GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

A w moje ręce w końcu wpadł godny następca Budokai Tenkachi :bleed:
Messenger_creation_AF2CE00E-6830-402D-B79F-05F8E4983AEA.jpg

Mordy, czy jak nie gralem w poe to mogę nakurwiac w poe 2? Z tego co widzę, może mi ta gierca podejść, a od dawna szukam jakiegoś sieciowego rpga z milionem różnych skilli.

Mordy, czy jak nie gralem w poe to mogę nakurwiac w poe 2? Z tego co widzę, może mi ta gierca podejść, a od dawna szukam jakiegoś sieciowego rpga z milionem różnych skilli.
Oczywiście, tu jest tyle zmian, że jako weteran pierwszej części sam się będę na nowo uczył wielu rzeczy.

Trzeci dzień w Silent Hill. Gram tylko po 2 godziny bo wstyd się przyznać ale naprawdę boję się tej gry. :usunto:
Cały czas mam tak że je chcę tam być i jak już dobrnę do kolejnego zapisu to wyłączam.
Warto? Jakoś nigdy w to nie miałem możliwości zagrac

Trzeci dzień w Silent Hill. Gram tylko po 2 godziny bo wstyd się przyznać ale naprawdę boję się tej gry. :usunto:
Cały czas mam tak że je chcę tam być i jak już dobrnę do kolejnego zapisu to wyłączam.
Na początku też tak miałem, ale później się bardziej oswoiłem. Chyba trochę to była kwestia przyzwyczajenia do tej atmosfery, a trochę tego, że nauczyłem się walczyć z każdym rodzajem przeciwników (a tych nie ma zbyt wielu).

Na początku też tak miałem, ale później się bardziej oswoiłem. Chyba trochę to była kwestia przyzwyczajenia do tej atmosfery, a trochę tego, że nauczyłem się walczyć z każdym rodzajem przeciwników (a tych nie ma zbyt wielu).
U mnie to chyba jakaś trauma po przechodzeniu iryginału za młodu. Bałem się w opór.

Oczywiście, tu jest tyle zmian, że jako weteran pierwszej części sam się będę na nowo uczył wielu rzeczy.
powiem więcej, nawet trzeba.
To już dzisiaj ::snoopd::
Gra pobrana, żona uświadomiona, tylko czemu kurwa w niedzielę muszę iść do roboty :siara:
Moja żonka akurat do domku jedzie to od wieczora do poniedziałku(wolne se wziąłem btw:lesnarhappy: ) robię norę gracza w pokoju
A i owszem. Chociaż z roku na rok coraz mniejView attachment 115655
oho tekkenik <3 kogo mainujesz i jaka ranga?:)

Jak wygla kwestia fabuły w PoE? W sensie to czysta siekanka, odkrywanie świata jak w Elden Ring (czyli jakby "przy okazji"), czy pełnoprawna jak BG3 lub W3?

Jak wygla kwestia fabuły w PoE? W sensie to czysta siekanka, odkrywanie świata jak w Elden Ring (czyli jakby "przy okazji"), czy pełnoprawna jak BG3 lub W3?
To jest h&s, w poe 1 gram lata i praktycznie nie znam fabuły.

Panowie co to za nowy tytuł który ma zastąpić Fifę, jak to się nazywa? Czytałem gdzieś że to ma być za darmo i w grudniu była premiera, pomóż ziomuś bo mi z głowy wyleciało.

Kurwa znalazłem, UFL to się nazywa, grał ktoś? Warto ściągać? Ma to jakieś wsparcie dt aktualnych składów? Jest to lepsze niż EA fc 24/25 ? Czy to ufl jest gówno warte i zapierdalać do empiku po EA fc?

Kurwa znalazłem, UFL to się nazywa, grał ktoś? Warto ściągać? Ma to jakieś wsparcie dt aktualnych składów? Jest to lepsze niż EA fc 24/25 ? Czy to ufl jest gówno warte i zapierdalać do empiku po EA fc?
Oszczędzasz pieniądze bo to i to gówno w chuj

Oszczędzasz pieniądze bo to i to gówno w chuj
Ale warto te kurwa ufl ściągać? Mam Fifę 23, zagrałbym w coś nowego, za darmo najlepiej, ale jak za darmo to gówno, to wolę zapłacić za w miarę dobry produkt.

Grałeś?

Jeśli lubisz Marvela i Overwatch to obadaj sobie nową grę F2P w tym klimacie. Marvel Rivals. Świeżynka
Nie lubię kurwa nie mam internetu bo jadę na mobilnym a nie będę hajsu wydawał na transfer kurwa zapytałem konkret, graliście w te gówno. Warto ściągać?

Nie lubię kurwa nie mam internetu bo jadę na mobilnym a nie będę hajsu wydawał na transfer kurwa zapytałem konkret, graliście w te gówno. Warto ściągać?

Lepiej zostać przy Fifie 23? Poważnie?
Z dwójga złego to weź 24 ale te ufl to syf

Z dwójga złego to weź 24 ale te ufl to syf
Czyli za free chuja pograsz. Dzięki za opinie, tak pewnie zrobię.

Następne pytanie, chciałbym pograć w NFS Most wanted:black list

Da się ogarnąć za darmo, a jak nie za darmo to za ile na Xbox one kupię płytkę? To jedna z gier mojego dzieciństwa, chciałbym to ponownie ograć.

Back