GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Jakby ktoś był zainteresowany i chciał oglądać jednocześnie z UFC:

www.gram.pl/news_8AjjGO,5__VGA_2011_relacja_na_zywo_gram_pl.html

Zakupiłem BFa3 i powiem tak, kampania fajna choć w MW3 zapewne lepsza:D (ale nie grałem). Multi świetne rozpierducha po całości, to taki odświeżony BC2 tylko że z samolotami i nowymi broniami i większą ilością dodatków. Battlelog da się przeżyć ale i tak wolę normalne rozwiązanie. Optymalizacja jak zwykle do dupy wywala mi multi średnia po 20 minutach gry, i osobiśccie po zakupie sam zastanawiałem się czy nie lepiej było kupić na PS3 :/.

polecam Batman:Arkham City , genialny klimat i gameplay.

Skyrim też dobry , strasznie wciąga i ciężko odejść od gry.

nowa gra od naughy dog, trailer na silniku gry :

http://www.gametrailers.com/video/vga-2011-the-last-of/724686

wygląda jak 28 days later + I am legend

Dzieciakom pod choinę move do pejstona dokupiłem + Sport championships i Start the party. Jako,że zasięg mam ponad 2 m , więc przy opcji gry we dwójkę , współczuję dzieciakom (KO murowane) :-)

move do pejstona dokupiłem + Sport championships

Trafione, mega zabawa, naprawdę. Nie zdziwię jak sam będziesz gierczył :D

A samo Move bardzo porządne, spokojnie wytrzymuje trafienie z zamachu w krzesło i bliskie spotkanie z żyrandolem xD

Move może wytrzyma, gorzej z dziećmi :-) Tak z ciekawości kamerka ma być nad tv, czy pod tv? Jak nad tv, to chyba z LCD spadnie? Nie wiem, jeszcze nie mam w domu

Na początku chciałem ustawić na TV, ale spada, więc stoi jednak pod (nie sprawia to żadnego problemu, można normalnie grać).

Panowie... tam move na ps3, kiedy na x'ie jest kinect ;D tez przednia zabawa a i nic nie musi wytrzymywac spotkania z krzesłem albo żyrandolem (no chyba, że ktoś ma niski sufit albo krzesełko dosłownie pod ręką ;p).

w przyszłym roku obsidian wyda South Park : the Game (na pc i konsole) , będzie dostępne pięć klas postaci : palladyn , czarodziej, łotrzyk, łowca przygód i ... żyd :)

"W mechanice zabawy Żyd ma być czymś pomiędzy Mnichem a Paladynem i opierać się w dużym stopniu na premiowanym przez twórców stylu gry "wysokie ryzyko, wysoka nagroda" - gdy nasz Żyd zbierze ostre baty, będzie mógł wykonywać silniejsze ataki."

Zgodzę się co do L.A. Noire. Tą grę się albo kocha, albo nienawidzi. Dla mnie zdecydowanie to pierwsze. Zajbista fabuła, klimat gry mega no i ta muza. Czasami jezdziłem sobie bez sensu po mieście słuchając samochodowego radia. Misje mają ciężki klimat, z biegiem czasu niektórych dopada znużenie, ale mi to nie groziło :)

CoD:MW3 - Bez kitu. Ta gra jest tylko po to by pożyczyć od kumpla, przejść i oddać :) Chociaż wg mnie misje bardziej efektowniejsze niż w 2 części ( UWAGA SPOILER - jak np: smoleńsk 2.0 czy waląca się wieża eiffla KONIEC SPOILERA)

Ostatnio wziełem się za trochę starsze hicory: Red Dead Redemption - Mega gra, mega klimat. Mogę simiało stwierdzić, że to jedna z najlepsych gier w jakie grałem w życiu. GTA 4 przy tym to nudny odgrzewany kotlet. A RDR ma mega power. Niezwykła końcówka oraz smaczki niepozwolą Ci się nudzić przez naprawdę długie godziny.

