Warszawski Antek
KSW Light Heavyweight
Kupiłem wczoraj pudło X od Microsoft i będzię u mnie na rejonie już jutro.
Koledzy, jakieś tytuły godne polecenia w game passie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dead Space RemakeKupiłem wczoraj pudło X od Microsoft i będzię u mnie na rejonie już jutro.
@MiskatonicCały Quake 1 remastered z wszystkimi oficjalnymi dodatkami zrobiony na Nightmare.
- Quake Mission Pack No. 1: Scourge of Armagon
- Quake Mission Pack No. 2: Dissolution of Eternity
- Quake: Dimension of the Past
- Quake: Dimension of the Machine
Zajebista gra., która pomimo upływu czasu dalej trzyma poziom. Jest klimat i konkretne wyzwanie.

Ja miałem to szczęście że na Wolfenstain trafiłem o wiele wiele wcześniej niż na Dooma i powiem szczerze że rozdupcanie nazistów potrafi sprawiać zajebistą satysfakcję.A jak jeszcze przemierzasz dany poziom wyposażony w dwa konkretne karabiny maszynowe i siejesz totalne spustoszenie to jest po prostu poezjaZ trailerów wynika, że to powrót do starej konwencji :( a byłem trochę podjarany, nie powiem.

Zawsze wolałem przygody BJ Blazkowitza. Doom eternal też mam ale jakoś mnie nie pociąga ta gra. Zrobiłem kilka leveli i leży.Ja miałem to szczęście że na Wolfenstain trafiłem o wiele wiele wcześniej niż na Dooma i powiem szczerze że rozdupcanie nazistów potrafi sprawiać zajebistą satysfakcję.A jak jeszcze przemierzasz dany poziom wyposażony w dwa konkretne karabiny maszynowe i siejesz totalne spustoszenie to jest po prostu poezja![]()
Zależy w co lubisz grać.Kupiłem wczoraj pudło X od Microsoft i będzię u mnie na rejonie już jutro.
Jeśli miałbym Xboxa to lutowałbym obowiązkowo w serię Gears of War i Forza HorizonKupiłem wczoraj pudło X od Microsoft i będzię u mnie na rejonie już jutro.

Na pierwszy ogień wjedzie u mnie druga część pillars of eternity (mam z tym tytułem niedokończone sprawy ^^)Zależy w co lubisz grać.
A Gearsy obowiązkowo będą grane!Jeśli miałbym Xboxa to lutowałbym obowiązkowo w serię Gears of War i Forza Horizon![]()

Pewnie był za trudnyZawsze wolałem przygody BJ Blazkowitza. Doom eternal też mam ale jakoś mnie nie pociąga ta gra. Zrobiłem kilka leveli i leży.

To daj znaka jak grywalność na konsoli , bo czytałem opinie że zbugowane.Na pierwszy ogień wjedzie u mnie druga część pillars of eternity (mam z tym tytułem niedokończone sprawy ^^)
A Gearsy obowiązkowo będą grane!
Pamiętam ile frajdy dało mi pierwsze podejście do serii![]()
Osobiście jako polecajka obowiązkowo ale najlepiej w coopie:Dead Space Remake
Batman Arkham Knight
Control Ultimate Edition
Doom i Doom Eternal
Seria Wolfenstein
Trylogia Tomb Raider
Gears of War seria
Halo seria
Forza
Deathloop
Prey
Titanfall 2
Evil West
Dead Island 2
Resident Evil 2 i 3
Hollow Knight
Hellblade
Mass Effect
Dragon Age
O Fable zapomniałem.Osobiście jako polecajka obowiązkowo ale najlepiej w coopie:
Gears of War
Halo Masterchief edition
It takes two ( gra z ea app)
Z dawnych pozycji lub do odswiezenia:
Dead space i Mass effect
Fable
Ciekawe gry:
Remnant 2
Hellblade
Evil West
Lords of fallen
Limbo
Horrory:
ww. Dead space
The evil within
Resident evil
calisto protole
Zręcznościówki:
Ori
Hollow knight
Death door
Dead cells
Platformówki:
Psychonauts 2
Film interaktywny:
The quarry
The walking dead
Zajebiście bo żal mi było na to kasy.Crisis Core w lipcowym PS Plus ;)
Miesiąc temu kupiłem xDCrisis Core w lipcowym PS Plus ;)
Grałeś? Rodzaj gry wydaje się że mógłby mi podpasować (właśnie na nowo zacząłem ogrywać X-Com2)![]()
Odbierajcie kolejną grę za darmo. Taktyczny tytuł autorów Spec Ops: The Line udostępniony gratisowo
Kiedy trzech weteranów rynku gier AAA, który pracowali wcześniej m.in. nad Spec Ops: The Line oraz Dead Island 2 zapowiadało, że tworzy taktyczny tytuł zainspirowany X-Com, emocje sięgnęły zenitu (również na łamach PPE). Dziś możemy to dzi...www.ppe.pl

