cRe
PRIDE FC Middleweight
Dopiero wróciłem do domu i jak mi się micha cieszy :pFnatic w pierwszej grze zniszczone. Zobaczymy jak będzie dalej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dopiero wróciłem do domu i jak mi się micha cieszy :pFnatic w pierwszej grze zniszczone. Zobaczymy jak będzie dalej.

Zingano trzy razy padła po moich ciosach i jakimś cudem była w stanie wstać (raz czułem się tak pewnie, że grzecznie poczekałem, aż wstanie), a ja nawet nie miałem okazji być zamroczonym bo od razu dostaje KO 
http://konsoleigry.pl/gry-na-pc-klu...bojcy-krolow-edycja-rozszerzona-pc-klucz.htmlelo mordeczki. wkurwiony jestem, bo skonczylem szybko wiedzmina :/ i teraz mordy gdzie moge ogarnac najtaniej kod do dwojki, bo na steamie mendy chca 20euro(chyba ich pojebalo), a w polskich sklepach pudelkowe wersje sa po 25 zlotych..
dzieki, juz znalazlem za 6,50 :)http://konsoleigry.pl/gry-na-pc-klu...bojcy-krolow-edycja-rozszerzona-pc-klucz.html
nie wiem czy teraz jest gdzies klucz taniej, promocji nigdzie nie widze
gdzie? pokaz? smierdzi mi tu kradzionym kluczem jakich pelno na allegrach wszelakichdzieki, juz znalazlem za 6,50 :)
Dwójka może Ci pójść jeszcze szybciej, bo - z tego co pamiętam - jest krótsza. Za to moim zdaniem lepsza pod każdym innym względem, no i spokojnie można przejść ze 2 razy poznając różne ścieżki. Nawet Ci trochę zazdroszczę, że jeszcze masz to przed sobą, ja się już zbliżam do końca trójki :)elo mordeczki. wkurwiony jestem, bo skonczylem szybko wiedzmina :/ i teraz mordy gdzie moge ogarnac najtaniej kod do dwojki, bo na steamie mendy chca 20euro(chyba ich pojebalo), a w polskich sklepach pudelkowe wersje sa po 25 zlotych..
na ebayu niemieckim, same pozytywy i gwarancja od ebaya wiec luzgdzie? pokaz? smierdzi mi tu kradzionym kluczem jakich pelno na allegrach wszelakich
Panowie, jara się ktoś MGS V ? Mam takie pytanie, może ktoś się orientuje... Mogę na luzie w to pograć na Xbox 360 czy raczej będzie to wersja ala Shadow of Mordor na poprzednia generacje czyli kupsko?
EDIT: W sumie to samo pytanie się tyczy Batman: Arkham Knight. Warto? Czy lepiej poczekać aż zakupię PS4?
coś mi się pomyliło, podobno Arkham Knight nie wyszedł na past geny. Z kolei MGS Ground Zeroes na Xbox360 było całkiem oki, więc zobaczymy jak to będzie z Phantom PainLepiej PS4. PCtowa wersja jest gówniana, dopiero na jesień miała wyjść nowa.
Jedynka najlepsza? Mi się jedynka zajebiście podobała, ale jak przeczytałem sagę (i dwa zbiory opowiadań), to dużo u mnie straciła. Pod względem fabuły i klimatu Wiedźmin 3 zjada poprzednie części.Jedynka najlepsza. Dwójki i trójki nie mogę przełknąć, odrzucają mnie swoją slasherowatością.
Tak z czystej ciekawości - co rozumiesz przez "slasherowatość"?Jedynka najlepsza. Dwójki i trójki nie mogę przełknąć, odrzucają mnie swoją slasherowatością.
No zdecydowanie :) Dialogi i humor często na znacznie wyższym poziomie niż w grze (może z wyjątkiem Sezonu Burz). Tylko czytaj w takiej kolejności w jakiej książki wychodziły, więc Sezon Burz ewentualnie jako ostatni. Jeśli chcesz póki co jedną, to "Ostatnie Życzenie".Właśnie panowie, bardzo wkręciłem się przez Wiedźmina 3 w ten świat itp. Zamierzam kupić sobie jedną z książek A. Sapkowskiego. Znalazłem coś takiego: http://platon24.pl/0/?products[stock]=[0 TO *]&products[formats]=0&products[avaible_from]=0&products[searchTerm]=sapkowski&abpid=306&abpcid=75 . Ktoś kto czytał, wciąga jak gra ?
Nie. Zacznij od dwóch zbiorów opowiadań: "Ostatnie życzenie", potem "Miecz przeznaczenia".To super, ogólnie to nie czytam książek ale w Wiedźmina chyba się wczuję.
No tak jak jest w tym linku, czyli jako pierwszą Krew Elfów Wiedźmin tom 1 ?
Też płacze, że to już koniec przygody. Czuję, że żadna gra przez najbliższy czas nie wciągnie mnie tak jak Wiedźmin.Zaczekaj Gaara, jeszcze trójka przed Tobą :) Ale nie napierdalaj tak szybko, tylko się rozkoszuj tą grą. Ja żałuję, ze już mam wszystko za sobą :(
Koleżanka poprosiła by popromować jej kanał, to promuje