Rododendron
UFC Middleweight
Ja rozpiłemKurwa,też musiałem to rozchodzić![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja rozpiłemKurwa,też musiałem to rozchodzić![]()
Wrażliwcy. Przyznaję że mało komfortowy quest ale w oryginale też było.Kurwa,też musiałem to rozchodzić![]()
Ja się narażę bardziej ponieważ w żadnego FF nie grałem i całkowicie nie czaje numeracji tej seriiZmęczyłem FF7 w końcu.W sumie mi się podobała,ale już miałem pod koniec jej serdecznie dość .Chyba zamiast odpalać Rebirth z marszu ponakurwiam w jakiegoś Residenta
Narażę się niektórym,ale FF16 moim zdaniem jest lepsze od 7.
Ok już czaje bo wyguglałemJa się narażę bardziej ponieważ w żadnego FF nie grałem i całkowicie nie czaje numeracji tej serii![]()
W tym można się zajebać bo jest np 13 i jest ona podzielona na 3 części o czym dowiedziałem się niedawno.Ok już czaje bo wyguglałem![]()
W sumie 16 lata już po 130 zlociszy więc chyba warto się zainteresować.W tym można się zajebać bo jest np 13 i jest ona podzielona na 3 części o czym dowiedziałem się niedawno.
Ja w sumie grałem tylko w remake 7 i 16. No i Rebirth przede mną.
Przeszedłem w nieco ponad 50h i się nie nudziłem - polecam.W sumie 16 lata już po 130 zlociszy więc chyba warto się zainteresować.
Zara ściągam demo
Ciekawe jak opisałbys pierwsze pół godziny NieRa ;)Gra to średniak. Ciach, ciach słaby atak, ładujemy pasek - teraz mocny atak, bramka, kod do drzwi, schody i zaczynamy znowu od słabego ataku ...
Epickie kostiumy laseczek ale to chyba jedyny poważny plus tej pozycji. Chodzony slaszer w tunelu jakich wiele.
Różnica między Stellar Blade, a serią NieR jest taka, że Stellara stworzyły NORMALNE ZDROWE CHŁ0PY, a NieRy to robota pedofilów.Ciekawe jak opisałbys pierwsze pół godziny NieRa ;)
Po pół godziny wyłączyłem bo skondensowana dawka japońszczyzny i archaicznego sterowania kazała mi odinstalować.Ciekawe jak opisałbys pierwsze pół godziny NieRa ;)
Niestety recenzenci mieli rację - tryb 60 klatek to jakieś rozmyte gówno.Zainstalowałem i odpaliłem wczoraj Rebirth. Plan był taki,że sprawdze z 20 min czy się pozmieniało względem 7 i nawet nie wiem kiedy mi poleciały ponad 2h.
Czuć,że Remake to tylko prolog i przystawka.
I tak jest spoko. 30fps i 4kNiestety recenzenci mieli rację - tryb 60 klatek to jakieś rozmyte gówno.
Zostaje przy 30.
Crisis Core ogrywałeś wcześniej?Zainstalowałem i odpaliłem wczoraj Rebirth. Plan był taki,że sprawdze z 20 min czy się pozmieniało względem 7 i nawet nie wiem kiedy mi poleciały ponad 2h.
Czuć,że Remake to tylko prolog i przystawka.
Crysis core to ograłem w oryginale dawno temu. Jak będzie jakaś okazja to kupie bo 200 za taki kotlet to za duzo.Crisis Core ogrywałeś wcześniej?
@Risky spróbuj, choć samo sterowanie i walka są już dość archaiczne, to sama idea następujących po sobie kolejnych zakończeń, które tworzą integralną historię to jest sztos w chuj. Dodatkowo ścieżka dźwiękowa to ścisły top
A to było pytanie do @vitas akurat, Ciebie na Niera namawiałemCrysis core to ograłem w oryginale dawno temu. Jak będzie jakaś okazja to kupie bo 200 za taki kotlet to za duzo.
Nie ogrywałem.Obejrzałem recenzje i gameplaye i taki w sumie dziwny to twór moim zdaniem.Crisis Core ogrywałeś wcześniej?
@Risky spróbuj, choć samo sterowanie i walka są już dość archaiczne, to sama idea następujących po sobie kolejnych zakończeń, które tworzą integralną historię to jest sztos w chuj. Dodatkowo ścieżka dźwiękowa to ścisły top
Mam od czerwca w pudle(swoją drogą nieco za ponad 100 latała nówka) i jakoś się nie mogę za nią zabrać.A to było pytanie do @vitas akurat, Ciebie na Niera namawiałem
Teraz jest chyba promo i digital za 155, ale się wstrzymam, bo liczę, że może wpadnie w plusie
YouTube wyświetlił mi taki materiał, fajna sentymentalna podróż może kogoś też zainteresuje:
Nie miałem go okazji widzieć wcześniej. A co do reszty to pełna zgodaTo stary materiał, ale fajnie było wrócić do czasów gówniaka i czytania szmatławca od deski do deski
![]()
Piękne czasy - PSX Extreme, CD Action, Click!, Reset czy Secret ServiceTo stary materiał, ale fajnie było wrócić do czasów gówniaka i czytania szmatławca od deski do deski
![]()
Cybermycha !Piękne czasy - PSX Extreme, CD Action, Click!, Reset czy Secret Service![]()
Bajtek i Top Secret raczej, ale gimby mogo nie znaćCybermycha !