GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Jak już wyżej wspomniane było nie opyla się kupować konsoli dla jednej gry, tym bardziej, że za pasem już konsole nowej generacji więc szkoda topić kasę w coś na co pomału gry przestaną być produkowane ...

Gry na PS3/Xboxa360 nie przestaną byc produkowane bo to po prostu nie było by opłacalne. Ja kupiłem PS3 dla jednej gry: Heavy Rain i nie żałuje.

red_approved_stamp_md_wm.jpg

W tym wątku jest sporo informacji:http:// http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8830402.page

Wychodzi na to, że nad grą pracuje zespół odpowiedzialny za poprzednią grę EA MMA oraz ten od Fight Night. Co ciekawe bezpośrednia przyczyną dla której THQ oddało licencję są słabe wyniki sprzedaży UFC Undisputed 3.

Aha i z powodu tego, że w 2013 ma się pojawić nowa odsłona Fight Night Champions wniosują tam, że nowe UFC pojawi się dopiero w 2014.

UFC na PC? Będzie tragiczne sterowanie.

Dużo lepiej się gra w ME na xboxie niż na PC? Bo bym pograł przez święta,ale do xklocka mam ograniczony dostęp.

W ogóle na konsolach się gra tylko w gry typu Mario, Tekken, Crash Bandicoot. Jak z Fifami to nie wiem, bo nie lubię.

słowik to kwestia przyzwyczajenia ;) ja teraz nie wyobrażam sobie gry nie na padzie w fpsy. Może dlatego że od kilku lat tego nie robiłem. Trudno było sie przestawić ale jest ok.

Grałem w kilka pozycji fps jeszcze na ps2 i ni groma nie mogłem tego opanować ;/ Nie wiem, może coś z moją "koordynacją" w grze jest nie tak ;d jak już jakiś fpsik to tylko na pc.

Edyta : Uuuuu nowy kolorek ;d

Mnie też korci, ale nie wiem czy mi pójdzie, podobno ma beznadziejną optymalizację, a mój sprzęt już ma kilka latek.

@heileris

To może jak Ci kupię odtwarzacz BR/DVD, a Ty mi wyślesz konsolę ? :)

Może chcesz sprzedać ?

ps. Próbwał ktoś tej drugiej gry, która wyszła praktycznie w tym samym terminie ?

http://youtu.be/Ja4Xt9rmIGc

Minimalne wymagania sprzętowe:

System operacyjny: Windows XP SP3 z najnowszymi aktualizacjami
Procesor: Intel Core 2 Duo E6600 lub odpowiednik AMD Athlon X2
Pamięć RAM: 2 GB
Karta graficzna: zgodna z DirectX 9.0c, posiadająca 512 MB VRAM oraz sprzętowe wsparcie Pixel Shader 3.0 (Nvidia GeForce 8800GT lub ATI Radeon HD3870)
Karta dźwiękowa :zgodna z DirectX 9.0c
Miejsce na dysku twardym: 3 GB

Zalecane wymagania sprzętowe:

System operacyjny: Windows Vista SP2 lub Windows 7 SP1 w wersji 64-bit
Procesor: Intel Core 2 Quad lub AMD Phenom X4 2,4 GHz
Pamięć RAM: 4 GB RAM
Karta graficzna: zgodna z DirectX 9.0c, posiadająca 768 MB VRAM oraz sprzętowe wsparcie Pixel Shader 3.0 (Nvidia GeForce GTX460 lub ATI Radeon HD5850)
Karta dźwiękowa: zgodna z DirectX 9.0c
Miejsce na dysku twardym: 9 GB

Mnie też korci, ale nie wiem czy mi pójdzie, podobno ma beznadziejną optymalizację, a mój sprzęt już ma kilka latek.

Nie ma. Gram na pececie z 2009 roku i gra się wspaniale.

Procesor - IC duo core - E8400 (3.00 GHz)

Ram - 3 GB

Karta grafiki - GeFroce 9800 GT (512 MB ram)

Śmiga jak masło. Jak masz lepszego lub takiego samego peceta, to i Tobie będzie.

Mam gorszego:

AMD Phenom 9550 Quad Core (2,2 ghz)

2 gb RAM

ATI Radeon HD 4800

Tak, że nie sądzę :) Szkoda, że nie ma tej gierki na konsole, myślę, że na takim xbox live arcade by szedł całkiem nieźle.

@heileris

Ty uju :P

ps. na to Chivlary też miałem ochotę jakiś czas temu, dajcie znać jak się gra :P

Grał ktoś kiedyś w XIII? ;) po paru latach odnalazłem ją na połce i... znowu się zakochałem. Bardzo dobra gierka z bardzo fajnym klimatem i fabułę. Jest oparta na komiksie i taką też ma grafikę. Polecam ;)

Tak, gra jest świetna. Skończyłem bodajże w zeszłym roku. Jedynie zakończenie lekko rozczarowuje.

Back