Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Byc moze moje skrzywienie, ale juz samo intro dobrze nie wróży. Ziew, oklepane schematy. Siri zrób mi intro jak dla 3ki tylko nie z Geraltem (bo ten - przeciez takie byly plotki za ktore zwolniony zostal aktor od jego glosu - miał rzekomo byc antagonistą, ale go w ogole ma nie byc) a z - sprawdzam notatki - babą ;)A ja Ci tutaj gwarantuję, że się zdziwisz.
O dziwo, dziś akcje dla picu podskoczyły 5% i od razu laga w dół,
nawet inwestorzy wiedzą czym się kończa takie eksperymenty.
80% graczy w takie gry to jednak ci o chromosomach XY, większa imersja jest przy graniu męskim bohaterem, do tego wiedźminem a nie jakąś podrabianką.
View attachment 116240
Wszystko fajnie, ale to wina Sapkowskiego że Ciri jest główną postacią sagi, a jeśli nie główną to przynajmniej na równi z Geraltem.A ja Ci tutaj gwarantuję, że się zdziwisz.
O dziwo, dziś akcje dla picu podskoczyły 5% i od razu laga w dół,
nawet inwestorzy wiedzą czym się kończa takie eksperymenty.
80% graczy w takie gry to jednak ci o chromosomach XY, większa imersja jest przy graniu męskim bohaterem, do tego wiedźminem a nie jakąś podrabianką.
View attachment 116240
Geralt nie miał być antagonistą, tylko miał się pojawić jako postać drugoplanowa - to powiedział ten aktor.Byc moze moje skrzywienie, ale juz samo intro dobrze nie wróży. Ziew, oklepane schematy. Siri zrób mi intro jak dla 3ki tylko nie z Geraltem (bo ten - przeciez takie byly plotki za ktore zwolniony zostal aktor od jego glosu - miał rzekomo byc antagonistą, ale go w ogole ma nie byc) a z - sprawdzam notatki - babą ;)
Można było wymyśleć coś zupełnie nowego. Zresztą historia Ciri wg mnie miała zakończenie i w sadze i w grze.Wszystko fajnie, ale to wina Sapkowskiego że Ciri jest główną postacią sagi, a jeśli nie główną to przynajmniej na równi z Geraltem.
Widocznie bali się odejścia od postaci znanych z sagi, pachnie tutaj the last of us, gdzie Geralt może pojawi się na chwilę jak Joel, a główną postacią będzie przybrana córka. W CDPR pracuje już teraz tyle kobiet i aktywistów LGBT, że nie było opcji żeby potężna Cirilla nie została twarzą marki.Można było wymyśleć coś zupełnie nowego. Zresztą historia Ciri wg mnie miała zakończenie i w sadze i w grze.
To był główny powód, innego nie było. Witcher sprzedałby się z każdym innym bohaterem męskim bez problemu. Wystarczyło wymyślić jakąś fajną historię o innej szkole wiedźmińskiej.W CDPR pracuje już teraz tyle kobiet i aktywistów LGBT, że nie było opcji żeby potężna Cirilla nie została twarzą marki.
Już ten jej amulet wygląda na kota/rysia, więc wątek innej szkoły pewnie pociągnąTo był główny powód, innego nie było. Witcher sprzedałby się z każdym innym bohaterem męskim bez problemu. Wystarczyło wymyślić jakąś fajną historię o innej szkole wiedźmińskiej.
Wiadomka, nie mogli przecież zawieść fanów...Już ten jej amulet wygląda na kota/rysia, więc wątek innej szkoły pewnie pociągną
I takWiadomka, nie mogli przecież zawieść fanów...
To drugie zdecydowanie widząc skład załogi CDP Red, wcześniejsze gry mam oryginalne. Teraz chyba nie dam rady dać im zarobić, godność nie pozwoli.I takkupiszpobierzesz
Cirilla ze szkoły kuguarzycJuż ten jej amulet wygląda na kota/rysia, więc wątek innej szkoły pewnie pociągną
Może będzie niebinarna szkoła, raz ryś, raz wilk, w zależności do sytuacji.Już ten jej amulet wygląda na kota/rysia, więc wątek innej szkoły pewnie pociągną
Za młoda.Cirilla ze szkoły kuguarzyc
A jej specjalnością będzie nożycowanie z świeżo napotkanymi elficami, bo tylko tak wyzwoli moc pierwszej marchewki ;)Może będzie niebinarna szkoła, raz ryś, raz wilk, w zależności do sytuacji.
Eee tam, może będzie miała jakiegoś czarnego bombelka i będzie gotowa się ustatkować?Za młoda.
No Miyazaki nie ma z tym nic wspólnego. Spin off a nie sequelA tu co Nameless King powrócił? Co to za cashgrab, na bank Miyazaki tego nie reżyserował.
coś tam w wywiadzie było że wszystko wkrótce wyjaśniąWitcher nie ma podjazdu do zwiastunów trójeczki, ale mimo to zajebiste info. Tylko od kiedy Ciri żłopie eliksiry skoro nigdy nie przeszła próby traw.
TransStationtęczowe ps5.
Dali nowy wywiad. Potwierdzili że po 3 Ciri przeszła próbę traw tylko kto jej dał taką możliwość i po chuj jeszcze nie wiadomocoś tam w wywiadzie było że wszystko wkrótce wyjaśnią
No przecież było na netfliksie, jak papa Vesemir ją przywiązał do łóżka i chciał zrobić z niej wieśmaka.Dali nowy wywiad. Potwierdzili że po 3 Ciri przeszła próbę traw tylko kto jej dał taką możliwość i po chuj jeszcze nie wiadomo
Powiedzieli też że historia ze zwiastuna będzie misją do przejścia
To że kto dał możliwość to jestem ciekaw, bo receptury starcono a Vesemir gryzie piach. A co do powodu, Ciri chyba nie lubiła za bardzo swoich mocy z tego co pamiętam albo chciała być wiedzminką czy chujDali nowy wywiad. Potwierdzili że po 3 Ciri przeszła próbę traw tylko kto jej dał taką możliwość i po chuj jeszcze nie wiadomo
Powiedzieli też że historia ze zwiastuna będzie misją do przejścia
Nawet jakby nie była stracona to nikt z żywych wiedźminów nie wydawał się zainteresowany tworzeniem nowych wiedźmakówTo że kto dał możliwość to jestem ciekaw, bo receptury starcono a Vesemir gryzie piach. A co do powodu, Ciri chyba nie lubiła za bardzo swoich mocy z tego co pamiętam albo chciała być wiedzminką czy chuj
Jedyny tytuł na który czekam z niecierpliwością, oby tego nie zepsuliA jej specjalnością będzie nożycowanie z świeżo napotkanymi elficami, bo tylko tak wyzwoli moc pierwszej marchewki ;)
co by nie na pusto
Mafia wygląda zajebiście, Luigi będzie robił dymy.A jej specjalnością będzie nożycowanie z świeżo napotkanymi elficami, bo tylko tak wyzwoli moc pierwszej marchewki ;)
co by nie na pusto
Chyba z Kurwiru.Chuj może ktoś z Koviru itp.
Coś czuję że wrzucili trailer tylko po to żeby zanotować skok na giełdzie i do 4 to trochę poczekamy (twierdzą że chcą całą trylogię w 6 lat zrobić ale im nie wierzę)Dawać już mnie tego wiedźmina ile można ogrywać trójkę