GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Na konsolach gra się normalnie bez problemu, wiem że orgin na PC jest zawsze zablokowany do oficjalnej daty premiery, ale też ludzie jakoś obchodzą to zabezpieczenie poprzez vpn.

14444877_10154519959988959_3309387391579571908_o.jpg

Działa wam PSN? Konsola normalnie łączy się z internetem, ale nie idzie się zalogować i nie mogę pograć w cyfrówki :/

Widzę, że nowa Mafia zbiera świetne oceny. Brak wersji recenzenckiej, celowe(już podobno poprawione) obniżenie płynności do 30FPS, zjechana optymalizacja. No cóż.

Widzę, że nowa Mafia zbiera świetne oceny. Brak wersji recenzenckiej, celowe(już podobno poprawione) obniżenie płynności do 30FPS, zjechana optymalizacja. No cóż.
Całe szczęście, że tego badziewia nie zamówiłem.
Niestety, albo ja się starzeję, albo producenci gier coraz bardziej walą w chuja. Gry wychodzą niedopracowane, bo wyhodzą z założenia, że przecież i tak każdy kupi preordera.

No i trzeba grać murzynem. W ogóle koncepcja jak w Ojcu Chrzestnym 2 mi się nie podoba z tym zdobywaniem terenu. To już nie jest mafia, tylko jakiś gang brudasów. Przynajmniej można poczekać aż stanieje o sto złotych.

Co do mafii to podobno gra stała się grą arcade dla dzieci, dodatki takie jak widzenie przez ścianę, ułatwione celowanie w samochodzie(100% rozwalenie przeciwnika) ... zepsuli grę, Mafia 2 była zajebista, w 3 jeszcze nie grałem nie wiem czy będę chciał.

Ps. A co do głównego bohatera to się nie wypowiadam, bo to śmieszne jest, że na siłę dają czarnoskórego, w GTA jak najbardziej może tak być, ale nie w Mafii.

Miałem kupić Mafie 3 odrazu po premierze ale dobrze że tego nie kupiłem zaraz stanieje i kupi się dużo taniej . Chyba pora odświeżyć kapitalną pierwszą część Mafii i poczuć ten klimat

Co do mafii to podobno gra stała się grą arcade dla dzieci, dodatki takie jak widzenie przez ścianę, ułatwione celowanie w samochodzie(100% rozwalenie przeciwnika) ... zepsuli grę, Mafia 2 była zajebista, w 3 jeszcze nie grałem nie wiem czy będę chciał.

Ps. A co do głównego bohatera to się nie wypowiadam, bo to śmieszne jest, że na siłę dają czarnoskórego, w GTA jak najbardziej może tak być, ale nie w Mafii.
Mam tę grę ale jeszcze nie grałem;) jednak czytałem wypowiedzi różne i można wyłączyć wspomaganie celowania. No tryb widzenia przez ściany chujowy, najwyżej nie będę korzystał z tego. Niestety główny bohater też mi średnio leży jednak nie znam jeszcze fabuły, która podobno jest spoko. Dużo osób przyczepia się do grafiki itp ale mam to w dupie bo gram na konsoli więc karty graficzne i inne wymagania mam w dupie;)

Mam tę grę ale jeszcze nie grałem;) jednak czytałem wypowiedzi różne i można wyłączyć wspomaganie celowania. No tryb widzenia przez ściany chujowy, najwyżej nie będę korzystał z tego. Niestety główny bohater też mi średnio leży jednak nie znam jeszcze fabuły, która podobno jest spoko. Dużo osób przyczepia się do grafiki itp ale mam to w dupie bo gram na konsoli więc karty graficzne i inne wymagania mam w dupie;)
Takie rozczarowanie. Skrobnij coś potem o grze, jak już ją trochę połatają.

Takie rozczarowanie. Skrobnij coś potem o grze, jak już ją trochę połatają.
W temacie połatania, jeszcze gry nie odpaliłem, bo jak próbowałem to zrobić to 2giga aktualizacji ps zaczął zasysać i już nie zdarzyłem, bo trza było iść spać. Więc coś chyba już działają w kwestii łatania.

W temacie połatania, jeszcze gry nie odpaliłem, bo jak próbowałem to zrobić to 2giga aktualizacji ps zaczął zasysać i już nie zdarzyłem, bo trza było iść spać. Więc coś chyba już działają w kwestii łatania.
Przeczytałem kilka recenzjii wszystkie są zgodne, że zmarnowano potencjał tej gry.
Niestety, ale patchami nie poprawią monotonnych i podobnych do siebie misji.

Przeczytałem kilka recenzjii wszystkie są zgodne, że zmarnowano potencjał tej gry.
Niestety, ale patchami nie poprawią monotonnych i podobnych do siebie misji.
Też o tym czytałem i trochę się tego obawiam, ale staram się nie myśleć żeby nie zepsuć sobie gry na wstępie samym nastawieniem. Ale wiem, że przyczepiali się ludzie do tego, że np ludzie chodzą w powietrzu itp.

Po długim rozważaniu w końcu postanowiłem nabyć Assetto Corsa na ps4. Póki co miałem mało czasu na granie (jakaś godzina), ale symulator bardzo przypadł mi do gustu. Samochody zachowują się realistycznie i nie ma tutaj mowy o szarżowaniu "na pałę". Odradzam jednak granie na padzie, gra traci wtedy cały swój urok.

Kupiłem Arcania Gothic wraz z dodatkiem w miarę okazyjnej cenie. Chce zobaczyć jak zepsuli taki konkretny tytuł, a przyznam się szczerze, że wcześniej nie próbowałem tego odpalać.

Back