Gaara
UFC Heavyweight
Bo to programy razem. Dzisiaj zainstalowałemNa tt wpisy, że nowe KCD to gra wybitna, chyba czas nadrobić jedynkę, od której się kiedyś odbiłem, a która na papierze ma wszystko bym ją pokochał ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bo to programy razem. Dzisiaj zainstalowałemNa tt wpisy, że nowe KCD to gra wybitna, chyba czas nadrobić jedynkę, od której się kiedyś odbiłem, a która na papierze ma wszystko bym ją pokochał ;)
U mnie to samo, właśnie się instalujeNa tt wpisy, że nowe KCD to gra wybitna, chyba czas nadrobić jedynkę, od której się kiedyś odbiłem, a która na papierze ma wszystko bym ją pokochał ;)
575W TDP...
Jeszcze tacy żyją?nawet nielubianego przez wielu Skyrima kilka razy obróciłem.
Poszedł preorderNa tt wpisy, że nowe KCD to gra wybitna, chyba czas nadrobić jedynkę, od której się kiedyś odbiłem, a która na papierze ma wszystko bym ją pokochał ;)
Jedynke przeszedłem w ubiegłym roku, bawiłem się przednio.
I bardzo dobrze, Tifa jest dla zawodowców.Cholera, musiałem coś gdzieś spieprzyć, bo pod koniec gry mam randkę z Aerith, a nie z Tifą![]()
I tak miał farta bo jak zepsujesz oba romanse to masz randkę w lunaparku z Barettem. W oryginale też tak było.I bardzo dobrze, Tifa jest dla zawodowców.
![]()

Tych zawodowców, którzy telefon bez hasła zostawiają w pobliżu baby?I bardzo dobrze, Tifa jest dla zawodowców.
![]()

PoprawiłemTych znawców trybu incognito co telefon bez hasła zostawiają w pobliżu baby?![]()
Tych zawodowców co telefon bez hasła zostawiają w pobliżu baby?![]()
W 3D i swoich snach to jestem gośćTych zawodowców, którzy telefon bez hasła zostawiają w pobliżu baby?![]()

Soldier 1st ClaasW 3D i swoich snach to jestem gość![]()
Tonący brzytwy się chwyta. Mam nadzieję że chuja im to pomoże i jebną z hukiem z początkiem drugiego kwartału.![]()
Zaskakująca zmiana w Assassin's Creed Shadows? Zamieszanie wokół Yasuke
Gracze dostrzegli pewną zmianę w Assassin's Creed: Shadows, która dotyczyć ma jednej z dwóch głównych postaci. Yasuke nie będzie samurajem w japońskiej wersji?www.ppe.pl

I tak miał farta bo jak zepsujesz oba romanse to masz randkę w lunaparku z Barettem. W oryginale też tak było.

Tę pizdętą pizdę