Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
PlayStation magazyn, Neo Plus, Play.Piękne czasy - PSX Extreme, CD Action, Click!, Reset czy Secret Service
szacun, ja ostatni numer kupiłem dobre kilka lat temu z ciekawości, a tak to od dawna nie kupuje i chyba nie wrócę do lektury pisemka. Klimat już nie ten co za gówniaka i redaktora ściery u steru. No i teraz wygodniej jutuba odpalić i np kanał quaza.PlayStation magazyn, Neo Plus, Play.
Ale PSX extreme zawsze najbardziej lubiłem i w sumie to do teraz kupuję.
Jebany pożeracz czasu. Niby powinno mnie to wkurwic i odrzucić - emo bohaterowie czy trans cpt marvel, ale za to jest Blade, Ghost Rider czy Spidey. No i wciąga jak bagno.Zabrałem się za Marvel's Midnight Suns zapowiada się elegancko. XCOM było świetne, wiec liczę, że i tu nie zawiedli. Recki mocno I pamiętam, że swego czasu na ty mocno zachwalali.
A ja mega polecam tego wariacika! Zamowilem niecałe 2 tygodnie teamu i cieszę się tym w opór! 960 gierek z samego Gameboya Advanced, gry z automatów jak np. Metal Slug! TEKKEN 3, GTA 2, Mortal Kombat z PS1 i masa innych. Poksy jakie chcesz... Jeszcze HDMI nie stestowałem bo jest wejscie mini do konsolki więc musze sobie taki zorganizować...
BTW zamowilem za 170 ziko z hakiem z futerałem, wersję przezroczystą tę neutralną jakby przezroczysty plastik po prostu i WSZYSTKO SMIGA ZAJEBIŚCIE!
ANBERNIC RG35XX Linux rÄczny przenoÅna konsola do gier czosnkowy 3.5 ''ekran IPS HDMI-kompatybilny wyjÅcie telewizyjne 2600mAh Plug And Play - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.compl.aliexpress.com
View attachment 96059
I jeszcze gorilla glass dorzucają^^ Na razie mam tydzien igra i buczy a dociazam konkretnie... Takze zobaczymy jak dlugo wytrzymieBardzo fajna konsolka, sporo testowałem od kumpla i robi robotę.
Ja brałem z tej okazji
Ja czekam jak dotrze już mój egzemplarz i akurat się przyda w momencie jak nie będzie mi się chciało Switcha targać z sobąI jeszcze gorilla glass dorzucają^^ Na razie mam tydzien igra i buczy a dociazam konkretnie... Takze zobaczymy jak dlugo wytrzymie
Mam tylko nadzieję, że bedziesz kontynuował granie, a nie pożyczyłeś zabawki od @Drzewojuż nie mogę się doczekać aż wszyscy dzisiaj pójdą spać
Masochista. Mi z wiekiem zrobiło się tak że gram horrory ale jakoś źle się czuje w tych grach. Taka lekka klaustrofobia że jak najprędzej chciałbym wyjść na otwartą przestrzeń.Wczoraj w nocy wróciłem do The Forest. Raz się prawie zesrałem ze strachu i grałem do 3 w nocy... już nie mogę się doczekać aż wszyscy dzisiaj pójdą spać
No kortyzol se przypierdalasz, nic dziwnego że się źle czujeszMasochista. Mi z wiekiem zrobiło się tak że gram horrory ale jakoś źle się czuje w tych grach. Taka lekka klaustrofobia że jak najprędzej chciałbym wyjść na otwartą przestrzeń.
No, powiem Ci, że dawno tego nie czułem.Masochista. Mi z wiekiem zrobiło się tak że gram horrory ale jakoś źle się czuje w tych grach. Taka lekka klaustrofobia że jak najprędzej chciałbym wyjść na otwartą przestrzeń.
Ja ostatnie 2k w które się zagrywałem to 2k10, potem spróbowałem 2k21 i przerosło mnie robienie wsadów analogamiPrzy ostatnim moim nawrocie fascynacji koszykówką ściągnąłem NBA 2K24. Ostatnią częścią w którą grałem było 2k03.
Wcieło mi pół wypowiedzi więc tylko napisze "wyjątkowej klasy gówno"
No i to rozumiem. W notesie pod hasłem "kupić jak będzie góra po 150". Teraz to zagram w ogóle w coś większego dopiero po play-offach. Do tego Diunę czytam. Residenta trzeciego nie mogę zmęczyć. Brak czasu na wszystkie zainteresowania.Pudełkowe Stellar Blade na PlayStation 5 za 328 zł (możliwe 295,20 zł) w Media Expert
Premiera Stellar Blade już w przyszły piątek. Jeśli chcecie zaopatrzyć się w pudełkowe wydanie ekskluzywnego tytułu na konsolę PlayStation 5, możecielowcygier.pl
Najtrudniejszy początek, gdzie jesteś dosłownie na strzała, ale jak się wczujesz to immersja w pewnym momencie mega. Kapitalny symulator rycerza w średniowieczu i bardzo fajnie czujesz wzrost skilla HeniaKingdom Come Deliverance - warto?
Jak chcesz stracić kilka tygodni życia to wartoKingdom Come Deliverance - warto?
To zależy czy masz czas i ochotę dosłownie na naukę wszystkiego i dostawania wpierdolu przez pierwsze godziny gry.Kingdom Come Deliverance - warto?
Najtrudniejszy początek, gdzie jesteś dosłownie na strzała, ale jak się wczujesz to immersja w pewnym momencie mega. Kapitalny symulator rycerza w średniowieczu i bardzo fajnie czujesz wzrost skilla Henia
A i dwójeczka w tym roku
To zależy czy masz czas i ochotę dosłownie na naukę wszystkiego i dostawania wpierdolu przez pierwsze godziny gry.
No i namówiliJak chcesz stracić kilka tygodni życia to warto