GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Lee JaeDong zdobywa pierwsze mistrzostwo w SC 2 dopiero za 6 razem wygrał finał !

YLDlwuO.gif

:-)

Właśnie przed chwilą będąc najebanym oglądałem finał ! Dzięki voranek za radę, to był dobry wieczór. BRAWO JD. TYRANT FTW. Po tylu latach z łęzką w oku ogląda się uśmiech JD po wygraniu fianłu, kurwa piękne. Po prosut czyste piękno.

Call of Duty: Ghosts - część, która nie przynosi powiewu świeżości do serii, jednak wciaż trzyma dobry poziom swoim dynamizmem, jakością wykonania i brakiem powtarzalności w misjach. Dużo lepiej mi się gra w części CoD od Infinity Ward, które mnie nie zawiodło i tym razem. Ciężko grę polecać wszystkim, ale nie było to stracone 8h w trybie single player.

Polecam śledzić promocję zimobranie na muve.pl. Mój dzisiejszy zakup to Splinter Cell : Blacklist za niecałe 19 zł :)

dzis kupilem w biedzie gre Hitman absolutne rostrzygniecie

i zainstalowal sie steam ,dalej wpisuje kod produktu a tu mi wyskakuje napierw NALEZY AKTYWOWAC ORGINALNA GRE

to co czyli bieda mie wydymala i sprzedala jakis dodatek?

paragonu nie wzielem :-)

to sobie pogralem 40 zl wyrzucone w bloto

Na pewno się to nazywało "Hitman absolutne rostrzygniecie". Nie kojarzę w ogóle takiej części. :D

Tak. Daj screena komunikatu, w którym Ci pisze, że trzeba mieć oryginalny produkt, by uruchomić grę.

PS. Chodzi o grę Hitman: Absolution (Rozgrzeszenie)? Jak tak, to jest to podstawowa gra, którą można normalnie uruchomić.

tak to jest ta gra..chwile bo jeszcze raz instaluje ten stem

ABsolutne Rozgrzeszenie* zle napisalem na poczatku

No to bardzo dziwne. Dlatego daj proszę screena z tego komunikatu. Re-instal STEAMa nic nie da bo gry i tak zawsze są przypisane do jednego konta. Chociaż kto wie... Ta platforma jest tak zabugowana, że głowa mała.

hej , przymierzam się do walking dead, recenzje ma niezłe. Grał ktoś ? ile czasu zajmuje 1epizod?

Jesteś pewny, że to standardowa wersja Hitman: Absolution? Nie ma żadnych podtytułów? To cyfrowa wersja czy pudełkowa?

https://www.google.pl/search?q=hitman+absolution+rozgrzeszenie&client=firefox-a&hs=dzq&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=fIWnUsvfOYec4wS5moHwDA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=611#facrc=_&imgdii=_&imgrc=9usVfu0lEgMdsM%3A%3B4A8QpHkdSsDCdM%3Bhttp%253A%252F%252Fi52.fastpic.ru%252Fbig%252F2013%252F0120%252F8d%252Fa3e8111a0b592c12dd3be62bc3cdd58d.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ufs.pt%252Fforum%252Fshowthread.php%253F10177220-Hitman-Rozgrzeszenie-2012-PC-DUB-PL-POSTMORTEM%3B640%3B888

takie mam pudelko to jest pelna wersja gry, tak mi sie wydaje

No tak, ale z tego co wyczytałem to Hitman: Absolution jest pełnoprawną grą. Możliwe Zychal, że zły cd-key wpisujesz. Poszukaj w książeczce dokładniej :).

ale ja nie mam tych napisow w prawym gornym rogu

cd key jest dobry bo jest na oddzielnej karteczce

jak wpisze zle to odrazu wyskakuje ze zly cd key

no nic bieda nie wie co sprzedaje . mowie zarobilem na ksw to sobie cos kupie na pamiatke :-)no to zapamietam napewno :-)

To mi na jakiegoś fake'a wygląda. Polska wersja nie miała na okładce podwójnego tytułu (Absolution Rozgrzeszenie). Nie wiem czy to przypadkiem nie jest Sniper Challenge zapakowany jako cała gra.

Korzysta ktoś z serwisu gametrade.pl?

Jak to działa? Rejestruję się, wymieniam z kimś grę i już? Jak tam jest z oszustwami, bo rozumiem, że jako nowy użytkownik to ja będę musiał wysyłać grę jako pierwszy?

Korzystałem jakiś czas temu. Generalnie wysyła ten, który ma mniej wymian na koncie. Sama wymiana polega na zaufaniu. Ja z przypadkami oszustw nigdy się nie spotkałem.

@krolikbartek, dzięki za info, chyba skorzystam bo mam parę gierek na PS3 które lezą przykryte kurzem. Takiego Warfightera odpaliłem rok temu na jakieś 20 minut i leży rzucony na półce

Back