GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Tylko będziesz mógł grać w te gry tylko jak masz PS+, po zakończeniu abonamentu nie będziesz mógł w nie grać dopóki go ponownie nie wykupisz. Ogólnie w lipcu dostępna będzie kolejna darmowa gra.

Edit: Te dziesięć gier dostepnych jest za darmo do pobrania chyba przez rok.

Gram sobie w Fallout ale bez polskich napisów się gubie i musze się poratować spolszczeniem i druga sprawa jest taka, że ide w teren i mnie zabija wszystko ;p

tam nie mozna sobie tak o w teren isc, jak masz mape to trzymaj sie drogi i w dol mapy cisniesz, pod zadnym pozorem w gore. w dol beda sami bandyci, wykonuj questy ale nie wybiegaj frontem na przeciwnikow bo cie rozkurwia odrazu, oszczedzaj amunicje do dobrych broni, zbieraj wszystko od bandytow tak zeby sie nie przeciazyc i sprzedawaj

Uwielbiam fantastyke postapokaliptyczna,ale niestety Fallouty mnie nie przekonaly. Choc klimat w jedynce byl wyborny, to ja naleze raczej do graczy,ktorzy stawiaja na akcje i jak najmniej kombinowania:)

Dla wszystkich miłośników retro, nowa gra w oldschoolowej formie.

http://punkgamer.pl/artykul/oniken-recenzja-1343

Ogolnie jak ktoś lubi survival polecam mod do Army 2 OA o nazwie DayZ

Dodatkowo czekam na gre od tworców Bioshocka :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XCzVFeYUdP8

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=70WZyalhh_U

@Gaara

Ze strony: http://legaldoc.dl.playstation.net/ps3-eula/psn/e/e_tosua_en.html

"Type 1. You will still be able to access and use the following PlayStation Plus Elements after your Subscription Period expires, provided that you downloaded them before expiry:

• Premium avatars

• Premium themes

• Game add-ons

Type 2. You will no longer be able to access and use the following PlayStation Plus Elements after your Subscription Period expires, even if you downloaded them before expiry:

• PlayStation Network games

PS one° games

minis

Premium game elements"

racja, ale w sumie w 3 miechy spokojnie sie przejdzie te gierki co sa do sciagniecia, tzn te wazniejsze

cóż, powiadają że jeśli coś ma się spierd...ć to sp...li się w najmniej odpowiednim momencie. Ja właśnie przechodzę Mafię 2 - jak dla mnie gra rewelka, chociaż nie jest pierwszej świeżości. Grał ktoś w Gears of War 3? jakieś znaczące zmiany?

gdzie smigasz juz tar? powiem ci, ze jak bedziesz w takiej miescinie z questem co koles podejrzewa kogos o zabojstwo jego zony czy cos takiego, to napisz, powiem ci co masz zrobic i sie chuj do ciebie dolaczy, przydaje sie bo niesmiertelny jest

Teraz mam misję w fabryce coś ala Czarnobyl i tam koleś mutant chce żebym wyczyścił mu jakieś demony, zabiłem jednego moba i dalej nie wiem co robić ;p

Wcześniej byłem w wiosce i koleś chciał pomoc to pomagam w zamian dostałem informacje do misjii.

Nie najlepiej ogarniam fabułe bo mam po eng.

pamietaj ze jak sie za bardzo napromieniujesz to zdychasz. pisz nazwy miejsc bo tam miejsc jak czarnobyl od zajebania jest:D byles juz w wiosce rangerow, w rogu mapy, co jest ogrodzona kratami? trzymaj z nimi, bo ich jest najwiecej

Zdobyłem właśnie Mistrzostwa Europy w piłce nożnej Portugalią w 2000 roku!

wwdwdc.jpg

A to mój najpiękniejszy gol. Poziom World Class!

Max Payne 3 - 9/10

Zalety:

+ porywająca fabuła!

+ efektowna,

+ retrospekcje!

+ klimat gry,

+ świetnie odwzorowane miasto... (ale Jezusa w Rio nie widziałem :( )

Wady:

- niewykorzystany potencjał - fabułę można było bardziej urozmaicić, dająć Payne'owi możliwość dokonywania wyborów (liniowość)

- nie wszystkim spodoba się nowa specyfika tej produkcji.

Jeśli chodzi o czas gry, ukończyłem ją w 8h 18 minut (wg statystyk). Uważam, że jest to dość odpowiedni czas - wciąż dłuższy od CoD i Battlefield, ale nieco krótszy od zawierającego elementy RPG'a i sandbox'u RAGE'a oraz Batmana.

Jakim cudem nowy Max zajmuje aż tyle miejsca? 35 giga, to lekka przesada... na co to poszło, na multiplayera?

obkmin sobie ile hierki na psa waza, praktycznie na kazda musisz miec co najmniej 20gb wolnego

@Kraver

Przynajmniej jest najlepiej zoptymalizowaną grą Rockstara. ;)

A tak poważnie, pozwala to na umieszczenie gigabajtów tekstur w wysokiej rozdzielczości, dzięki czemu gra spokojnie działa na przeciętnym sprzęcie.

Zgodze sie z Madzerem gra chodzi pieknie na przecietnym kompie. Na poczatku myslałem że bedzie to 2 GTA ,ale jednak zostałem miło zaskoczony.

@Yagiel

Dynamiczny, w trakcie rozgrywki awansujesz na wyższe poziomy, co pozwala Ci na różnego rodzaju bonusy i modyfikacje broni.
Do tego, kilka ciekawych rodzajów rozgrywki, jak Gang Wars czy Payne Killer.
Oceniam go pozytywnie.

Back