Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście, tu jest tyle zmian, że jako weteran pierwszej części sam się będę na nowo uczył wielu rzeczy.Mordy, czy jak nie gralem w poe to mogę nakurwiac w poe 2? Z tego co widzę, może mi ta gierca podejść, a od dawna szukam jakiegoś sieciowego rpga z milionem różnych skilli.
To już dzisiaj
Gra pobrana, żona uświadomiona,
Warto? Jakoś nigdy w to nie miałem możliwości zagracTrzeci dzień w Silent Hill. Gram tylko po 2 godziny bo wstyd się przyznać ale naprawdę boję się tej gry.
Cały czas mam tak że je chcę tam być i jak już dobrnę do kolejnego zapisu to wyłączam.
Dla mnie 9/10 jeden punkt odejmuje za sterowanie które i tak jest dużo lepsze niż w oryginale.Warto? Jakoś nigdy w to nie miałem możliwości zagrac
A i owszem. Chociaż z roku na rok coraz mniejCoś tam się grało
View attachment 115627
Na początku też tak miałem, ale później się bardziej oswoiłem. Chyba trochę to była kwestia przyzwyczajenia do tej atmosfery, a trochę tego, że nauczyłem się walczyć z każdym rodzajem przeciwników (a tych nie ma zbyt wielu).Trzeci dzień w Silent Hill. Gram tylko po 2 godziny bo wstyd się przyznać ale naprawdę boję się tej gry.
Cały czas mam tak że je chcę tam być i jak już dobrnę do kolejnego zapisu to wyłączam.
U mnie to chyba jakaś trauma po przechodzeniu iryginału za młodu. Bałem się w opór.Na początku też tak miałem, ale później się bardziej oswoiłem. Chyba trochę to była kwestia przyzwyczajenia do tej atmosfery, a trochę tego, że nauczyłem się walczyć z każdym rodzajem przeciwników (a tych nie ma zbyt wielu).
powiem więcej, nawet trzeba.Mordy, czy jak nie gralem w poe to mogę nakurwiac w poe 2? Z tego co widzę, może mi ta gierca podejść, a od dawna szukam jakiegoś sieciowego rpga z milionem różnych skilli.
Oczywiście, tu jest tyle zmian, że jako weteran pierwszej części sam się będę na nowo uczył wielu rzeczy.
Moja żonka akurat do domku jedzie to od wieczora do poniedziałku(wolne se wziąłem btw ) robię norę gracza w pokojuTo już dzisiaj
Gra pobrana, żona uświadomiona, tylko czemu kurwa w niedzielę muszę iść do roboty
oho tekkenik <3 kogo mainujesz i jaka ranga?:)A i owszem. Chociaż z roku na rok coraz mniejView attachment 115655
U mnie od lat króluje Jin. Skończyłem na randze Tekken Emperor i zbieram motywację by dobić przynajmniej do tego Tekken Godoho tekkenik <3 kogo mainujesz i jaka ranga?:)
To jest h&s, w poe 1 gram lata i praktycznie nie znam fabuły.Jak wygla kwestia fabuły w PoE? W sensie to czysta siekanka, odkrywanie świata jak w Elden Ring (czyli jakby "przy okazji"), czy pełnoprawna jak BG3 lub W3?
ja to samo xD btw. najlepsza gra na tym łez padoleTo jest h&s, w poe 1 gram lata i praktycznie nie znam fabuły.
Oszczędzasz pieniądze bo to i to gówno w chujKurwa znalazłem, UFL to się nazywa, grał ktoś? Warto ściągać? Ma to jakieś wsparcie dt aktualnych składów? Jest to lepsze niż EA fc 24/25 ? Czy to ufl jest gówno warte i zapierdalać do empiku po EA fc?
Ale warto te kurwa ufl ściągać? Mam Fifę 23, zagrałbym w coś nowego, za darmo najlepiej, ale jak za darmo to gówno, to wolę zapłacić za w miarę dobry produkt.Oszczędzasz pieniądze bo to i to gówno w chuj
Chwilę straszne drewnoAle warto te kurwa ufl ściągać? Mam Fifę 23, zagrałbym w coś nowego, za darmo najlepiej, ale jak za darmo to gówno, to wolę zapłacić za w miarę dobry produkt.
Grałeś?
Jeśli lubisz Marvela i Overwatch to obadaj sobie nową grę F2P w tym klimacie. Marvel Rivals. Świeżynkazagrałbym w coś nowego, za darmo najlepiej
Nie lubię kurwa nie mam internetu bo jadę na mobilnym a nie będę hajsu wydawał na transfer kurwa zapytałem konkret, graliście w te gówno. Warto ściągać?Jeśli lubisz Marvela i Overwatch to obadaj sobie nową grę F2P w tym klimacie. Marvel Rivals. Świeżynka
Nie lubię kurwa nie mam internetu bo jadę na mobilnym a nie będę hajsu wydawał na transfer kurwa zapytałem konkret, graliście w te gówno. Warto ściągać?Jeśli lubisz Marvela i Overwatch to obadaj sobie nową grę F2P w tym klimacie. Marvel Rivals. Świeżynka
Lepiej zostać przy Fifie 23? Poważnie?Chwilę straszne drewno
Z dwójga złego to weź 24 ale te ufl to syfNie lubię kurwa nie mam internetu bo jadę na mobilnym a nie będę hajsu wydawał na transfer kurwa zapytałem konkret, graliście w te gówno. Warto ściągać?
Lepiej zostać przy Fifie 23? Poważnie?
Czyli za free chuja pograsz. Dzięki za opinie, tak pewnie zrobię.Z dwójga złego to weź 24 ale te ufl to syf