mmag
PRIDE FC Welterweight
Chcesz sprzedać?![]()
Gra nie jest moja ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chcesz sprzedać?![]()
Mafia RLZ! Z sandboxów minimalnie za GTA.![]()
Jaranko w chuj![]()
![]()
Jaranko w chuj![]()
Wnioskując po samochodach, akcja będzie rozgrywała się gdzieś w latach 60-70 - co mnie osobiście cieszy, bo lubię ten okres. Dodać do tego Luizjanę jako miejsce akcji, muscle cary i Black Sabbath w radiu.![]()
Jaranko w chuj![]()

Wnioskując po samochodach, akcja będzie rozgrywała się gdzieś w latach 60-70 - co mnie osobiście cieszy, bo lubię ten okres. Dodać do tego Luizjanę jako miejsce akcji, muscle cary i Black Sabbath w radiu.
Niepokoi mnie za to trochę liczba postaci na pierwszym planie, która wskazuje na obecność co-opa w grze.
Mam nadzieję, że kolejna Mafia pozostanie w głównej mierze doświadczeniem dla jednego gracza i nie zrobią z tego jakiegoś wieloosobowego gówna.
I broń Boże, niech nie idą śladami GTA robiąc kilku protagonistów, bo skutecznie eliminuje to immersję i na dłuższą metę jest upierdliwym rozwiązaniem.
![]()
i chyba w afro. Murzynka!Eee... baba w mafii?
syberia jest zajebista, ale jak w nia gralem, to bylem jeszcze za glupi, zeby cala przejsc. dzisiaj znow zainstalujeWkrochmalę się z króciutkim opisem.
Gone Home to gra, która dwa lata temu część osób okrzyknęła grą roku. Przedstawiona zostaje nam historia, w której kierujemy dziewczyną, która wraca do domu z podróży. Dom jest pusty, nikt nie strzela, nic nie straszy, żadnych duchów, niczego. Chodzimy, czytamy skrawki papieru i dokumenty i poznajemy historię. Dość kontrowersyjną historię, ale cóż.
Jak twierdzą szpece, grę można przejść w 40 sekund, jest ona banalnie prosta, ale nie chodzi w niej o przejście, tylko przechodzenie i poznanie pełnej historii rodziny. Czy warto w nią zagrać? Z ciekawości pewnie tak, dostaniemy nieco ponad godzinę słuchania opowieści i czytania kolejnych karteczek, jednak jeśli ktoś szuka w grach jakiejkolwiek akcji i dreszczyku emocji to się sromotnie zawiedzie. Gra żeby pomyśleć co się może dziać, przeczytać kolejną podaną na tacy kartkę i tak dalej. Na pewno dobry klimat, ciekawa muzyka, wszystko okraszone burzą w tle i to raptem tyle, albo aż tyle.
U mnie gra narodziła nadzieję, że swego czasu powstanie coś w tym stylu z zdecydowanie bardziej ambitną fabułą, nieco trudniejsza, lecz zachowująca podobną formę, a do tego z w miarę normalną fabułą, bez zbędnych udziwnien (bez których pewnie nikt by o tej grze nie usłyszał).
Cos dla fanow Soulsow :) Swiezutki trailer z Gamescon zapowiadajcy Dark Souls III
Jutro obczaje.Jeżeli są tu fani czarnego sportu to polecam grę przeglądarkową sportsmanager.pl - dobra prosta gra, a brakuje jej reklamy, gram od niedawna, a zaczęła wciągać już bardzo.
Jak robię niepotrzebną reklamę to skasujcie mój wpis, gra mało graczy, a fanów żużla jest przecież spora liczba, więc może ktoś będzie zainteresowany z braci Cohones.
I chętnych to proszę o rejestrację przez ten link http://www.sportsmanager.pl/ref/4014
Jak wrażenia?Fallout Shelter jest już na Androidach :)