Spike
UFC Lightweight
Nie muszę się poczuwaćPoczułeś się ważny i potrzebny?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie muszę się poczuwaćPoczułeś się ważny i potrzebny?

Rozumiem , że wszyscy moi w turniejach?W piątek o 21:00 KSW 45, po tym będzie KSW EXTRA - nie wiem jeszcze kiedy, a tutaj oddawajcie głosy
http://cohones.mmarocks.pl/threads/kiedy-robimy-numerowaną-galę.27980/
Twoi będą na KSW EXTRA 5 po KSW 46, KSW EXTRA 4 będzie po KSW 45 (na tym nie walczą TwoiRozumiem , że wszyscy moi w turniejach?
nie wszyscy w turniejach, Carmont osobno - w walce wieczoru.Rozumiem , że wszyscy moi w turniejach?
To ile ja bede czekał na te walki kurwanie wszyscy w turniejach, Carmont osobno - w walce wieczoru.

A ze mnie się śmialiście, jak ja czekałem. ;)To ile ja bede czekał na te walki kurwa![]()
Nie wiem jak ty , ale ja zmieniłbym matchmakera albo nawet i szefa...A ze mnie się śmialiście, jak ja czekałem. ;)

W przyszłym roku będę kandydował na ten stołek, to możesz na mnie śmiało głosować.Nie wiem jak ty , ale ja zmieniłbym matchmakera albo nawet i szefa...![]()

Masz mój głos.W przyszłym roku będę kandydował na ten stołek, to możesz na mnie śmiało głosować.![]()

Muszę zmienić termin naszej gali, tak się żłożyło, że w piątek o 20:00 Mamut Vikersund - konkurs, nie kwalifikacje...
Teraz pytanie dla was jaki termin
czwartek,sobota czy niedziela?
Teraz pytanie dla was jaki termin
W czwartek najmniej prawdopodobne, że będę.Teraz pytanie dla was jaki termin
Nie dacie.Dacie radę
KSW 45 - CZWARTEK 20:00 !
a skąd wiedziałem przed tym, że na pewno Ty już napiszesz, że nie i nie.Nie dacie.
Bo to są dni robocze, niektórzy mają co robić, uwierz. A tak się składa, że kilka postów wyżej Ty sam przyznałeś, że czwartek Ci leży i nagle termin to czwartek. ;)a skąd wiedziałem przed tym, że na pewno Ty już napiszesz, że nie i nie.
Jak nie dasz to nie dasz, trudno. "W czwartek najmniej prawdopodobne, że będę." - a teraz, że już nie, ehh...
NO TO KUŹWA raz napisałeś, nie musisz cały czas powtarzaćBo to są dni robocze, niektórzy mają co robić, uwierz. A tak się składa, że kilka postów wyżej Ty sam przyznałeś, że czwartek Ci leży i nagle termin to czwartek. ;)

Skoro pierwotnie wyznaczyłeś piątek, to chyba logiczne, że ja, czy ktokolwiek inny kto jest zapracowany, a chciałby wziąć udział w zabawie wygospodarował sobie trochę wolnego czasu na ten termin, prawda? To chyba logiczne, wystarczy trochę ruszyć głową.PS.: Piątek to też dzień roboczy i sobota dzień roboczy, kwestią twojego rozumowania mam to robić w niedziele?

Nie zmieniam tej daty dzień przed, tylko piszę dzisiaj, jak piszesz, że nie możesz, to nie możesz, nie musisz się tak z tym obnosić ;)Skoro pierwotnie wyznaczyłeś piątek, to chyba logiczne, że ja, czy ktokolwiek inny kto jest zapracowany, a chciałby wziąć udział w zabawie wygospodarował sobie trochę wolnego czasu na ten termin, prawda? To chyba logiczne, wystarczy trochę ruszyć głową.
Ale co mi tam, to Tobie w końcu powinno zależeć na frekwencji, a nie mi.![]()
ps.: Plakat świetny.Skoro pierwotnie wyznaczyłeś piątek, to chyba logiczne, że ja, czy ktokolwiek inny kto jest zapracowany, a chciałby wziąć udział w zabawie wygospodarował sobie trochę wolnego czasu na ten termin, prawda? To chyba logiczne, wystarczy trochę ruszyć głową.
Ale co mi tam, to Tobie w końcu powinno zależeć na frekwencji, a nie mi.![]()
Muszę, nie muszę. Wyraziłem swoje zdanie, Ty narzuciłeś, że "damy radę" wbrew temu co będzie, więc chyba mogę się do tego odnieść, czyż nie?Nie zmieniam tej daty dzień przed, tylko piszę dzisiaj, jak piszesz, że nie możesz, to nie możesz, nie musisz się tak z tym obnosić ;)
Pytam tylko, czy jesteście za tym, aby dla potrzeby gry założyć konta twitter, oczywiście kto chce.
gram w GO od czasu do czasu, grałem kiedyś w 1.6, ale nazywałem się Borro, może kiedyś Droni było.Droni grasz w CSa czy to jakiś podrabiańiec? Ja sam nie gram , ale znalazłem to przypadkiem podczas jakieś kompilacji/czy czegoś bo ktoś ze znajomych na fejsa wrzucił.
http://scr.hu/0q3k5/g041n