Forumowa Gra MMA - KSW + FEN

Chcecie pobawić się w to xd ?!

• Tak

Votes: 56 73.7%
  • Nie, cześć

Votes: 20 26.3%

• Total voters
    76
Muszę zmienić termin naszej gali, tak się żłożyło, że w piątek o 20:00 Mamut Vikersund - konkurs, nie kwalifikacje...
Teraz pytanie dla was jaki termin
czwartek,sobota czy niedziela?

Muszę zmienić termin naszej gali, tak się żłożyło, że w piątek o 20:00 Mamut Vikersund - konkurs, nie kwalifikacje...
Teraz pytanie dla was jaki termin
czwartek,sobota czy niedziela?

Czwartek/niedziela ze wskazaniem na niedzielę.

pLNM6MI.jpg

Janusz no offence :D

Nie dacie.
a skąd wiedziałem przed tym, że na pewno Ty już napiszesz, że nie i nie.
Jak nie dasz to nie dasz, trudno. "W czwartek najmniej prawdopodobne, że będę." - a teraz, że już nie, ehh...

a skąd wiedziałem przed tym, że na pewno Ty już napiszesz, że nie i nie.
Jak nie dasz to nie dasz, trudno. "W czwartek najmniej prawdopodobne, że będę." - a teraz, że już nie, ehh...
Bo to są dni robocze, niektórzy mają co robić, uwierz. A tak się składa, że kilka postów wyżej Ty sam przyznałeś, że czwartek Ci leży i nagle termin to czwartek. ;)

Bo to są dni robocze, niektórzy mają co robić, uwierz. A tak się składa, że kilka postów wyżej Ty sam przyznałeś, że czwartek Ci leży i nagle termin to czwartek. ;)
NO TO KUŹWA raz napisałeś, nie musisz cały czas powtarzać :wink::lol:
Po za tym widzę, że innym pasuje, a jak patrzę na głosowanie, to czwartek też ma sporo głosów, co nie oznacza, że gale będą ciągle w czwartek.
PS.: Piątek to też dzień roboczy i sobota dzień roboczy, kwestią twojego rozumowania mam to robić w niedziele?

PS.: Piątek to też dzień roboczy i sobota dzień roboczy, kwestią twojego rozumowania mam to robić w niedziele?
Skoro pierwotnie wyznaczyłeś piątek, to chyba logiczne, że ja, czy ktokolwiek inny kto jest zapracowany, a chciałby wziąć udział w zabawie wygospodarował sobie trochę wolnego czasu na ten termin, prawda? To chyba logiczne, wystarczy trochę ruszyć głową.
Ale co mi tam, to Tobie w końcu powinno zależeć na frekwencji, a nie mi. :wink:

Skoro pierwotnie wyznaczyłeś piątek, to chyba logiczne, że ja, czy ktokolwiek inny kto jest zapracowany, a chciałby wziąć udział w zabawie wygospodarował sobie trochę wolnego czasu na ten termin, prawda? To chyba logiczne, wystarczy trochę ruszyć głową.
Nie zmieniam tej daty dzień przed, tylko piszę dzisiaj, jak piszesz, że nie możesz, to nie możesz, nie musisz się tak z tym obnosić ;)

ps.: Plakat świetny.

Nie zmieniam tej daty dzień przed, tylko piszę dzisiaj, jak piszesz, że nie możesz, to nie możesz, nie musisz się tak z tym obnosić ;)
Muszę, nie muszę. Wyraziłem swoje zdanie, Ty narzuciłeś, że "damy radę" wbrew temu co będzie, więc chyba mogę się do tego odnieść, czyż nie?

@Edit:
Rozumiem, że to sarkazm. Moim zdaniem jest jednym z gorszych.

Pytam tylko, czy jesteście za tym, aby dla potrzeby gry założyć konta twitter, oczywiście kto chce.

Pytam tylko, czy jesteście za tym, aby dla potrzeby gry założyć konta twitter, oczywiście kto chce.

Po to mamy temat na forum, żeby tu wymieniać "uprzejmości". Kto chce to sobie ogarnie grafikę i wstawi jako wiadomość z Twittera. Głupie dokładanie obowiązków jak i tak ludzie mają mało czasu według mnie.

Back