JanuszWanZant
WSOF Lightweight
A mozna ten hajs zawodnikow stawiac u bukmachera?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

pogadać zawsze można.
Mimo że od wczoraj oficjalnie odkopaliśmy topór wojenny, to lubię ten post.Bliższy jestem zakontraktowaniu Popka niż Chady xddd

![]()
Ciężko jest w tej chwili znaleźć odpowiedniego rywala dla Aslambka Saidova. Wyczyścił on praktycznie całą swoją dywizję, a jak wiemy niegarnie on się do SuperFIGHTU z Mamedem Chalidowem. Hector Urbina jest weteranem UFC z dobrą ostatnio passą. Saidov w razie wygranej musi się przygotować na porcję rewanżów z m.in. Wallheadem,Mankowskim, Szymuszowskim.
Saidov vs. Urbina
@mmag
raz gdzieś napisałeś, że się nie garniesz itp. bo Mamed to Twój kumpel chyba na czacie :DPierwsze słyszę, że nie jestem chętny na superfight z Mamedem :)
raz gdzieś napisałeś, że się nie garniesz itp. bo Mamed to Twój kumpel chyba na czacie :D
może z managerem allanem :D, ale jak słyszę, że Saidov chce z Mamedem to łooo :DMusiało Ci się pomylić ze starym menago?
może z managerem allanem :D, ale jak słyszę, że Saidov chce z Mamedem to łooo :D
Zobaczymy, może ktoś z lekkiej przeniesie się, wszystko będziemy kombinować.Easy. Klepiemy Urbinę, a potem superfight czy Borys?
Zobaczymy, może ktoś z lekkiej przeniesie się, wszystko będziemy kombinować.
KSW tak jak mówiłem nie lubi freak-fightów, rewanżów...
dokładnie najpierw musisz zlać Urbinę, a Mamed Drwala i musi się wiele rzeczy wydarzyć :DTo pogadamy po gali.

Kamil Szymuszowski o swoim powrocie na gali KSW 45
- Wrócił do treningów po porażce z Saidovem, uważa że już nie ma sladu po tej porażce
- Będzie trenował w Gracie Barra Łódź
- Taylor to dobry zawodnik, całkiem podobny do Saidova, ale skoro potrafiłem obnażyć część braków Saidova mimo porażki z nim, to tym bardziej obnażę braki Taylora
- Liczy na walkę z dobrym rywalem, po wygranej z Taylorem
Marcin Prachnio o walce z Jayem Silvą, o walce z Materlą, oraz o swojej przyszłości
- będę przygotowywał się tam gdzie zawsze, czyli w Tatsujin Dojo, oprócz tego pare treningów z Golden Glory
- Silva jest jebaną dziwką, kurwa rozpierdole go w pięć sekund, będę w takiej formie że nie będzie po nim co zbierać #PrachnioNewChamp #Silvafuckingnigger
- Materla miał sporo farta, gdyż w pierwszej rundzie już go miałem, tylko zabrakło postawić kropkę nad i, i byłoby po nim
- Co do mojej przyszłości w KSW, to zobacze po walce z Silvą, jeśli go rozjebe, to chętnie bym zmierzył się z Janem Błachowiczem, podobno Błachowicz był mistrzem Muay Thai?, smieszne, on nie ma szans z moją stójką i moim ciosem, ale zobaczmy co z tego będzie
- Pozdrawiam moich fanów, a natomiast hejterzy i reszta jebanych frajerów może mnie pocałować w dupsko, jesteście nikim, bo tylko potraficie hejtować, pierdolone pedały![]()
My olewamy szczekania małych yorków, podejmujemy tylko mocnych wilków. Ten koleś nic nie wygrał, więc w naszych oczach jest - i pewnie długo będzie - nikim. ;)