GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

odpal Bloodborne zobaczysz co to jest wyzwanie
Wcale nie trudne. Przeszedłem mashujac R2. Trudne to było Ninja Gaiden na poziomie Master Ninja. BB niespecjalnie, Nioh też nie. Soulsy nie wiem, bo nie wytrzymałem dłużej niż 3 minuty bo jak widzę jak koleś "bije mieczem" niczym patykiem, to od razu wyłączam.

@Jakub Bijan w dzisiejszych czasach twórcy zwiększają po prostu wytrzymałość wrogów i ich obrażenia. GoW dokładnie to pokazuje. Prolog jest bardzo trudny bo tak naprawdę uczysz się mechaniki zadajesz minimalne obrażenia oraz jesteś na dwa hity.

Przydała by się nowa część Ninja Gaiden. Ta gra miała świetny gameplay. Zobaczymy może nowy Devil May Cry się zbliży.

Co do Soulsów polecam Salt and Sanctuary takie DS tylko, że w stylistyce 2d.

• Like
Reactions: JB_
Wcale nie trudne. Przeszedłem mashujac R2. Trudne to było Ninja Gaiden na poziomie Master Ninja. BB niespecjalnie, Nioh też nie. Soulsy nie wiem, bo nie wytrzymałem dłużej niż 3 minuty bo jak widzę jak koleś "bije mieczem" niczym patykiem, to od razu wyłączam.

Już widzę jak pokonałeś Gehrmaina, czy Amelie mashując R2. O Sierocie z Kos, albo Lady Marii już nie wspomnę... Nie mówię, że jest to poziom Ninja Gaiden, ale "trochę" przesadziłeś.

A co do DS, to nie kumam co masz na mysli pisząc, że koleś "bije mieczem niczym patykiem".

Już widzę jak pokonałeś Gehrmaina, czy Amelie mashując R2. O Sierocie z Kos, albo Lady Marii już nie wspomnę... Nie mówię, że jest to poziom Ninja Gaiden, ale "trochę" przesadziłeś.
Wiadomka że przesadziłem:) Ale tyle się słyszy, że BB, DS takie trudne - dziś nie robią już trudnych gier.
A co do DS, to nie kumam co masz na mysli pisząc, że koleś "bije mieczem niczym patykiem".
Po rostu nie podoba mi się system walki, w BB też mi się nie podobał ale jakoś przebolałem. Generalnie knyp robi takie zamachy mieczem, jakby miał w ręku patyk albo siekierę i w zasadzie całość na upartego da się przejść robiąc unik i dźgnięcie w koło Macieju. Taki Nioh ma 100x lepszy system walki, ciekawszy. Tylko tam znów jest 5 typów wrogów na krzyż

PS: Tarcza jaką dają za ukończenie na najwyższym poziomie, bajer. Szkoda że nie ma całej spartańskiej zbrio, oO! Tryb foto też daje radę.

Zacząłem grać w PUBG Mobile, i to jest naprawdę dobre, implementacja z pieca chyba rzadko wychodzi tak kozacko, jak tutaj :antonio:
Inna sprawa, że zaczęły mnie boleć gały od wpatrywania się w ekranik, żeby wypatrzeć wroga z kilometra, czając się w krzaczorach ze snajperą...

Cóż, lepiej mieć problemy pierwszego świata, a nie trzeciego::snoopd::
dalej grasz? ja właśnie ściągnąłem oficjalny emulator na pc, bo telefon nagrzewał mi się do temperatury pozwalającej usmażyć na nim jajo.

Tylko ja nie mam jeszcze nigdzie tego trybu Fifa World Cup? Ani w FUT ani w panelu użytkownika. A klikam, żeby aktualizowało grę, to mi pokazuje, że mam najnowszą wersję.

Tylko ja nie mam jeszcze nigdzie tego trybu Fifa World Cup? Ani w FUT ani w panelu użytkownika. A klikam, żeby aktualizowało grę, to mi pokazuje, że mam najnowszą wersję.
Jeszcze nie było aktualizacji. Ma być około 13

dalej grasz? ja właśnie ściągnąłem oficjalny emulator na pc, bo telefon nagrzewał mi się do temperatury pozwalającej usmażyć na nim jajo.
Gram, mój telefon to kurwa pancernik. No i mogę grać prawie cały dzień, ale co poniektórzy tutaj krytykowali, bo nie robi zdjęć jak samsung...Już pominę to, że aparat robił samsung...Wiesz, pierdololo dla samego pierdololo, bo 1/4 ceny aktualnie modnego fona. No i to nie jest isron. A to już wielki grzech. Chyba największy dla hipśterów.

