Madzer akcja Max Payne3 dzieje sie głównie w Sao Paulo wiec dla tego nie widziałeś posągu Jezusa :) Rockstar zrobił swietną robote przy tej grze , mega klimat, poważna wciągająca fabuła, i rozgrywka dająca dużo przyjemności 9/10 polecam
Max Payne 1 & 2 to kultowe gry, przy których świetnie się bawiłem przez długie godziny. Miałem lekkie obawy co do nowej odsłony. Zupełnie inna konwencja + imo nieciekawe trailery nie nastrajały korzystnie. Pozytywny odbiór gry zachęcił mnie jednak do zakupu i przed chwilą kliknąłem "kup teraz" na allegro. :) Mam nadzieję, że się nie zawiodę.
The Walking Dead ep2 skończyłem. Dużo lepszy niż część pierwsza, polecam. Ogólnie podoba mi się ta seria tylko szkoda, że gra taka prosta. Nie da się tego nie przejść praktycznie za pierwszym razem albo coś źle zrobić.
Napisz chociaż z jakiego gatunku albo jakiś tytuł, który Ci się podobał, a zarekomendujemy Ci coś ciekawego. Bo tak to można polecać każdemu byle co, może Simsy, Operator Spycharki ?
jak tam tar, jakilevel jakie miasto?:D new vegas zaliczone?:D kogo wybrales, house, ncr, robota czy legion jako glowne misje? ja dobijam do new vegas wlasnie:D
bitwa ostateczna:D masz jakiegos towarzysza? mozesz jeszcze robota wprogramowac i bedzie sie wyswietlal tam gdzie house byl, pan tak. najlepsza zbroja jest do zebrania na drugiej stronie cottonwood, ale trzeba normalnie plynac a nie lodzia, pelno tam tych skurwialych lepre cos tam strzelajacych plasma, ale warto. podobaly sie szpony smierci/deathclaws?:D
Fallout New Vegas, dobra gra, choć mnie czasami nudziła. Zwłaszcza jak trzeba było eksplorować jakiś bunkier czy pustkowia, nie mam cierpliwosci do tego. A z drugiej strony mi było żal, ze coś ominę nie sprawdzając tego pokoju. :D Ale fajnie się grało, mimo, ze nie przeszedłem. Może kiedyś do niego wrócę.
Zostala zapowiedziana Rome Total War 2, co mnie niezmiernie cieszy, bo to moja ulubiona czesc, zaraz po Medievalu. Jakos klimaty nowozytne czy japonskie, mnie nie przekonowywaly ani nie wciagaly na dluzej. Mam nadzieje, ze nie sprapraja dyplomacji i dostane gre z ktorej bede mogl sie cieszyc dluugi czas.:-)
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.