Teraz bawie się jako Ezio w Assasin Creed 2 - Mam gdzieś ok. 48% gry i również się nie rozczarowałem. Wszystkim niezdecydowanym polecam zacząć przygodę z tą serią właśnie od 2 części. Pierwszą można śmiało sobie darować.

To tyle. Czołem.

rockstar w ogóle robi świetne, dopracowane gry . RDR to najlepszy przykład. końcówka tak jak napisałeś niezwykła, polecam też RDR: Undead Nightmare , można kupić jako osbną grę.

skończyłem Assassins Creed : Revelations, trzyma poziom , miasto jak zwykle robi wrażenie ale ogólnie to tylko wariacja Brotherhood. czekam na AC3.

trudno uwieżyć , że to MGS (właściwie to MGR) :

Batman rzeczywiście fajny, ale DLC z Catwoman to jedna wielka ściema.

Poza tym, nie cieszy mnie tak, jak kiedyś...

Jeśli ktoś gra w BF3, to chętnie poznam jego opinię na temat dodatku B2K

Ktoś grał w Deus Ex: Human Revolution i dodatek do niego? Dla mnie gra roku. W końcu coś ambitnego, przy czym trzeba pomyśleć, nieziemski klimat świata niedalekiej przyszłości, świetna fabuła, muzyka i pomysłowo zrobiony rozwój głównego bohatera. Sam styl gry zależy od gracza, bo mamy ogromną swobodę działania (akcja, skradanie, RPG - co kto lubi). No i nie trwa 5-10 godzin, jak większosć gier dzisiaj, ale około 40 (z dodatkiem 50). Krótko mówiąc, polecam :-)

A tu zwiastun do gry, zrobiony w stylu dokumentu

Fuck-steam.gif

To dla panów z Valve za urozmaicenie grudniowego głebokiego poranka (5 rano) i dalekich godzin po południowych (18) z haczykiem :-) a w szczególności ze środkowym palcem w górze z głębokim pozdrowieniem dla pana Gabe'a

Gabetroll.gif

Gra ktos z Rocksów w World of tanks ? Podajcie swoje nicki, mozemy jakis plutonik pograc albo cos.

moj nick w grze mb15juve

Ja się teraz najbardziej czekam na Last Guardian. To będzie dopiero hicior. Jak ktoś grał w ICO i Shadow of Collossus to wie dlaczego tak na to czekam. Na święta sprawie sobie albo Castlevanie albo MGS 4 bo jakoś przegapiłem te pozycje. Co bardziej poleciacie?

Po godzince w pingla na PS3 move - zakwasy prawego barku :-)

Ogólnie gra dosyć trudna. Brącowy poziom ogrywam spokojnie, na srebrnym szans narazie nie mam, a złoty ogrywa mnie do zera.

markhunto jak jesteś fanem serii to MGS . castlevania też niezła i długa co dzisiaj jest rzadkością .

Last Guardian szybko się nie pojawi, ze studia odchodzą kolejni ludzie i nie pokazali na raze nawet sekundy gameplayu. nie zdziwię się jak przerzucą grę na ps4.

ps. ICO i SOTC wyszło niedawno w wersji HD, polecam jak ktoś nie grał na ps2, jedne z lepszych gier poprzedniej generacji.

@markhunto

Shadow of the Colossus - świetna i niezwykle nowatorska gra. Takie pozycje zdarzają się rzadko w zalewie masowo produkowanego syfu ala call of duty 35:wojna emerytów.

złoty ogrywa mnie do zera

Nie ciesz się za bardzo jak wygrasz złoty puchar, oczekuj niespodzianki.

Też dostawałem kiedyś od nich po dupie, ale odkryłem jak dla mnie jedyny skuteczny sposób na końcową wygraną. Przeciwnik atakuje, a ty cały czas "blokujesz" (przystawiasz rakietkę) jego uderzenia i po pewnym czasie albo zrobi błąd, albo da Ci bardzo łatwą wystawkę.

Back