gumoleon
Bellator Lightweight
ta. bodycount to się nazywało.Wyszła dwójka? Minęła mnie więc![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ta. bodycount to się nazywało.Wyszła dwójka? Minęła mnie więc![]()
no wlasnie tez juz sie zdziwilem, ze cos mnie ominelo.ta. bodycount to się nazywało.
Pograłbym w coś na PS4, macie jakieś propozycje oprócz Wiedźmina?
Panowie, zapytam wprost. Jak oceniacie kupywanie używanych części do komputera? Widziałem profil na allegro, który sprzedaje takie części, dają półtoraroczną gwarancję na te części i dwa tygodnie na zwrot. Bo jak w sierpniu bym miał składać komputer, to by mnie to wyniosło około 3700zł wraz z obudową i monitorem (tzn. tyle to teraz gdzieś kosztuje, do sierpnia liczę, że wszystko łącznie z 200zł spadnie).. A na kupnie używanego procka, karty graficznej i ramu już 800-900zł w kieszeni zostaje. Reszte bym kupił nówki (płyta główna, zasilacz, chłodzenie, dysk ssd, obudowa i monitor).
nie raz już używki kupowałem i jakichś specjalnych problemów nigdy nie było. raz przy karcie graficznej uszkodzony jeden wentylator, ale typ odesłał kaskę na nowy i wymianę i było ok. proca i ramy myślę na luzaku możesz kupować. wiadomo, że zasilacz lepiej nówka (i to też lepiej jakiś chieftec bądź fortron)Panowie, zapytam wprost. Jak oceniacie kupywanie używanych części do komputera? Widziałem profil na allegro, który sprzedaje takie części, dają półtoraroczną gwarancję na te części i dwa tygodnie na zwrot. Bo jak w sierpniu bym miał składać komputer, to by mnie to wyniosło około 3700zł wraz z obudową i monitorem (tzn. tyle to teraz gdzieś kosztuje, do sierpnia liczę, że wszystko łącznie z 200zł spadnie).. A na kupnie używanego procka, karty graficznej i ramu już 800-900zł w kieszeni zostaje. Reszte bym kupił nówki (płyta główna, zasilacz, chłodzenie, dysk ssd, obudowa i monitor).
Moja ulubiona gra tej generacji.Nie jestem fanem skradanek bo nie umiem w nie grać, ale Dishonored Pany ! Miazga !
Dla fanów GTA, wersja REAL :D
@Mort
Dość mocnego, jakbym go składał z nowych części to 3,5k+monitor. Ale jestem w stanie kupić dopiero pod koniec sierpnia, bo teraz lece do Anglii zarobić kasę.
Ale powiedz co masz w tym kompie? Bo ja myślałem nad prockiem intel i5-4690k i kartą Radeon R9 290. Do tego dobrać oczywiście odpowiednie komponenty.
Że Bosski taki kozak jp, gardy na fotkach, ilu on to nie najebał a wyszedł jakiś łysy z więzienia on go oszukał na kasę dostał liścika i poleciał jakby kamehame przyjął na klate@Minionek o co chodzi z twoja sygna? Smierc "partyzantom"! :)
A to ktos znany?
Ten co zapoczątkował modę jebać policje na 100%A to ktos znany?

Panowie, znacie jakieś gry na PS4 dla dzieci? Nie muszą to być gry konkretnie dla maluchów, ale muszą być dość proste i nie mogą być brutalne. Mój młodszy brat ma 4 lata, ale już całkiem dobrze radzi sobie w grach. Zastanawiam się nad Lego: The Hobbit, ewentualnie Lego: Batman poza Gotham (czy jakoś tak) bo grałem z nim już w Lego Star Wars, i Lego Marvel Super Heroes, po paru godzinach gry ze mną był w stanie przejść grę do końca sam (czasami w drobnych fragmentach trzeba było mu pomóc). Jeżeli macie jakieś takie gry na zbycie, to chętnie odkupię![]()
Little big planet 3 i Lego oi Rayman LegendsPanowie, znacie jakieś gry na PS4 dla dzieci? Nie muszą to być gry konkretnie dla maluchów, ale muszą być dość proste i nie mogą być brutalne. Mój młodszy brat ma 4 lata, ale już całkiem dobrze radzi sobie w grach. Zastanawiam się nad Lego: The Hobbit, ewentualnie Lego: Batman poza Gotham (czy jakoś tak) bo grałem z nim już w Lego Star Wars, i Lego Marvel Super Heroes, po paru godzinach gry ze mną był w stanie przejść grę do końca sam (czasami w drobnych fragmentach trzeba było mu pomóc). Jeżeli macie jakieś takie gry na zbycie, to chętnie odkupię![]()