GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Kurde, zajebiście mi się grało w EA UFC póki wygrywałem online. Doszedłem do czarnej dywizji (?) z rekordem 34-14 i tu zaczęło się to, co mnie zawsze w Fifie UT wkurwiało (wygrywasz cały mecz i ogólnie ciśniesz przeciwnika, żeby w doliczonym czasie wpuścić np. dwie szmaty). Pierwszego przeciwnika cisnąłem, aż nie dowierzałem, że tak łatwo mi idzie na tym poziomie, niestety w drugiej rundzie siadła obrotówka (nie byłem obity, a sama obrotówka nie była nawet kontrą) i dostałem flash KO... Od tamtej pory przegrałem 9 pojedynków podrząd i wszystkie przez flash KO (oczywiście część z nich i tak bym przegrał), a żeby było śmieszniej nigdy wcześniej mi się coś takiego nie zdarzało (ani ja przeciwnika, ani przeciwnik mnie). Zdarzyło wam się kiedyś coś takiego?

Kłamiesz, w tej grze trzeba wsadzić jakieś 40 hick kicków, żeby wreszcie kogoś znokautować. I to na poziomie łatwym. No ale w sumie Ciebie może zamroczyć lewy prosty, tylko komputer ma szczękę jak Shogun.

Aż mam ochotę rzucić padem o ścianę, na szczęście nie stać mnie na drugiego :crazy:
Zdecydowałem przed snem sobie jeszcze raz zawalczyć, wylosowało mi baby, a ponieważ nie darze żadnej z nich sympatią, to biorę Rondzie. Od początku napierdalam w stójce Zingano i choć przyjąłem parę mocnych i sporo słabych ciosów na łeb, to zdecydowanie wygrywałem, gdyż w pierwszej rundzie Cat leżała dwa razy na deskach, a w drugiej rundzie raz... Mimo, że dostałem sporo na łeb (ale zdecydowanie mniej niż Zingano), to miałem tylko minimalnie zaczerwienioną główkę, ale oczywiście los chciał, że wyłapałem high kick'a i kolejne KO :facepalm: Zingano trzy razy padła po moich ciosach i jakimś cudem była w stanie wstać (raz czułem się tak pewnie, że grzecznie poczekałem, aż wstanie), a ja nawet nie miałem okazji być zamroczonym bo od razu dostaje KO :wall:
Nie wiem jaki ta gra ma zemną problem, ale coś jest na rzeczy bo to jest aż kurwa niemożliwe. Nic mnie bardziej nie wkurwia niż przegrywanie wygranych walk/meczy.
Dobranoc.

Mam problem.
Przeszedłem własnie na singlu Uncharted 2.
Włączam tryb wieloosobowy. I łączy...i łączy...i łączy...już godzine łączy i połączyć się nie może.

elo mordeczki. wkurwiony jestem, bo skonczylem szybko wiedzmina :/ i teraz mordy gdzie moge ogarnac najtaniej kod do dwojki, bo na steamie mendy chca 20euro(chyba ich pojebalo), a w polskich sklepach pudelkowe wersje sa po 25 zlotych..

elo mordeczki. wkurwiony jestem, bo skonczylem szybko wiedzmina :/ i teraz mordy gdzie moge ogarnac najtaniej kod do dwojki, bo na steamie mendy chca 20euro(chyba ich pojebalo), a w polskich sklepach pudelkowe wersje sa po 25 zlotych..
Dwójka może Ci pójść jeszcze szybciej, bo - z tego co pamiętam - jest krótsza. Za to moim zdaniem lepsza pod każdym innym względem, no i spokojnie można przejść ze 2 razy poznając różne ścieżki. Nawet Ci trochę zazdroszczę, że jeszcze masz to przed sobą, ja się już zbliżam do końca trójki :)

Zaczekaj Gaara, jeszcze trójka przed Tobą :) Ale nie napierdalaj tak szybko, tylko się rozkoszuj tą grą. Ja żałuję, ze już mam wszystko za sobą :(

gdzie? pokaz? smierdzi mi tu kradzionym kluczem jakich pelno na allegrach wszelakich
na ebayu niemieckim, same pozytywy i gwarancja od ebaya wiec luz

koncowka jedynki przekonala mnie tylko do tego, zeby jak najszybciej kupic dwojke. moze jedynke jeszcze raz zapuszcze z innymi wyborami, bo teraz bylem neutralny i tylko wilkolaka zostawilem przy zyciu

trojka mi nie pojdzie:D na PSie bede musial ogarnac

Jedynka najlepsza. Dwójki i trójki nie mogę przełknąć, odrzucają mnie swoją slasherowatością.

