Forumowa gra mma

18 lipca w KeyArena w Waszyngtonie odbędzie się gala UFC ON FOX 8. Podczas tej gali odbędzie się 10 pojedynków, w walce wieczoru wystąpi czarny afroamerykanin Demetrious Johnson który będzie bronił pasa UFC w wadze muszej przeciwko John Moraga. Oprócz tej walki zobaczymy starcie dwóch młodych gniewnych którzy coraz śmielej dopraszają się walki o pas wagi półśredniej. Mowa tu oczywiście o Rorym MCdonaldzie ( tak jak Fast-food)który zmierzy się Jakem Elenbergerem. Również w głównej karcie zobaczymy Robbiego Lawera z Koreańczykiem Don-Hyun Kimem. Jak zdołaliśmy się dowiedzieć możliwe czekać nas będzie jeszcze jedno dobre starcie do 145 lbs pomiedzy Ricardo Lamasem a Akira Corassani , również niepotwierdzoną walką jest starcie Eda Hermana ze Stanislavem Nedkovem.Poniżej zamieszczamy fight card całej gali

Pojedynek o pas mistrza UFC w wadze muszej

|
|
|
125 lbs.:| Demetrious Johnson (17-2-1)| VS| John Moraga (13-1)

|
|
|
Główna karta:|
|

|
|
|
170 lbs.:| Jake Ellenberger (29-6)| VS| Rory MacDonald (14-1)
170 lbs.:| Robbie Lawler (20-9)| VS| Dong-Hyun Kim (17-2-1)
145 lbs.:| Ricardo Lamas (13-2)*| VS| Akira Corassani (11-3)

|
|
|
Walki w FX:|
|

|
|
|
155 lbs.:| Michael Chiesa (9-0)| VS| Jorge Masvidal (24-7)
155 lbs.:| Danny Castillo (15-5)| VS| Tim Means (18-4-1)
155 lbs.:| Mac Danzig (21-10-1)| VS| Melvin Guillard (30-12-2)
155 lbs.:| Yves Edwards (42-19-1)| VS| Aaron Riley (30-13-1)
185 lbs.:| Ed Herman (20-9)| VS| Stanislav Nedkov (12-1)*

*-Walki niepotwierdzone

@RodrigoNogueira:

@Werdum - nie wymiękam lecz uważam, że teraz taki pojedynek jest bez sensu. Chcę spróbować czegoś nowego. A do rewanzu może dojść za 2-3 pojedynki które chciałbym stoczyć z innymi rywalami. Zresztą ponowne nasze zestawienie chyba nawet nie specjalnie spodoba się prezesowi. Prawda @DroniWhite? Lecz oczywiście zawalczę z każdym kogo Łysy mi da. @CainVelasquez, szykuj sie;)!

Prawda :)

Na jutrzejsza gale trzeba ustawic taktyki. Kazdy pisze w ilu procentach jego zawodnik ma uzywac poszczegolnych rzeczy:

Stojka (razem 100 • )
Boks
Kopniecia
Klinczowanie
Obalanie

Klincz (razem 100 • )

Thai Clinch
Dirty Boxing
Avoid clinch
Obalanie

Parter (razem 100 • )
GnP
Poddania
Positioning
LnP

Do tego kazdy wybiera

Styl walki (wybrac jedno)

Very Defensive
Defensive
Normal
Agressive
Very agressive

I czego uzywamy bardziej (wybrac jedno)

All techinique
Most technique
Normal
Most power
All power

Wypełnione wyslac do droniego

UFC on FOX 8: Johnson vs. Moraga |
|

|
|
|
Data: 18 lipca 2013 22:00 |
|
Miejsce: KeyArena, Seattle, Waszyngton, USA
Transmisja: FOX |
|

|
|
|
Walka wieczoru: |
|

|
|
|
Pojedynek o pas mistrza UFC w wadze muszej

|
|
|
125 lbs.: | Demetrious Johnson (17-2-1) | VS | John Moraga (13-1)

