GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Kingdom Come ograne. Finalnie wyszło mi 54h. Zdecydowaną większość zadań pobocznych zrobionych, ale nie wszystkie - wydaje mi się że że 2-3 po prostu spieprzyłem. Też była kategoria 'zajęcia' to tam też nie wszystko zrobiłem (dostarczanie żywności z łowiectwa, kradzieże etc - część zrobiłem ale nie wszystko)

Ogólnie jedna z lepszych gierek jakie grałem ostatnimi czasy. Gierka typu albo Cię odrzuci w pierwszych godzinach, albo wciągnie na kolejne 40, na sam koniec podobnie jak w Gothic już cisnąłem do końca żeby przejść.

Walka mocno specyficzna, ale finalnie nie była dla mnie zła. Najlepsza kradzież kieszonkowa w grach jaką kojarzę, otwieranie zamków też finalnie na plus, łowiectwo też super. No ale trzeba się pogodzić z tym że na początku w każdym z tych aspektów jest się chujowym.

Najładniejsze najbardziej naturalne i realistyczne krajobrazy, a w szczególności lasy. Nie widziałem ładniejszych lasów w grach. Czuć że to się dzieje w klimacie bliskim Polski

Last edited:
Kingdom Come ograne. Finalnie wyszło mi 54h. Zdecydowaną większość zadań pobocznych zrobionych, ale nie wszystkie - wydaje mi się że że 2-3 po prostu spieprzyłem. Też była kategoria 'zajęcia' to tam też nie wszystko zrobiłem (dostarczanie żywności z łowiectwa, kradzieże etc - część zrobiłem ale nie wszystko)

Ogólnie jedna z lepszych gierek jakie grałem ostatnimi czasy. Gierka typu albo Cię odrzuci w pierwszych godzinach, albo wciągnie na kolejne 40, na sam koniec podobnie jak w Gothic już cisnąłem do końca żeby przejść.

Walka mocno specyficzna, ale finalnie nie była dla mnie zła. Najlepsza kradzież kieszonkowa w grach jaką kojarzę, otwieranie zamków też finalnie na plus, łowiectwo też super. No ale trzeba się pogodzić z tym że na początku w każdym z tych aspektów jest się chujowym.

Najładniejsze najbardziej naturalne i realistyczne krajobrazy, a w szczególności lasy. Nie widziałem ładniejszych lasów w grach. Czuć że to się dzieje w klimacie bliskim Polski
Prawda, dojebana gierka. Każdy kto za dzieciaka interesował się średniowieczem i go ciekawią takie klimaty, wsiąknie ostro.
Tym bardziej że gra jest bardzo dobrze stopniowana.
Na początku jesteś plackiem do bicia w łachmanach, ale jak się postawisz, i spędzisz 5h na trenowaniu walki i wbijaniu skili, to potem spotykając jakiegoś błędnego rycerza na rozstaju dróg jesteś w stanie go skasować i zawinąć wszystko co miał, w moment awansując w drabinie społecznej i finansowej :cmgkeepgoing:

Kurde nakręciliście na mass effecta za czasów x360 podchodziłem do pierwszej części później odpuściłem brak czasu itp , po kilku latach na ps4 przeszedłem Andromedę ( niby najgorsza część) no ale za 7 Jurków kupiona wersja legendary 3 części , spróbuję znowu

Gdzieś czytałem że Chińczycy mają zakusy na wykupienie ubi połączone z wycofaniem akcji z oferty publicznej. Patrząc na dokonania chińskich studiów wygląda to jak szansa na uzdrowienie trupa z inkluzywnej zarazy.
Tak, tencent czy jak się to cholerstwo zwie, dobrze by to ubi zrobiło ;)

Wow fajne macie te Sony Playstation Takie coraz bardziej dla pedałów,
Kolejny hicior się szykuje by Sony
:korwinlaugh:

:roberteyeblinking:

Widże, że jednak nie ma to jak PC.
Na PC jest tak dużo gier, że możesz sobie grać w co chcesz.
Jesteś pedałem? Możesz sobie grać w gry dla pedałów. Nie jesteś? Wybierasz gry dla normalnych.

A przy konsolach nie masz wyboru... musisz być pedałem :fjedzia:

:suchykarol:

PS Plus przez ostatnie miesiące ssie po całości, ale fajne jest, że wpadają takie perełki na które nigdy w życiu nie zwróciłbym uwagi :antonio:

@Risky patrzaj na to

może jakieś patenty wyłapiesz i będziesz auta klientów robił po kosztach
:roberteyeblinking:
Nawet śmieszna gra ale po robocie to mam samochodów dosłownie powyżej uszu. Poldony i maluchy to naprawiałem w szkole zawodowej. Gardzę tym mocno i jak widzę na ulicy to mam ochotę splunąć. :beczka:
Jeszcze o tych patentach. W niektórych samochodach znalazłem takie rzeczy o których twórcom gier nawet się nie śniło. Kiedyś wkleję najlepsze.

@Miskatonic czy jak nie umiem wygrac w cywilacje 6 to jestem glabem? mam atakowac panstwa-miasta czy tylko wrogow?
giphy.gif

Jednak padnie platyna na silent hill. Trofea są zjebane ale są się zrobić. Wystarczą dwa przejścia gry. Trzy podstawowe zakończenia można wbić za pierwszym przejściem a trzy pozostałe na nowej grze +. Jeszcze nie platynowałem gry z takimi problemami. Ciekawe czy kiedyś to naprawią.

Jednak padnie platyna na silent hill. Trofea są zjebane ale są się zrobić. Wystarczą dwa przejścia gry. Trzy podstawowe zakończenia można wbić za pierwszym przejściem a trzy pozostałe na nowej grze +. Jeszcze nie platynowałem gry z takimi problemami. Ciekawe czy kiedyś to naprawią.
A warto pograć w tego silent hilla?

Uszanowanko Pany! Zastanawiam się nad kupnem PS5 i teraz pytanie, czy opłaca się dołożyć do pro, czy ten 1tb nie będzie aż tak istotny dla "niedzielnego gracza"? Z braku czasu mało ostatnio gram i wróciłem do gier z dzieciństwa jak remaster Medievil, czy ostatnio nawet Gothic 3 na lapku i Wiesiek 3, który po długim czasie mogłyby przejść na nowo. Patrzę na tytuły i nie ma zbyt wielu gierek, które mnie interesują przynajmniej po samych tytułach. Tekken 8 wydaje się ciekawy, może Spider Man choć nigdy nie grałem, nie wiem co jeszcze... Jeszcze jedno, można przenosić gry zapisane na dysku z PS4 na PS5?

Back