trzeba liczyć klatek animacji jak na elden ringu żeby dobrze wejść z rollem. Taki łatwiejszy soulslike.
Nie mogłem się przekonać, odpaliłem i jakoś odrzuciło mnie to.Trafiłem też na grę wartą uwagi która ma niskie oceny, nieadekwatne do obecnego stanu. Lord of the Fallen. Takie dark fantasy z trzeciej osoby. Obczailem filmy z gejmpleja i kilka recenzji poprawionej wersji po paczu 1,6 ileś tam i wygląda obiecująco.
Biorę to bo mega mi się podoba dizajn świata. Używka prawie za darmo. Wersje ps5 znalazłem za 70. DS też obyczaje bo mam to w bibliotece.Ograłem kiedyś na X360 - takie 7-/10 - dwójka podobno dużo lepsza, ale stan techniczny woła o pomstę do nieba.
Wukong jest chyba spoko, tylko nie wiem jak wypada wersja na bazowe PS5 - wszystkie recenzje były oparte na wersje PC.
Po premierze ta gra była niegrywalnym szrotem, ale teraz jest ponoć przyzwoicie.
Z soulslików lepiej ograć Lies of P, które jest chyba najlepszym tytułem tego typu nie od FS.
Jak Ci brakuje Eldena to obczaj Demons Souls, bo naprawdę warto - chyba nawet w plusie jest.
No dwójka miała wiele wad, ale ja się bawiłem zaskakująco dobrze jak z bratem przechodziliśmy na split screenie.Pamiętam jak mnie oczarowało demko dodane XXX lat temu do CD-Action. Zjazd po linie z dachu wieżowca i wbicie przez okno do jakiegoś biurowca to było coś pięknegoPełniak już mi te pozytywne odczucia mocno zbił niestety. A o dwójce to nie ma co już pisać, poza dość specyficznym stylem kamery i cenzurą
Wzorowany mocno na Bloodborne - swoją drogą, jeśli nie grałeś to warto nadrobić - zwłaszcza, że wersje GOTY można dorwać za śmieszne pieniądze.Biorę to bo mega mi się podoba dizajn świata.
Nie mają czego szukać. W przyszłym miesiącu wjeżdża Bamburaj cały na biało. Ubi sprzedaje więcej kopii niż Chińczycy wukonga. Graczom nie wystarczy pieniędzy na jakieś gnioty z Japonii.4 lutego pokaz Capcomu, mają być pokazane 4 gry - potwierdzili nowego Monster Huntera i Onimushe.
Ciekawe czy jedną z dwóch pozostałych będzie nowy RE?
Ukończyłem LOTF w poprzedni weekend.. Bardzo mi się spodobała. Myślę że poczekam trochę i jeszcze raz przejdę z innym zakończeniem. Nie rozumiem tych mieszanych ocen.Pamiętam że pierwsza część to było wyjątkowej klasy gówno.
Z innej beczki obczailem demo Wukong. Modele postaci mega, otoczenie obleci. System walki dość łatwy przez to że nie trzeba liczyć klatek animacji jak na elden ringu żeby dobrze wejść z rollem. Taki łatwiejszy soulslike.
Trafiłem też na grę wartą uwagi która ma niskie oceny, nieadekwatne do obecnego stanu. Lord of the Fallen. Takie dark fantasy z trzeciej osoby. Obczailem filmy z gejmpleja i kilka recenzji poprawionej wersji po paczu 1,6 ileś tam i wygląda obiecująco.
Średnia ocen jest niska bo podobno po premierze stan techniczny był urągający. Poprawili ale cyferki zostały. Coś jak days gone.Ukończyłem LOTF w poprzedni weekend.. Bardzo mi się spodobała. Myślę że poczekam trochę i jeszcze raz przejdę z innym zakończeniem. Nie rozumiem tych mieszanych ocen.
Dodatkowy plus że to polska gra.
Polecam serię Gears od War. Super zabawna na split Screenie albo Halo. Ale fakt, na rynku jest deficyt akcyjniaków pod kanapowe multi.No dwójka miała wiele wad, ale ja się bawiłem zaskakująco dobrze jak z bratem przechodziliśmy na split screenie.
Brakuje mi trochę gier akcji gdzie można we dwóch pograć takich jak army of two czy właśnie kane & lynch.
Ludzie Solaste chwalą, tam chyba jest turowy system walkiJakas gierka w stylu baldura 3, divinity, pilars ? Chodzi o rpg z motywem drużyny, turową walką
Wizardy 8Jakas gierka w stylu baldura 3, divinity, pilars ? Chodzi o rpg z motywem drużyny, turową walką
Teraz jeszcze sumo...
Jedynka obecnie sprawia wrażenie bardziej dema technologicznego, ale kiedyś faktycznie robiła wrażenie.AC tylko i wyłącznie pierwsza część. Resztę nawet nie warto było odpalać. Masówka robiona na odpierdol
W sensie to ona, tylko z wąsem? ;) tak żeby przebić rzeczywistość?
Wasteland 3, Xcom2Jakas gierka w stylu baldura 3, divinity, pilars ? Chodzi o rpg z motywem drużyny, turową walką