GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

A ja Ci tutaj gwarantuję, że się zdziwisz.

O dziwo, dziś akcje dla picu podskoczyły 5% i od razu laga w dół,
:beczka:
nawet inwestorzy wiedzą czym się kończa takie eksperymenty.

80% graczy w takie gry to jednak ci o chromosomach XY, większa imersja jest przy graniu męskim bohaterem, do tego wiedźminem a nie jakąś podrabianką.

View attachment 116240
Byc moze moje skrzywienie, ale juz samo intro dobrze nie wróży. Ziew, oklepane schematy. Siri zrób mi intro jak dla 3ki tylko nie z Geraltem (bo ten - przeciez takie byly plotki za ktore zwolniony zostal aktor od jego glosu - miał rzekomo byc antagonistą, ale go w ogole ma nie byc) a z - sprawdzam notatki - babą ;)

Nie wiem, może zrzędzę, ogolnie to przeciez wolalbym zeby PL nadal eksportowala - na kazdym mozliwym poziomie, czy to kulturę czy produkt (za który wraca mamona)...

PS. Rollo Tomassi zrobil klipa o "herosinach" w przemyśle medialnym, nie ogladalem, tutaj zasmiecac nie bede, ale pewnie dzis dodam do kolejki zeby pogadalo mi tle...

A ja Ci tutaj gwarantuję, że się zdziwisz.

O dziwo, dziś akcje dla picu podskoczyły 5% i od razu laga w dół,
nawet inwestorzy wiedzą czym się kończa takie eksperymenty.

80% graczy w takie gry to jednak ci o chromosomach XY, większa imersja jest przy graniu męskim bohaterem, do tego wiedźminem a nie jakąś podrabianką.

View attachment 116240
Wszystko fajnie, ale to wina Sapkowskiego że Ciri jest główną postacią sagi, a jeśli nie główną to przynajmniej na równi z Geraltem.

Byc moze moje skrzywienie, ale juz samo intro dobrze nie wróży. Ziew, oklepane schematy. Siri zrób mi intro jak dla 3ki tylko nie z Geraltem (bo ten - przeciez takie byly plotki za ktore zwolniony zostal aktor od jego glosu - miał rzekomo byc antagonistą, ale go w ogole ma nie byc) a z - sprawdzam notatki - babą ;)
Geralt nie miał być antagonistą, tylko miał się pojawić jako postać drugoplanowa - to powiedział ten aktor.

Można było wymyśleć coś zupełnie nowego. Zresztą historia Ciri wg mnie miała zakończenie i w sadze i w grze.
Widocznie bali się odejścia od postaci znanych z sagi, pachnie tutaj the last of us, gdzie Geralt może pojawi się na chwilę jak Joel, a główną postacią będzie przybrana córka. W CDPR pracuje już teraz tyle kobiet i aktywistów LGBT, że nie było opcji żeby potężna Cirilla nie została twarzą marki.

W CDPR pracuje już teraz tyle kobiet i aktywistów LGBT, że nie było opcji żeby potężna Cirilla nie została twarzą marki.
To był główny powód, innego nie było. Witcher sprzedałby się z każdym innym bohaterem męskim bez problemu. Wystarczyło wymyślić jakąś fajną historię o innej szkole wiedźmińskiej.

To był główny powód, innego nie było. Witcher sprzedałby się z każdym innym bohaterem męskim bez problemu. Wystarczyło wymyślić jakąś fajną historię o innej szkole wiedźmińskiej.
Już ten jej amulet wygląda na kota/rysia, więc wątek innej szkoły pewnie pociągną :fjedzia:

Może będzie niebinarna szkoła, raz ryś, raz wilk, w zależności do sytuacji.
A jej specjalnością będzie nożycowanie z świeżo napotkanymi elficami, bo tylko tak wyzwoli moc pierwszej marchewki ;)

co by nie na pusto

AA1vKtgp.img

Last edited:
A tu co Nameless King powrócił? Co to za cashgrab, na bank Miyazaki tego nie reżyserował.
No Miyazaki nie ma z tym nic wspólnego. Spin off a nie sequel

Witcher nie ma podjazdu do zwiastunów trójeczki, ale mimo to zajebiste info. Tylko od kiedy Ciri żłopie eliksiry skoro nigdy nie przeszła próby traw.
coś tam w wywiadzie było że wszystko wkrótce wyjaśnią

coś tam w wywiadzie było że wszystko wkrótce wyjaśnią
Dali nowy wywiad. Potwierdzili że po 3 Ciri przeszła próbę traw tylko kto jej dał taką możliwość i po chuj jeszcze nie wiadomo

Powiedzieli też że historia ze zwiastuna będzie misją do przejścia

Dali nowy wywiad. Potwierdzili że po 3 Ciri przeszła próbę traw tylko kto jej dał taką możliwość i po chuj jeszcze nie wiadomo

Powiedzieli też że historia ze zwiastuna będzie misją do przejścia
To że kto dał możliwość to jestem ciekaw, bo receptury starcono a Vesemir gryzie piach. A co do powodu, Ciri chyba nie lubiła za bardzo swoich mocy z tego co pamiętam albo chciała być wiedzminką czy chuj :fjedzia:

To że kto dał możliwość to jestem ciekaw, bo receptury starcono a Vesemir gryzie piach. A co do powodu, Ciri chyba nie lubiła za bardzo swoich mocy z tego co pamiętam albo chciała być wiedzminką czy chuj :fjedzia:
Nawet jakby nie była stracona to nikt z żywych wiedźminów nie wydawał się zainteresowany tworzeniem nowych wiedźmaków

Chuj może ktoś z Koviru itp.

Back