|
|
|
Główna karta: |
|

|
|
|
170 lbs.: | Jake Ellenberger (29-6) | VS | Rory MacDonald (14-1)
170 lbs.: | Robbie Lawler (20-9) | VS | Dong-Hyun Kim (17-2-1)
145 lbs.: | Ricardo Lamas (13-2)* | VS | Akira Corassani (11-3)

|
|
|
Walki w FX: |
|

|
|
|
155 lbs.: | Michael Chiesa (9-0) | VS | Jorge Masvidal (24-7)
155 lbs.: | Danny Castillo (15-5) | VS | Tim Means (18-4-1)
155 lbs.: | Mac Danzig (21-10-1) | VS | Melvin Guillard (30-12-2)
155 lbs.: | Yves Edwards (42-19-1) | VS | Aaron Riley (30-13-1)
185 lbs.: | Ed Herman (20-9) | VS | Stanislav Nedkov (12-1)*

@FabricioWerdum:

@RodrigoNogueira, przekonajmy sie. @DroniWhite, co sądzisz o tym? Jak nie chcesz tego pojedynku, daj mi kogoś innego, abym mógł pokazać klasę po powrocie do oktagonu. A zapewniem, że forma jest ;)

20 minut gala. GG 6599715 tez jak cos i ten jebail

NAWET NIE MYSLCIE O WERDUM - NOGUEIRA bo was wyjebie z UFC xd

moment, a gdzie my mamy być na gali, na czacie czy być z tobą w kontakcie? xd

@smiocic: @DroniWhite - Co z moją walką z @GabrielGonzaga? To dobry rywal dla mnie na ten moment! Wypunktowałem co prawda @RoyNelson, ale chcę więcej walk! Muszę obić więcej solidnych zawodników i dążyć do mojego celu - pasa!

@ThiagoSilva: @DroniWhite, @SoeJilva... ja i @FabioMaldonado chcemy walki! Muszę się odbić po wpadkach dopingowych i pokazać, że zasługuję na UFC!

@VLee: @DroniWhite, co z moją walką z @Bowles? ja i on wyrażamy chęć, to solidny rywal, ja tego chcę. to kolejna przeszkoda, którą przeskoczę.

@RSouza: wyruszam na krótki obóz do @BerskerkersTeam, gdzie będę trenował z @MichalMaterla między innymi. Ja pomogę w jego przygotowaniach do #KSW24, a on mi do #UFCONFS1 :). To fajny chłopak! Lecę razem z @DiegoNunes :).

Tom Lawlor:@Droni White co z moją walkę z Timem Kennedy,uważam że jestem wstanie dać naprawdę dobrą walkę

Cristiano Marcello:@Droni White no to jak walka z Michaelem Johnsonem będzie?,bo jestem mu gotowy skopać dupsko

Kto ma Cedenblada albo Kuipera? Mój Roberts wyzwał ich na którejś z poprzednich stron, może wam uciekło

Cierpliwosci mamy gotową jeszcze jedną rozpiske do przodu ale nie spodziewajcie sie że od razu odkryjemy wszystkie karty :-)

@CubSwanson

@DroniWhite @AkiraCorassani @RicardoLlamas, To jest kurwa skandal! Od kiedy to w UFC nabija się rekordy?! Przecież Llamas przejedzie się po Corassanim. Liczę na to, że dostanę walkę z Llamasem jak ten zniszczy swojego przeciwnika i udowodnie, że to ja powinienem z nim walczyć, a potem dostać szansę z Aldo.

Blanco- Swanson skoro taki z ciebie kozak to zapraszam do walki ze mną zniszcze cie szybcije niz aldo

@ScotJorgensen: Mam dość szczekania tego Rolanda czy jak mu tam,@DroniWhite pozwól mi sie po nim przejechać tak szybko jak to bedzie możliwe

@Corassani: @Swanson, masz coś do mnie, to zapraszam do oktagonu, jak już pokonam Lamasa! pogódź się z tym frajerze! idź lepiej pogoogluj nazwiska fajterów MMA, to może nauczysz się poprawnie napisać nazwisko Ricardo! to ja dostałem szansę, a nie Ty! widzę, że za dużo Cię obijają, jak coś to mogę im pomóc!

