Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Werdum - nie wymiękam lecz uważam, że teraz taki pojedynek jest bez sensu. Chcę spróbować czegoś nowego. A do rewanzu może dojść za 2-3 pojedynki które chciałbym stoczyć z innymi rywalami. Zresztą ponowne nasze zestawienie chyba nawet nie specjalnie spodoba się prezesowi. Prawda @DroniWhite? Lecz oczywiście zawalczę z każdym kogo Łysy mi da. @CainVelasquez, szykuj sie;)!
@RodrigoNogueira, przekonajmy sie. @DroniWhite, co sądzisz o tym? Jak nie chcesz tego pojedynku, daj mi kogoś innego, abym mógł pokazać klasę po powrocie do oktagonu. A zapewniem, że forma jest ;)
@DroniWhite @AkiraCorassani @RicardoLlamas, To jest kurwa skandal! Od kiedy to w UFC nabija się rekordy?! Przecież Llamas przejedzie się po Corassanim. Liczę na to, że dostanę walkę z Llamasem jak ten zniszczy swojego przeciwnika i udowodnie, że to ja powinienem z nim walczyć, a potem dostać szansę z Aldo.
Czesc, wiem ze mnie nie znacie, ale jestem dobrym fajterem mma. Podejme sie kazdego wyzwania (za odpowiedni hajs oczywiscie).
Krylov? Naprawdę? Myslałem, że UFC stać na zapewnienie mi lepszego rywala. Przejadę się po nim jak po reszcie zawodników z jego (U)krainy prostytutek i innych fighterach ze wschodu. I jeszcze ten pseudonim, udowodnię, że w tej organizacji jest miejsce tylko dla jednego gangstera. Chael P. Sonnen!
Jimi Manuwa:
Chcę walki z Maldonado! Mówią, że miałem farta w ostatniej walce, lecz teraz to on będzie go potrzebował jeśli chce dotrwać ze mną do drugiej rundy. Zakończę legendę granitowej szczęki Fabio, tak samo jak jego karierę w UFC.
Alan Belcher:
Pragnę walki z Chrisem Camozzi. Idealny rywal do szybkiego i widowiskowego skończenia, odbudowania i powrotu na zwycięską ścieżkę.
Mike Pyle:
Czy jest tu jakiś szaleniec na tyle odważny by stanąć ze mną w oktagonie? Shields, może rewanż za stare czasy?
Ross Pearson:
Mam pewne porachunki do załatwienia z Patem Healym, żądam walki w najbliższym możliwym terminie. BTW wiecie, że doszedłem do Międzynarodowego Towarzystwa Walki z Narkomanią? Bryan Caraway jest w zarządzie, zachęcam do dołączenia do nas.
Frankie Edgar:
Zanim znów zmierzę się z Jose i zdobędę to co mi się należy od dawna, chcę stoczyć jeszcze jedną walkę. Sprawię, by Swanson zapomniał o Aldo, zapomniał o wsystkim. Od momentu gdy będą musieli go wynosić z oktagonu, to ja będę nawiedzał w jego najgorszych koszmarach.
Michael McDonald:
Już nie mogę się doczekać by przykrócić zapędy tego pajaca w kapelusiku. Barao, szykuj się, będziesz następny!
John Dodson:
Chętnie wezmę walkę z Panem Idiotyczny Wąsik na UFC 163.