GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

za taka cene kupisz kompa, na ktorym w tym czasie na bank wszystko odpalisz. poszukaj na necie firm zajmujacych sie skladaniem kompow, w sklepie tez mozesz podpytac

Głos nowej Lary Croft jest autorstwem tej pani :)

229981_10151090959789809_603273117_n.jpg

Wejdź na jakieś forum o pc. Poczytaj z 30min (zazwyczaj są już gotowe przykładowe zestawy) i później zamów części w jednym z sklepów (w esc nawet składają za darmo). Daruj sobie gotowe zestawy i kupowanie w lokalnych sklepach. Gotowce to śmieci, a w lokalnych drogo.

Ja swojego złozyłem w lokalnym sklepie za 3000 zł (z monitorem) 5 lat temu i do tej pory trzyma , tylko raz mi się coś zepsuło z przyczyny wirusa i musiałem zapłacić 50 zł za naprawę. A Wiedźmin 2 chodzi mi na prawie najwyższych wymaganiach bez zacinania teraz.

Jestem przeciwnikiem piractwa, ale ten dodatek to powinien być darmowy. To co zrobili z zakończeniem Mass Effectu to jakaś kpina w żywe oczy. I nie chodzi tu o debilność scenariusza, a o kompletne zaprzeczenie całej ideii przekaźników masy, na których opierał się cały znany wszechświat! Nie mówiąc już, że bez nich na Ziemii zostali Kroganie, Turianie, Asari itd. Bez środków do życia, bez możliwości powrotu do swoich planet, bez surowców naturalnych... No po prostu pięknie.

Jak jest za darmo, to dlacz... aaaaaaaa... kapuję, masz grę piracką:-) oj nie ładnie.

Ja mam składaka z marca poprzedniego roku za około 2 tysiące i mi ciągnie Battlefielda 3 na max. Jak narazie na max detalach miał problemy tylko ze Skyrim ;(

Trochę słaby transfer bo strasznie dużo ludzi pobiera, ale przez noc powinno się ściągnąć.

Sciagnalem, przeszedlem i sie zastanawiam, czemu nie mogli tego od razu zrobic? Czy nie zadzyli czy nie chcieli?

do posiadaczy ps3, teraz z playstation plus mozna za frajer pobrac infamous 2, little big planet 2, warhammer 40000, oddworld:strangers wrath, dArksiders, motorstorm, renegade ops i jeszcze kilka tytulow

ja gralem, przeszedlem, gra jest mega przewyjebanie zajebista, ale musisz wiedziec w jakie tereny sie na poczatku zapuszczac i ogarnac z kim najlepiej trzymac. sciagaj nie pozalujesz

no z tym Falloutem to różnie. Mnie w ogóle nie wciągnął. Lubię takie klimaty nawet, uniwersum Metro 2033 itd. się zachwyciłem, ale tutaj to jakoś mnie nie ruszyło. Wyłączyłem po godzinie grania. Poleciłby ktoś jakąś fajną grę akcji na xboxa, którą kupię na allegro w przystępnej cenie (okolice 80 zł max.)? Coś w stylu gta, mafii...

jak po godzinie grania wylaczyles to nie dziwne, ze cie nie wciagnelo, bo gra ma dlugie wprowadzenie

wziąłem na to poprawkę, ale lubię kiedy gra trzyma w napięciu od początku do końca. Może wynika to z tego, że przeważnie nie mam czasu na posiadówki z grą po kilka godzin. Kiedyś uwielbiałem włączyć grę i naparzać po 4-5 godzin. Teraz to po godzinie max dwóch, często poniżej godziny i takie granie nie sprzyja grom pokroju Fallout'a.

Back