Jak nigdy nie przepadałem za serią Assassin's Creed, tak najnowsza część wciągneła mnie bez reszty. O wiele lepszy system walki, ciekawa fabuła, mapa i miejsca na niej wydają się być bardziej spójne w porównaniu do poprzednich części. Do tego Starożytny Egipt :antonio:

pożyczyłem od ziomasa mafię 2, ale jak instaluję to na steamie wyskakuję, że podany kod produktu został już aktywowany. z netu żaden nie działa. wie ktoś może skąd ściągnąć działający? :P

pożyczyłem od ziomasa mafię 2, ale jak instaluję to na steamie wyskakuję, że podany kod produktu został już aktywowany. z netu żaden nie działa. wie ktoś może skąd ściągnąć działający? :P
Ty tak serio?
Ziomas musiałby Ci podać passy do swojego konta steam bo gra jest do niego przypisana. Wtedy chyba mógłbyś pobrać i przejść w tryb offline na jego koncie, a on mógłby normalnie korzystać - ale pewności nie mam bo dawno nie używałem steama.
No albo ściągnij po prostu pirata.

@PioTRTek i inni zainteresowani

Będą jeszcze jakieś aktualizację składów przed mundialem? Bo póki co niektóre składy to śmiech na sali, u nas brakuje wielu grajków, a w Hiszpanii pierwsze skrzypce gra Illaramendi...

Po ponad setce rozegranych meczy w FUTcie, w końcu naskrobałem tych coinsów i kupiłem upragnionego Salaha z 93 umiejętnościami. Moja ruga karta z tych ulepszonych, zaraz po Zaha z 84. Myślę: wymarzony gracz na awans! Grałem ostatni mecz, musiałem go wygrać. Jednak naprzeciwko mnie stanęła taka drużyna:
34461023_1978314658908415_5209158266138918912_n.jpg

W piątej kurwa lidze:danaillegal:

Jakby tego było mało, po 5 meczach miałem 10 punktów, jednak FUT założył, że nie ma chuja, ma swoje prognozy i będę miał 14. Potem zaczęły się dziać dziwne rzeczy i w ostatecznym rozrachunku straciłem bramkę na 3-3 w doliczonym czasie gry, przeciwko wyżej podanej drużynie.

Pierdolę, od następnego FUTA zaczynam być nerdem i na ile mi czas pozwoli, to będę siedział na tym rynku transferowym.

Po ponad setce rozegranych meczy w FUTcie, w końcu naskrobałem tych coinsów i kupiłem upragnionego Salaha z 93 umiejętnościami. Moja ruga karta z tych ulepszonych, zaraz po Zaha z 84. Myślę: wymarzony gracz na awans! Grałem ostatni mecz, musiałem go wygrać. Jednak naprzeciwko mnie stanęła taka drużyna:

Jakby tego było mało, po 5 meczach miałem 10 punktów, jednak FUT założył, że nie ma chuja, ma swoje prognozy i będę miał 14. Potem zaczęły się dziać dziwne rzeczy i w ostatecznym rozrachunku straciłem bramkę na 3-3 w doliczonym czasie gry, przeciwko wyżej podanej drużynie.

Pierdolę, od następnego FUTA zaczynam być nerdem i na ile mi czas pozwoli, to będę siedział na tym rynku transferowym.
:arielcry:

Co do Fify awansowałem do 2 ligi do tego skład mam mocny ale odechciało mi się w to grać po Totsach ilość kart ovl 90+ mnie po prostu przytłacza jakieś placki maja tak wysoko ocenione karty że to jest nieporozumienie. Przez ten dodatek rynek wpadł w dołek z którego już chyba nie wyjdzie i nawet handlować nie ma jak.

Zakupiłem kilka dni temu Red Orchestra 2 wraz z dodatkiem Rising Strom. :antonio: Tak realistycznie pokazanej wojny jeszcze nie doświadczyłem. Wybiegam zza jakiejś zasłony, nikogo nie widzę: a tu jeb-postrzał. I tak prawie za każdym razem. Jak się w to nauczę grać, to powinno być jeszcze fajniej. :D

Last edited:

Przestraszyłbyś się mojego składu?
2rm4k8k.png

Teraz to już i tak mało gram, wypaliło się. Tak to tłukłem od początku w fut champions itd.

Back