vitas
Bellator Welterweight
Na razie szkoda mi czasu na większe tytuły.
Wybierz jednoW kolejce jest najpierw ELDEN RING
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na razie szkoda mi czasu na większe tytuły.
Wybierz jednoW kolejce jest najpierw ELDEN RING
Na razie szkoda mi czasu na większe tytuły
Ekspert kłóci się z ekspertem.W kolejce jest najpierw ELDEN RING
Skróciłem wypowiedź. Trzeba dobić do wakacji to będę mial więcej czasu. Teraz szczyt sezonu wiosennego, do tego Play off NBA. Dlatego ER czeka bo inaczej zniknął bym znowu na kilka miesięcy a czuję że ta gra mnie pochłonie i szybko nie wypuści.Wybierz jedno
100h to lekkim chujem można tam spędzić.Skróciłem wypowiedź. Trzeba dobić do wakacji to będę mial więcej czasu. Teraz szczyt sezonu wiosennego, do tego Play off NBA. Dlatego ER czeka bo inaczej zniknął bym znowu na kilka miesięcy a czuję że ta gra mnie pochłonie i szybko nie wypuści.
Dlatego czekam na odpowiedni moment. Teraz pogrywam tylko w gran turismo. Zainstalowałem jeszcze fallout 4 aktualną poprawioną wersję. Spróbuję jeszcze raz.100h to lekkim chujem można tam spędzić.
A jeszcze wychodzi DLC, które też będzie spore.
Hades jest super wciągający , nawet nie wiem kiedy a na zegarze już 70 h wbite Jeszcze jedna próba i kończę na dziś ... Ta akurat kurła jeszcze jeden i jeszcze raz i tak kilka godzinWłaśnie widziałem na steamie promke, brać? Nie mam w co grać aktualnie. Jest tam jakiś motyw rozwoju postaci, którą grasz?
100% racji, wczoraj zacząłem grać i oczywiście jestem gnojony i jak normalnie się wkurwiam jak mi wczytuje jakiś odległy save czy cos, to tutaj cofnięty do początku mam takie: „a dobra, to spróbuję inaczej, z innymi skillami czy bronią” i tak kilka godzin poszło wczoraj. Ciekawe jak długo mnie to nie będzie wkurwiac, liczę 2-3 dni i trzeba się będzie hamować żeby ROG’iem nie rzucić o ścianęHades jest super wciągający , nawet nie wiem kiedy a na zegarze już 70 h wbite Jeszcze jedna próba i kończę na dziś ... Ta akurat kurła jeszcze jeden i jeszcze raz i tak kilka godzin
Ja polecam obejrzeć poradnik dla początkujących. Ja tak zrobiłem i jest to bardzo pomocne. Takie krótkie wprowadzenie pozwalające uniknąć podstawowych błędów osób wkraczających w świat przygód Zagreusa.100% racji, wczoraj zacząłem grać i oczywiście jestem gnojony i jak normalnie się wkurwiam jak mi wczytuje jakiś odległy save czy cos, to tutaj cofnięty do początku mam takie: „a dobra, to spróbuję inaczej, z innymi skillami czy bronią” i tak kilka godzin poszło wczoraj. Ciekawe jak długo mnie to nie będzie wkurwiac, liczę 2-3 dni i trzeba się będzie hamować żeby ROG’iem nie rzucić o ścianę
Ja polecam obejrzeć poradnik dla początkujących. Ja tak zrobiłem i jest to bardzo pomocne. Takie krótkie wprowadzenie pozwalające uniknąć podstawowych błędów osób wkraczających w świat przygód Zagreusa.