@Swanson - masz zapewnioną już walkę z Corrasanim, a spróbuj tylko przegrać rundę w tej walcę, a zapomnisz o wielkich walkach Sukinsynie!.

@Clements - Gościu masz walkę na 165 z Stephen Thompsonem, a teraz kurwa zamknij mordę i nie sap się. Trenuj kurwa trenuj, bo przepierdolisz jak z GOŚCIEM OD MARIHAUNY Riddlem

Bigfoot " Alistair twoja szczeka nie jest mitem moze to potwierdzic 6 innych zawodnikow ktorzy cie nokautowali pytasz sie mnie kogo pokonalem? A kogo ty pokonales Lesnara bez polowy jelita czy werduma "pokonales" ale jesli tak bardzo chcesz chetnie zawalcze z toba drugi raz tylko ,ze tym razem dostaniesz ciezkie Ko w 1 rundzie a nie w 3 "

Woodley "@JShields dlaczego nie chcesz tego rewanzu walka byla wyrownana decyzja mogla isc w obie strony sedziowie wskazali Ciebie jako zwyciezce (nie mam pojecia dlaczego) wiec mysle ,ze ta walka jes jak najbardziej na miejscu "

Daniel Omielańczuk o debiucie w UFC:

Krylov? Naprawdę? Myslałem, że UFC stać na zapewnienie mi lepszego rywala. Przejadę się po nim jak po reszcie zawodników z jego (U)krainy prostytutek i innych fighterach ze wschodu. I jeszcze ten pseudonim, udowodnię, że w tej organizacji jest miejsce tylko dla jednego gangstera. Chael P. Sonnen!

Jimi Manuwa:

Chcę walki z Maldonado! Mówią, że miałem farta w ostatniej walce, lecz teraz to on będzie go potrzebował jeśli chce dotrwać ze mną do drugiej rundy. Zakończę legendę granitowej szczęki Fabio, tak samo jak jego karierę w UFC.

Alan Belcher:

Pragnę walki z Chrisem Camozzi. Idealny rywal do szybkiego i widowiskowego skończenia, odbudowania i powrotu na zwycięską ścieżkę.

Mike Pyle:

Czy jest tu jakiś szaleniec na tyle odważny by stanąć ze mną w oktagonie? Shields, może rewanż za stare czasy?

Ross Pearson:

Mam pewne porachunki do załatwienia z Patem Healym, żądam walki w najbliższym możliwym terminie. BTW wiecie, że doszedłem do Międzynarodowego Towarzystwa Walki z Narkomanią? Bryan Caraway jest w zarządzie, zachęcam do dołączenia do nas.

Frankie Edgar:

Zanim znów zmierzę się z Jose i zdobędę to co mi się należy od dawna, chcę stoczyć jeszcze jedną walkę. Sprawię, by Swanson zapomniał o Aldo, zapomniał o wsystkim. Od momentu gdy będą musieli go wynosić z oktagonu, to ja będę nawiedzał w jego najgorszych koszmarach.

Michael McDonald:

Już nie mogę się doczekać by przykrócić zapędy tego pajaca w kapelusiku. Barao, szykuj się, będziesz następny!

John Dodson:

Chętnie wezmę walkę z Panem Idiotyczny Wąsik na UFC 163.

@Woodley

Za chuja nie dostaniesz rewanżu. Oboje jesteście nudni jak flaki z olejem. Już ja wam dam rywali!

@Omielanczuk

a Ty kurwa kim jesteś? Oboje jesteście debiutantami oboje zawalczycie tak jak mi się podoba. Gorzej jak przegrasz, za to sapanie do mnie jesteś na czarnej liście!.

@Pyle

masz walkę na UFC 163 z Brownem

@Edgar

Frankie! Dostaniesz rewanż na UFC 167-168!

@McDonald

narazie to Ty wyszedłeś na pajaca!

@Dodson

może Cariaso? Kto wie. McCall na pewno nie.

Back