GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

to jest jakieś multi? Czy kampania solo?
Multi, ale jeśli nie chcesz to, równie dobrze, możesz grać bez kontaktu z innymi.

Gram w to cały czas, bo to tak działa, że możesz poklikać kilka rzeczy, ustawić roboty a w tym czasie klikać na cohones, oglądać coś na youtubie itd.

Gra może być w tle albo inne rzeczy mogą być w tle, zależy co akurat chcesz robić.

Jakby ktoś chciał zacząć to, po powrocie do domu, podam na jaki świat się zalogować i jakie państwo wybrać żeby wrzuciło gdzieś blisko mnie to pomogę zacząć, itd.

Multi, ale jeśli nie chcesz to, równie dobrze, możesz grać bez kontaktu z innymi.

Gram w to cały czas, bo to tak działa, że możesz poklikać kilka rzeczy, ustawić roboty a w tym czasie klikać na cohones, oglądać coś na youtubie itd.

Gra może być w tle albo inne rzeczy mogą być w tle, zależy co akurat chcesz robić.

Jakby ktoś chciał zacząć to, po powrocie do domu, podam na jaki świat się zalogować i jakie państwo wybrać żeby wrzuciło gdzieś blisko mnie to pomogę zacząć, itd.
Aa myślałem że to normalny rts.

To chyba już podchodzi pod chorobę.
474970596_4036621606621722_663591846946159135_n.jpg

mowa o czystych nośnikach, ciekawe czy ps6 i kolejny xkloc będą całkowicie bez napędu
Jeśli do tego dojdzie to ja osobiście podziękuje za następną generacje konsol.
Dla graczy, którzy jak ja mają sporą kolekcje na płytach będzie to chujowy ruch.
Już lepiej będzie zainwestować w PC, który może służyć nie tylko do grania.

Jeśli do tego dojdzie to ja osobiście podziękuje za następną generacje konsol.
Dla graczy, którzy jak ja mają sporą kolekcje na płytach będzie to chujowy ruch.
Już lepiej będzie zainwestować w PC, który może służyć nie tylko do grania.
Ja nigdy się nie bawiłem w kolekcje ale zawsze sprzedawałem w dobrej cenie zaraz po ograniu i kupowałem kolejny tytuł. Skończy się era płyt to skończę granie, ja na tym nie stracę.

Ja nigdy się nie bawiłem w kolekcje ale zawsze sprzedawałem w dobrej cenie zaraz po ograniu i kupowałem kolejny tytuł. Skończy się era płyt to skończę granie, ja na tym nie stracę.
Ja kolekcjonować lubiłem od czasów kiedy grałem na PC prawie 20 lat temu - tylko wtedy większość gier miała naprawdę fajne wydania, które było miło postawić na półce.

Kolekcje na X360 i PS3 sprzedałem wraz z konsolami, a na PS4 robiłem dokładnie jak Ty.
Tylko zauważyłem, że do niektórych tytułów lubię wracać i jakoś tak wyszło, że zagracanie plastikiem stało się hobby :fjedzia:

Resident Evil 4 remake
Arcydzieło. Pierwszy raz grałem na PS2, później na PC a po tym jak kupiłem nową kartę postanowiłem spróbować wersji remake. Nie zawiodłem się. Rewelacyjna grafika, dużo usprawnień i piękny powrót do wspomnień. Przeszedłem na "standard" a później zrobiłem "assisted" żeby sobie na luzie zrobić osiągnięcia. Pierwszy gameplay był genialny. Bez kitu czuć ten klimat terroru i zagrożenia. Drugie podejście straciło na jakości, bo włączyłem najprostszy tryb i dodatkowo zakupiłem później wyrzutnie z nieograniczoną amunicją i to już kompletnie zepsuło klimat. Żałuję, że nie zrobiłem pierwszego podejścia na najtrudniejszym poziomie. Jeśli zrobię trzecie podejście to za kilka miesięcy. Trochę za dużo tego jak na razie.
Daję 10/10 i polecam. Jak gracie pierwszy raz to polecam najtrudniejszy poziom dla zwiększenia emocji.

Resident Evil 4 remake
Arcydzieło. Pierwszy raz grałem na PS2, później na PC a po tym jak kupiłem nową kartę postanowiłem spróbować wersji remake. Nie zawiodłem się. Rewelacyjna grafika, dużo usprawnień i piękny powrót do wspomnień. Przeszedłem na "standard" a później zrobiłem "assisted" żeby sobie na luzie zrobić osiągnięcia. Pierwszy gameplay był genialny. Bez kitu czuć ten klimat terroru i zagrożenia. Drugie podejście straciło na jakości, bo włączyłem najprostszy tryb i dodatkowo zakupiłem później wyrzutnie z nieograniczoną amunicją i to już kompletnie zepsuło klimat. Żałuję, że nie zrobiłem pierwszego podejścia na najtrudniejszym poziomie. Jeśli zrobię trzecie podejście to za kilka miesięcy. Trochę za dużo tego jak na razie.
Daję 10/10 i polecam. Jak gracie pierwszy raz to polecam najtrudniejszy poziom dla zwiększenia emocji.
Jeszcze na PS2 zrobiłem to ponad 25 razy. Teraz przeszedłem dwa razy i pewnie jeszcze wrócę. Bardzo dobra gra i moja ulubiona część.

Pany, Hitman:Ulepszona kolekcja HD przeceniony PS Store z 269 na 53,80. Lutować? Nigdy nie grałem...
Jak będziesz przechodził jako strzelankę to średniak ale jak lubisz kombinować... Zabawa na wiele wiele godzin. Śmierć kogokolwiek innego poza celem to dla mnie porażka w tych misjach.
Za tą cenę warto.
Ps. Hitman 2 demo był w jakimś czasopiśmie na płycie. Pierwsza gra dla dorosłych w jaką grałem za dzieciaka. Na zawsze w serduszku :gabi_much_love:

Last edited:
Jak będziesz przechodził jako strzelankę to średniak ale jak lubisz kombinować... Zabawa na wiele wiele godzin. Śmierć kogokolwiek innego poza celem to dla mnie porażka w tych misjach.
Za tą cenę warto.
E tam, chyba w 2 części jak się szło na masakre zabawa też była dobra
:roberteyeblinking:

Ale fakt, najwięcej funu z eliminacji samego celu

Tak, Hitman blood money uznawany przez wielu za najlepszą część jest właśnie w tym pakiecie razem z Absolution.
Ktoś grał w Absolution? Jakieś opinie? Kiedyś byłem zainteresowany kupnem.

Back