Zależy od progu wytrzymałość na wkurw.Czasami lepiej obejrzeć krótki poradnik niż kupować nowego pada bo poprzedni wylądował na ścianie lub został rozbity o posadzkęJebać poradniki, lepiej dostawać przez 10 godzin wpierdol
Jeden raz zdarzyło mi się rozwalić pada to była fifa 22 i jakaś liga weekendowa. Od tego momentu żona kazała mi mieć przy sobie wielką poduszkę, w którą tłukłem padem - faktycznie się przydała kilka razyZależy od progu wytrzymałość na wkurw.Czasami lepiej obejrzeć krótki poradnik niż kupować nowego pada bo poprzedni wylądował na ścianie lub został rozbity o posadzkę
Ostatni raz rozwaliłem pada jeszcze na PlayStation 3. Resistance fall of Man po sieci. Wyrwałem lewy analog z kawałkiem obudowy podczas celowania. Rzucac też się zdarzało ale ogólnie to za drogi sprzęt żeby niszczyć bez powodu.Jeden raz zdarzyło mi się rozwalić pada to była fifa 22 i jakaś liga weekendowa. Od tego momentu żona kazała mi mieć przy sobie wielką poduszkę, w którą tłukłem padem - faktycznie się przydała kilka razy
ale mi te kurwiszony działały na nerwy. Chyba dopiero łukiem to przeszedłem. Nie udało mi się przejść Hades, kiedyś na pewno wróce.Minotaura i Tezeusza
Wspaniała gra, jebłem wsio bez ostatniego dodatku chyba.ale mi te kurwiszony działały na nerwy. Chyba dopiero łukiem to przeszedłem. Nie udało mi się przejść Hades, kiedyś na pewno wróce.
Odbiłem się przez to, że gra jest moim zdaniem trochę za szybka i chaotyczna, no i losowość przedmiotów jakie spotkasz po drodze też decyduje czy dany "run" będzie udany.
Wróciłem po wielu miesiącach za to do Hollow Knight. Teraz nie zamierzam odpuścić:
No ja 20 godzin grałem bez poradników żadnych i przeszedłem może 40-50% gry. HK potrafi przytłoczyć.Wspaniała gra, jebłem wsio bez ostatniego dodatku chyba.
Najlepsze te ostatnie wyzwania w koloseum.
Takie gry tylko bez, niesamowita radość jak odkryjesz jakiś sekret, udało mi się zebrać te wszystkie zielone robaczki. Warto ich szukać dobre skile dają.No ja 20 godzin grałem bez poradników żadnych i przeszedłem może 40-50% gry. HK potrafi przytłoczyć.
Teraz już z poradnikami gram i nastawiam się na pokonanie ostatniego bossa. Nie mam cierpliwości na koloseum chyba:D
Minotaur i Tezeusz (jeżdżący rydwanem) w złotych zbrojach fundują konkretną porcję wpierdolu i maksymalnego wkurwieniaale mi te kurwiszony działały na nerwy. Chyba dopiero łukiem to przeszedłem. Nie udało mi się przejść Hades, kiedyś na pewno wróce.
Odbiłem się przez to, że gra jest moim zdaniem trochę za szybka i chaotyczna, no i losowość przedmiotów jakie spotkasz po drodze też decyduje czy dany "run" będzie udany.
Wróciłem po wielu miesiącach za to do Hollow Knight. Teraz nie zamierzam odpuścić:
Kurwiszony to straszne były, dopiero jak się na łuk przesiadłem to poszłoMinotaur i Tezeusz (jeżdżący rydwanem) w złotych zbrojach fundują konkretną porcję wpierdolu i maksymalnego wkurwienia
ja na razie pykłem tę parkę w podstawowym zestawieniu czyli na arenie bez rydwanuMinotaur i Tezeusz (jeżdżący rydwanem) w złotych zbrojach fundują konkretną porcję wpierdolu i maksymalnego wkurwienia
Najlepiej mi się grało włucznią i łukiem a najmniej lubiłem rękawice.ja na razie pykłem tę parkę w podstawowym zestawieniu czyli na arenie bez rydwanu
za 4tym podejściem, jakie bronie używacie, bo wg mnie najlepsza jest dzida, a jak złapiesz upgrade dedala, to bajka
też tej kurwy ubić nie mogę...Hades Ty kurwo!
Nie przesadzaj. Kupili to gówno żeby częściowo ubić a resztę zrestrukturyzować i zabrać prawa do tytułów. Może następne gry już pod skrzydłami MS będą bardziej dopracowane. Piszę to jako osoba dla której X mógłby nie istnieć.Microsoft zamyka studia odpowiedzialne za wielkie gry. O co tu chodzi?
Microsoft podjÄÅ dziÅ zaskakujÄcÄ decyzjÄ. Mnóstwo Åwietnych studiów deweloperskich Bethesdy zostaÅo zamkniÄtych.antyweb.pl
Powiem wam że coraz mniej mam ochotę na cokolwiek Microsofta... Właściwie to tylko jebać ich po całości.