Forumowa Gra MMA - KSW + FEN

Chcecie pobawić się w to xd ?!

• Tak

Votes: 56 73.7%
  • Nie, cześć

Votes: 20 26.3%

• Total voters
    76
Kuba Kowalewicz po ważeniu:
- Nie przejmuję się, że jestem underdogiem, ciężko trenowałem i liczę, że przeniesie się to na wynik walki z Adrianem
- Tym razem obyło się bez kontuzji z czego się bardzo cieszę
- Nie ciekawią go zbytnio dwie ostatnie walki, jestem za Polakami i to tyle
- W starciu Borysa z Jimem obydwaj mają atuty po swojej stronie, ale jestem za Mańkowskim, mamy wspólnego menadżera
- Jestem młodym zawodnikiem, dążę do starcia o pas KSW
- Z wagą nigdy nie mam problemów

Kamil Szymuszowski na FB

Nie mogę się doczekać mojej walki na KSW 38, Amir Sadollah to dobry zawodnik, weteran UFC.., jednak jestem w stanie go pokonać.., i potem za walczyć o upragniony pas!, co do KSW 37 i walki Mańkowskiego z Jimem o Interim, to myśle będzie to ciekawa walka, jednak uważam że oboje gdybym z nimi walczył byliby w moim zasięgu, taka prawda, #TeamSzymuszowski #NextChallenger

Panowie.
Mam ostatnio mało czasu i nie zaglądam zbyt często do tego tematu (w ogóle na forum cohones coraz rzadziej zaglądam :sad:), już o czytaniu wszystkich postów nie wspomnę. Nie chciałbym jeszcze kończyć tej zabawy, więc prosiłbym was, jeżeli ktoś coś do Gamera, albo Irokeza to mnie oznaczajcie, byłbym wdzięczny. Uprzedzam, że zapewne nie będę zbyt aktywny w tym temacie, więc jeżeli będziecie uważać, że ktoś lepiej wykorzysta tych dwóch zawodników, to dawać znać, a ich odstąpię.

tzn mam ci ja znow podeslac, czy po prostu napisac, ze to samo? :D
w sumie już nie musisz pisać, wiem, że przynajmniej jesteś aktywny

A teraz ogółem do wszystkich, proszę o ciut większą aktywność niektórych, ta gra zależy od was nie od mojej osoby, to od was zależy czy będziemy się dalej bawić czy nie, więc przynajmniej ludzie z tych 3 największych walk gali niech zawsze będą w TOPIE :D

Stało się FEN zawita za chwile do naszej forumowej gry, pierwsza gala koniec roku i szybko będziemy musieli nadrobić stracony czas do KSW. Paweł Józwiak podpisał genialny kontrakt, obfitujący w świetnych zawodników, Lista dzisiaj !

12399271_1029499420433452_1160265196_n.jpg
12398961_1029499413766786_337643564_n.jpg

FEN narazie można po 1 zawodniku(za kilka dni będzie można dobrać drugiego) KSW można dwóch

Flowrider Managment Team rośnie w siłę. Do ekipy dołączył właśnie Roman Szymański - bardzo obiecujący prospekt wagi lekkiej.

- to mój osobisty sukces, Romek z pewnością ma wielkie ambicje, a ja postaram się zapewnić mu jak najlepsze warunki kontraktowe. Najbliższy cel to walka o pas - Romek jest na nią gotowy - powiedział FLOWRIDER

Plotki głoszą, że lada chwila do teamu dołączy czwarty zawodnik.

Droni muszę zrezygnować z gry, nie mam czasu jak narazie także mojego zawodnika możesz wykreśli.

Zapraszam dzisiaj na galę KSW 37 Atlas Arena, godzina 19:45 - podanie informacji na następne gale, trochę o fenie. 20:00 Undercard, 20:20 - Karta Główna

yF3wY8.png
DeG4UK.png

Back