ps4?Trza utworzyć jakiś cohonesowy team w h1z1. Będziemy karać botów.![]()
chyba trzeba sciagnac
w polowie bloodborne jestem, przepraszam, ze pisalem zle o tej grze
ta gra to mistrzostwo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ps4?Trza utworzyć jakiś cohonesowy team w h1z1. Będziemy karać botów.![]()
Dobry sposób, ale niestety nieskończone ładowanie, tylko że na następnym ekranie. Chciałem dać szansę tej grze, no ale cóż...Wyłącz połączenie z siecią, po załadowaniu analogicznie włącz i powinno być ok.
Miałem podobnie z Elite dangerous .
rozumiesz że są problemy z serwerami bo masa ludzi próbuje się wbić cały czas?Dobry sposób, ale niestety nieskończone ładowanie, tylko że na następnym ekranie. Chciałem dać szansę tej grze, no ale cóż...
dlatego ludzie graja w fortnite, czasami sa jakies problemy z serwerami, ale na pewno nie takie dlugierozumiesz że są problemy z serwerami bo masa ludzi próbuje się wbić cały czas?
też teraz się nie moge połączyć
ustabilizuje się pewnie przy weekendzie
żeby się wbić trzeba zrobić reconnecta z 5-6 razy i łączy
wczoraj online było ponad 200k osób a wielu innym się nie udało połączyć
dla mnie w tym h1z1 troszeczke za szybko ten gaz się rozprzestrzenia, prowadzi to do sytuacji gdzie zwykle w tym ostatnim małym kółko zostaje około 10 osób, dodając zwykle nikłą ilość budynków w ostatniej strefie to śmiesznie to troszeczke się rozgrywa przy końcówce
i jednak troche zbyt mało itemów do lootowania jest (wbijasz do 1-2 domków i masz full itemów, potem szukasz samochodu i jeździsz w kółko mapy polując na zrzuty) no ale pewnie będą to rozwijać, ta gra na konsoli jest zupełnie inna nić na PC
ale kurwa fortnite nie zaliczył masowego startu że się próbowało milion osób połączyć NA RAZ przy premierze tylko stał sobie nie chciany pół roku aż nagle się hype zrobił i liczba graczy rosła stale ale nie masowo na razdlatego ludzie graja w fortnite, czasami sa jakies problemy z serwerami, ale na pewno nie takie dlugie
mysle, ze w fortnite wiecej osob gralo od razu, a h1z1 to ruch desperacji i nawet sie przygotowac nie potrafili, bo na pc gra po 1000 osobale kurwa fortnite nie zaliczył masowego startu że się próbowało milion osób połączyć NA RAZ przy premierze tylko stał sobie nie chciany pół roku aż nagle się hype zrobił i liczba graczy rosła stale ale nie masowo na raz
rozumiesz różnice? z takim natłokiem ludzi do online to sobie nawet rockstar nie poradziło jak gta online wychodziło a to jest tylko jakieś bidne studio które walczy teraz ze stabilnością serwerów i z którą się pewnie przy pomocy sony uporają do weekendu
właśnie się zalogowałem za 6-7 reconnectem
no to źle myślisz ;) fortnite przez pierwsze 2-3 miesiące był martwą grą która zapowiadała się na flopa jak ta inna gierka od epic, nie pamiętam jak się nazywałamysle, ze w fortnite wiecej osob gralo od razu, a h1z1 to ruch desperacji i nawet sie przygotowac nie potrafili, bo na pc gra po 1000 osob
ps4?
chyba trzeba sciagnac
w polowie bloodborne jestem, przepraszam, ze pisalem zle o tej grze
ta gra to mistrzostwo

mowisz o fortnite ratowanie swiata, a nie battle royalu :)no to źle myślisz ;) fortnite przez pierwsze 2-3 miesiące był martwą grą która zapowiadała się na flopa jak ta inna gierka od epic, nie pamiętam jak się nazywała
paragon się nazywała
a to zainteresowanie h1 to nawet samych twórców pewnie zaskoczyło
zresztą tak jak mówie, nawet ROCKSTAR miał problemy przy premierze gta online mimo to że wstrzymali premiere żeby na raz odrazu po premierze gry nie mieć szturmu na serwery to i tak potem były one rozjebane przez dobry tydzień albo i dwa
to co ty piszesz nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, zasięgnij faktów a potem wróćmowisz o fortnite ratowanie swiata, a nie battle royalu :)
po prostu skopiowali pubg z lepszym rezultatem i wyszedl hit
Nie postapo, taki zwykły. Bardziej jak PUBG.To h1z1 to battleroyal jak Fortnite tylko jakiś postapo?
do fortnite ta gierka nie ma podbiciaTo h1z1 to battleroyal jak Fortnite tylko jakiś postapo?