Panowie, jara się ktoś MGS V ? Mam takie pytanie, może ktoś się orientuje... Mogę na luzie w to pograć na Xbox 360 czy raczej będzie to wersja ala Shadow of Mordor na poprzednia generacje czyli kupsko?

EDIT: W sumie to samo pytanie się tyczy Batman: Arkham Knight. Warto? Czy lepiej poczekać aż zakupię PS4?

Panowie, jara się ktoś MGS V ? Mam takie pytanie, może ktoś się orientuje... Mogę na luzie w to pograć na Xbox 360 czy raczej będzie to wersja ala Shadow of Mordor na poprzednia generacje czyli kupsko?

EDIT: W sumie to samo pytanie się tyczy Batman: Arkham Knight. Warto? Czy lepiej poczekać aż zakupię PS4?

Lepiej PS4. PCtowa wersja jest gówniana, dopiero na jesień miała wyjść nowa.

Lepiej PS4. PCtowa wersja jest gówniana, dopiero na jesień miała wyjść nowa.
coś mi się pomyliło, podobno Arkham Knight nie wyszedł na past geny. Z kolei MGS Ground Zeroes na Xbox360 było całkiem oki, więc zobaczymy jak to będzie z Phantom Pain

Jedynka najlepsza. Dwójki i trójki nie mogę przełknąć, odrzucają mnie swoją slasherowatością.
Jedynka najlepsza? Mi się jedynka zajebiście podobała, ale jak przeczytałem sagę (i dwa zbiory opowiadań), to dużo u mnie straciła. Pod względem fabuły i klimatu Wiedźmin 3 zjada poprzednie części.

Właśnie panowie, bardzo wkręciłem się przez Wiedźmina 3 w ten świat itp. Zamierzam kupić sobie jedną z książek A. Sapkowskiego. Znalazłem coś takiego: http://platon24.pl/0/?products[stock]=[0 TO *]&products[formats]=0&products[avaible_from]=0&products[searchTerm]=sapkowski&abpid=306&abpcid=75 . Ktoś kto czytał, wciąga jak gra ?
No zdecydowanie :) Dialogi i humor często na znacznie wyższym poziomie niż w grze (może z wyjątkiem Sezonu Burz). Tylko czytaj w takiej kolejności w jakiej książki wychodziły, więc Sezon Burz ewentualnie jako ostatni. Jeśli chcesz póki co jedną, to "Ostatnie Życzenie".

To super, ogólnie to nie czytam książek ale w Wiedźmina chyba się wczuję.
No tak jak jest w tym linku, czyli jako pierwszą Krew Elfów Wiedźmin tom 1 ?

To super, ogólnie to nie czytam książek ale w Wiedźmina chyba się wczuję.
No tak jak jest w tym linku, czyli jako pierwszą Krew Elfów Wiedźmin tom 1 ?
Nie. Zacznij od dwóch zbiorów opowiadań: "Ostatnie życzenie", potem "Miecz przeznaczenia".
Następnie sagę właściwą: "Krew elfów", "Czas pogardy", "Chrzest ognia", "Wieża Jaskółki", "Pani Jeziora".
"Sezon burz" bym też zostawił na sam koniec. Sam jeszcze tego nie przeczytałem.
Ogólnie szkoda, że najpierw przeszedłeś trójkę, a dopiero teraz sięgasz po książki bo trochę smaczków z gry Ci uciekło i książek też pewnie nie będzie się czytało aż tak fajnie, jak masz takie spojlery.
A co do czytania, to się nie martw bo ja też nigdy nie czytałem książek, a Wiedźmina pożarłem z przyjemnością i jeszcze mi było mało.

Zaczekaj Gaara, jeszcze trójka przed Tobą :) Ale nie napierdalaj tak szybko, tylko się rozkoszuj tą grą. Ja żałuję, ze już mam wszystko za sobą :(
Też płacze, że to już koniec przygody. Czuję, że żadna gra przez najbliższy czas nie wciągnie mnie tak jak Wiedźmin.
Żałuję właśnie, że nie wyciągnąłem z niej 100%. Chyba zdecyduję się na new game + i się zagra jeszcze raz

Koleżanka poprosiła by popromować jej kanał, to promuje

Kolezanka? A gdzie scena z parku???

A na powazniej: glos mily, ale LoLa to nic nie wydzwignie z nizin skillowosci :) No, przesadzilem, nawet wodke trza umiec pic... Ok, z nizin cukierkowatosci :)

Gdyby bylo o SC2 to bym przesluchal :)

Back