Rododendron
UFC Middleweight
Lecimy dalej kurwaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kto by chciał grać w takie gówno jak Fallout mając konsolę i dobrze zoptymalizowane gry na nią?Jak myślałem nad konsolą, tak już mi przeszło, skoro gry na konsoli nie da się w żaden sposób zoptymalizować, a jeśli starego New Vegas się nie da ograć na ps3, to na chuj się męczyć, jak to na byle pececie chodzi jak marzenie, tylko trza dobrze mody poustawiać?
Weekend na kanapie. Podzielcie się swoimi gamingowymi planami (19-21.4)
Tylko w tym tygodniu na rynek trafiło No Rest for the Wicked, Dead Island 2 Sola i Final Fantasy XVI The Rising Tide. W dwie z tych produkcji będziemy sięlowcygier.pl
Przetestowałem sobie też działanie konsol w sieci (Xbox i PS na wyjeździe u rodziny), no i też zawód - konta, dostępy, sranie się o własne tytuły, akcje z odbieraniem dostępów... Jak wy to znosicie? wieje masochizmem
Kupuję se pieca i będę grał w gry po staremu, czyli najczęściej piraty
Miałem walkmana Sony, a kumpel na chacie tv Toshiby. Ten tv pewnie działa do dzis, a mój Walkman niestety nie miał tyle szczęścia, zaliczył tragiczny wypadekJaponia lat 80/90/2000 i jej konsole, gry, technologia....
Każdy, nawet ty, sądząc po jękach na temat choćby gier od CDPKto by chciał grać w takie gówno jak Fallout mając konsolę i dobrze zoptymalizowane gry na nią?
Dla nich robię wyjątek bo mają fabuły które są wręcz skrojone dla mnie. Natomiast te wszystkie skyrimy, fallouty i inne bethesdy toKażdy, nawet ty, sądząc po jękach na temat choćby gier od CDP
Oj, zdziwiłbyś się, ale to trzeba najpierw pograćDla nich robię wyjątek bo mają fabuły które są wręcz skrojone dla mnie. Natomiast te wszystkie skyrimy, fallouty i inne bethesdy to
Wszystko miałem zainstalowane i nawet starałem się wkręcić ale te gry są poniżej ludzkiej godności.Oj, zdziwiłbyś się, ale to trzeba najpierw pograć
To nie jest tak że nie próbowałem. Miałem zainstalowane chyba 2 części Fallouta, Oblivion i Skyrima. Za nic nie mogę zrozumieć fenomenu. Dla mnie to jest kurła dramat. Już sama postać z kreatora to dla mnie dyskwalifikacja. Pierwsza grą z kreatorem postaci która mi podeszła był cp2077 ale to jest jakby fabuła napisana specjalnie dla mnie i sam lamus V był dla mnie najmniej istotny. Najważniejszą postacią jest Johnny.JPRDL @Risky jak Cię lubię to za te słowa o Falloucie powinien być BAN
Chyba nie dam rady w RE1 remake. Szkoda że nie zlikwidowali statycznej kamery na rzecz dynamicznej z za pleców. O zero nawet nie wspominam.
Niedawno skończyłem po raz drugi.W sumie na normalu prosta i krótka - mi zajęła jakieś niecałe 5h.Wreszcie skończyłem Resident Evil 3 remake. Nie powiem gra bardzo przyjemna, szkoda że taka krótka. Tym samym zmęczyłem prawie całą serię. Brak mi tylko przejęcia RE0 i 1. Mam je w bibliotece już od dawna. Elden Ring z DLC zostawię sobie na wakacje.
Mówiłem ;) kurwa jeszcze w złe materie byłem tam wyposażony i tylko jakims cudem przeszedłem chyba po 20 minutach, ale co się człowiek napocił ;) Finał to przy nim pikuś.Przecież ten Arsenal to jest popierdolony jakiś, ja pierdole
Bogu dzięki miałem dobite na Barrecie w chuj HP i materie pod strzelanie Big Bertą. Aerith ze skillem elektrycznym kosturu też zrobiła robotę i dobry summon (Shiva), ale za czwartym razem jak już byłem na końcu i Aerith tango down to przy tym drugim havocu to były milisekundyMówiłem ;) kurwa jeszcze w złe materie byłem tam wyposażony i tylko jakims cudem przeszedłem chyba po 20 minutach, ale co się człowiek napocił ;) Finał to przy nim pikuś.
Ja mam najebane ponad 40h w Marvel Midnight Sun I muszę trochę odpocząć od PS5.
Ściągnąłem Fallouta 2