Jak lubisz wyzwania i szybką mechanicznie grę to jak najbardziej polecam.Warto zaczynać grę w Starcraft 2 ? Nigdy nie grałem w 1 i 2, ale kiedyś w Warcraft 3. Chyba podobna gra ?
A co polecasz z prostych gierek multiplayer dla strasznego noba ? Grałem już w LoL, Hearthstone, Gwint, Fortnite i przeglądarkowe FoEJak lubisz wyzwania i szybką mechanicznie grę to jak najbardziej polecam.
Dla samej kampanii warto.
Zależy jaki gatunek gry.A co polecasz z prostych gierek multiplayer dla strasznego noba ? Grałem już w LoL, Hearthstone, Gwint, Fortnite i przeglądarkowe FoE
Sam nie wiem, tak naprawdę grałem w dużo, ale tylko lol mnie wciągnął i Forge of Empires. Fortnite i Hearthstone trochę tylko. Ale np Dota 2 pewnie za trudna dla takiego noba, jak ja.Zależy jaki gatunek gry.
Tak Dota wymaga więcej zaangażowania niż LoL. W SC2 możesz sobie kampanie na luzie poprzechodzić.Sam nie wiem, tak naprawdę grałem w dużo, ale tylko lol mnie wciągnął i Forge of Empires. Fortnite i Hearthstone trochę tylko. Ale np Dota 2 pewnie za trudna dla takiego noba, jak ja.
Zostanę przy lolu, bo jest dobry dla nobów, ale wkurwia mnie, że byłem w silver 1 i miałem apetyt na gola, a wszystko się spierdoliło i zaraz spadnę do silver 5 i potem to już do bronzu 5, jak kilka lat temu. Nawet takie noby, jak @michi972 i @Baasteek są lepsze. Wstyd mi, że Whittaker mnie gwałci w lolu, Angela Hill w Hearthstone, Demetrious Johnson w PUBG itd itp. Sprawdzę tego starcrafta, bo jest darmowy, a ja jako typowy janusz i polaczek biedaczek cebulaczek mam wtedy oczka świecące.Tak Dota wymaga więcej zaangażowania niż LoL. W SC2 możesz sobie kampanie na luzie poprzechodzić.
Ja teraz w lola to rekreacyjnie, dla beki z ziomkami od czasu do czasuZostanę przy lolu, bo jest dobry dla nobów, ale wkurwia mnie, że byłem w silver 1 i miałem apetyt na gola, a wszystko się spierdoliło i zaraz spadnę do silver 5 i potem to już do bronzu 5, jak kilka lat temu. Nawet takie noby, jak @michi972 i @Baasteek są lepsze. Wstyd mi, że Whittaker mnie gwałci w lolu, Angela Hill w Hearthstone, Demetrious Johnson w PUBG itd itp. Sprawdzę tego starcrafta, bo jest darmowy, a ja jako typowy janusz i polaczek biedaczek cebulaczek mam wtedy oczka świecące.
Zostanę przy lolu, bo jest dobry dla nobów, ale wkurwia mnie, że byłem w silver 1 i miałem apetyt na gola, a wszystko się spierdoliło i zaraz spadnę do silver 5 i potem to już do bronzu 5, jak kilka lat temu. Nawet takie noby, jak @michi972 i @Baasteek są lepsze. Wstyd mi, że Whittaker mnie gwałci w lolu, Angela Hill w Hearthstone, Demetrious Johnson w PUBG itd itp. Sprawdzę tego starcrafta, bo jest darmowy, a ja jako typowy janusz i polaczek biedaczek cebulaczek mam wtedy oczka świecące.

odpal Bloodborne zobaczysz co to jest wyzwanieRozpykałem platynę w GoW na poziomie Give me God of War. Po początku myślałem, że będzie ciężej, a tak naprawdę trudny był tylko prolog dopóki nie rozwinęło się postaci + królowa Walkirii i V próba w Muspel.
Niemniej doceniam, że w nagrodę dali extra tarczę. Miły dodatek, bo np. w takim Horizon Zero Down za ukończenie na najwyższym poziomie nie było żadnego fanta.