Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z Maru już grał?2:0 yeah!
Też miałem ten problem, ale już jest ok.Działa wam PSN? Konsola normalnie łączy się z internetem, ale nie idzie się zalogować i nie mogę pograć w cyfrówki :/
Całe szczęście, że tego badziewia nie zamówiłem.Widzę, że nowa Mafia zbiera świetne oceny. Brak wersji recenzenckiej, celowe(już podobno poprawione) obniżenie płynności do 30FPS, zjechana optymalizacja. No cóż.
Mam tę grę ale jeszcze nie grałem;) jednak czytałem wypowiedzi różne i można wyłączyć wspomaganie celowania. No tryb widzenia przez ściany chujowy, najwyżej nie będę korzystał z tego. Niestety główny bohater też mi średnio leży jednak nie znam jeszcze fabuły, która podobno jest spoko. Dużo osób przyczepia się do grafiki itp ale mam to w dupie bo gram na konsoli więc karty graficzne i inne wymagania mam w dupie;)Co do mafii to podobno gra stała się grą arcade dla dzieci, dodatki takie jak widzenie przez ścianę, ułatwione celowanie w samochodzie(100% rozwalenie przeciwnika) ... zepsuli grę, Mafia 2 była zajebista, w 3 jeszcze nie grałem nie wiem czy będę chciał.
Ps. A co do głównego bohatera to się nie wypowiadam, bo to śmieszne jest, że na siłę dają czarnoskórego, w GTA jak najbardziej może tak być, ale nie w Mafii.
Takie rozczarowanie. Skrobnij coś potem o grze, jak już ją trochę połatają.Mam tę grę ale jeszcze nie grałem;) jednak czytałem wypowiedzi różne i można wyłączyć wspomaganie celowania. No tryb widzenia przez ściany chujowy, najwyżej nie będę korzystał z tego. Niestety główny bohater też mi średnio leży jednak nie znam jeszcze fabuły, która podobno jest spoko. Dużo osób przyczepia się do grafiki itp ale mam to w dupie bo gram na konsoli więc karty graficzne i inne wymagania mam w dupie;)
Ok, postaram się coś napisać ale nie wiem kiedy znajdę czas żeby zacząć. Ale jestem pozytywnie nastawiony:)Takie rozczarowanie. Skrobnij coś potem o grze, jak już ją trochę połatają.
W temacie połatania, jeszcze gry nie odpaliłem, bo jak próbowałem to zrobić to 2giga aktualizacji ps zaczął zasysać i już nie zdarzyłem, bo trza było iść spać. Więc coś chyba już działają w kwestii łatania.Takie rozczarowanie. Skrobnij coś potem o grze, jak już ją trochę połatają.
Przeczytałem kilka recenzjii wszystkie są zgodne, że zmarnowano potencjał tej gry.W temacie połatania, jeszcze gry nie odpaliłem, bo jak próbowałem to zrobić to 2giga aktualizacji ps zaczął zasysać i już nie zdarzyłem, bo trza było iść spać. Więc coś chyba już działają w kwestii łatania.
Też o tym czytałem i trochę się tego obawiam, ale staram się nie myśleć żeby nie zepsuć sobie gry na wstępie samym nastawieniem. Ale wiem, że przyczepiali się ludzie do tego, że np ludzie chodzą w powietrzu itp.Przeczytałem kilka recenzjii wszystkie są zgodne, że zmarnowano potencjał tej gry.
Niestety, ale patchami nie poprawią monotonnych i podobnych do siebie misji.