)Mi jej brakło, dlatego póki co leżyFinał Banishers przede mną.Jaki to jest kurwa nierówny tytuł
Fabularnie jest bardzo spoko,większość przypadków nawiedzeń też fajnie napisana - niestety musieli wjebać też misje kurierskie chuj wie po co.
Zadania niestety po części chujowo skonstruowane - jakby celowo przedłużane wpieprzając na siłę jakieś przeszkody jak usuwanie mgły albo te jebane korzenie, które zamiast bawić bardziej wkurwiają.
No i zdecydowanie za dużo walki - nie bardzo rozumiem decyzje twórców żeby wrzucać tę bardzo słabo wykonaną walkę w takiej ilości.
Podczas jednego zadania z 10 razy musiałem walczyć z przeciwnikami.
Półotwarty świat wzorowany na ostatnich God of Warach też bywa męczący kiedy trzeba szukać jakiegoś konkretnego przejścia bo inaczej się nie da.
Zwłaszcza w jaskiniach i kopalniach jest to upierdliwe(fort Jericho)
No i na XSX klatki lubią spadać nawet do kilkunastu.
Ogólnie da się zagrać,ale na dużej promce i trzeba mieć sporo cierpliwości.

Nie dziwie się.Ja jak rzucę to już nie wrócę więc wole skończyć zwłaszcza, że fabuła mi siadła.Mi jej brakło, dlatego póki co leży![]()

Wkurwiłem się po śmierci wiedźmy, przed fortem, bo najpierw robiłem tą lokacje na południu, jak zacząłem robić zadania poboczne i pół dnia łaziłem po tej jebanej mapie. Zawsze staram się czyścić wszystko, ale mała liczba punktów podróży automatycznej i te miejsca, które mogę odwiedzić dopiero po zdobyciu konkretnego skilla tak mnie wkurwiały, że wyłączyłem i tak leży sobieNie dziwie się.Ja jak rzucę to już nie wrócę więc wole skończyć zwłaszcza, że fabuła mi siadła.
Przy forcie jericho się wkurwiłeś?![]()

No właśnie eksploracja jest mocno nieprzyjemna.Mocno marnuje ona czas gracza.Wczoraj jak robiłem jedną kopalnie to dwie jej częsci były oddzielone kupką kamieni,którą każda przeciętna osoba mogłaby przeskoczyć - a tu trzeba było rozwiązać zagadkę środowiskowąWkurwiłem się po śmierci wiedźmy, przed fortem, bo najpierw robiłem tą lokacje na południu, jak zacząłem robić zadania poboczne i pół dnia łaziłem po tej jebanej mapie. Zawsze staram się czyścić wszystko, ale mała liczba punktów podróży automatycznej i te miejsca, które mogę odwiedzić dopiero po zdobyciu konkretnego skilla tak mnie wkurwiały, że wyłączyłem i tak leży sobie![]()

Jeden z lepszych.Dobre jeszcze było z demonem, szewcem i fabularny ze zmorą.@vitas do momentu w którym grałem to nawiedzenie ze statkiem zajebiste było![]()