Gambit
UFC Middleweight
Dokładnie. Voice acting pierwsza klasa. Zobaczyłem ukryte zakończenie w dubbingu i ciężko to słuchać.Naprawdę fajny tytuł, tylko grać z oryginalnym dubbingiem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie. Voice acting pierwsza klasa. Zobaczyłem ukryte zakończenie w dubbingu i ciężko to słuchać.Naprawdę fajny tytuł, tylko grać z oryginalnym dubbingiem.
polecam

mam wrażenie, że w tym roku też zaora i nie tylko konkurencjęUbisoft zaorał konkurencję w tym roku. 3 stolce za gigantyczne pieniądze. Szkoda, że tego Assassina przesunęli![]()

polecam
Będzie gwóźdź do trumnymam wrażenie, że w tym roku też zaora i nie tylko konkurencję
![]()

Prawda, dojebana gierka. Każdy kto za dzieciaka interesował się średniowieczem i go ciekawią takie klimaty, wsiąknie ostro.Kingdom Come ograne. Finalnie wyszło mi 54h. Zdecydowaną większość zadań pobocznych zrobionych, ale nie wszystkie - wydaje mi się że że 2-3 po prostu spieprzyłem. Też była kategoria 'zajęcia' to tam też nie wszystko zrobiłem (dostarczanie żywności z łowiectwa, kradzieże etc - część zrobiłem ale nie wszystko)
Ogólnie jedna z lepszych gierek jakie grałem ostatnimi czasy. Gierka typu albo Cię odrzuci w pierwszych godzinach, albo wciągnie na kolejne 40, na sam koniec podobnie jak w Gothic już cisnąłem do końca żeby przejść.
Walka mocno specyficzna, ale finalnie nie była dla mnie zła. Najlepsza kradzież kieszonkowa w grach jaką kojarzę, otwieranie zamków też finalnie na plus, łowiectwo też super. No ale trzeba się pogodzić z tym że na początku w każdym z tych aspektów jest się chujowym.
Najładniejsze najbardziej naturalne i realistyczne krajobrazy, a w szczególności lasy. Nie widziałem ładniejszych lasów w grach. Czuć że to się dzieje w klimacie bliskim Polski

a wlasnie patrzylem, zeby kupic xD![]()
15. gra za darmo na ÅwiÄta 2024 w Epic Games Store - GRYOnline.pl
PiÄtnastÄ i zarazem przedostatniÄ grÄ rozdawanÄ przez Epic Games z okazji ÅwiÄt jest Kingdom Come: Deliverance. To Åwietna okazja, by sprawdziÄ tytuÅ przed premierÄ sequela.www.gry-online.pl
Zachwalane kingdom come za darmo w epicu
Gdzieś czytałem że Chińczycy mają zakusy na wykupienie ubi połączone z wycofaniem akcji z oferty publicznej. Patrząc na dokonania chińskich studiów wygląda to jak szansa na uzdrowienie trupa z inkluzywnej zarazy.Będzie gwóźdź do trumny
![]()
Tak, tencent czy jak się to cholerstwo zwie, dobrze by to ubi zrobiło ;)Gdzieś czytałem że Chińczycy mają zakusy na wykupienie ubi połączone z wycofaniem akcji z oferty publicznej. Patrząc na dokonania chińskich studiów wygląda to jak szansa na uzdrowienie trupa z inkluzywnej zarazy.

Ja akurat wybrałem bycie ruską onucą bo odpalam dzisiaj Space Marine 2Widże, że jednak nie ma to jak PC.
Na PC jest tak dużo gier, że możesz sobie grać w co chcesz.
Jesteś pedałem? Możesz sobie grać w gry dla pedałów. Nie jesteś? Wybierasz gry dla normalnych.
A przy konsolach nie masz wyboru... musisz być pedałem
![]()

spidersweb.pl

Nawet śmieszna gra ale po robocie to mam samochodów dosłownie powyżej uszu. Poldony i maluchy to naprawiałem w szkole zawodowej. Gardzę tym mocno i jak widzę na ulicy to mam ochotę splunąć.@Risky patrzaj na to
![]()
Symulator polskiego druciarza już na Steam. Wycinasz katalizatory i kupujesz gruzy
Symulator polskiego druciarza już na Steam. Wycinasz katalizatory i kupujesz gruzyspidersweb.pl
może jakieś patenty wyłapiesz i będziesz auta klientów robił po kosztach
![]()
Nie wiem, nie gram w 6. Nie podoba mi się.@Miskatonic czy jak nie umiem wygrac w cywilacje 6 to jestem glabem? mam atakowac panstwa-miasta czy tylko wrogow?
@Miskatonic czy jak nie umiem wygrac w cywilacje 6 to jestem glabem? mam atakowac panstwa-miasta czy tylko wrogow?
Civ 5 Complete@Miskatonic w ktora czesc grales? bo pamietam, ze jakas ci podpasowala.

A warto pograć w tego silent hilla?Jednak padnie platyna na silent hill. Trofea są zjebane ale są się zrobić. Wystarczą dwa przejścia gry. Trzy podstawowe zakończenia można wbić za pierwszym przejściem a trzy pozostałe na nowej grze +. Jeszcze nie platynowałem gry z takimi problemami. Ciekawe czy kiedyś to naprawią.
Top horror bez gore.A warto pograć w tego silent hilla?