Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
tzn mam ci ja znow podeslac, czy po prostu napisac, ze to samo? :Dto napisz na FB, lub na e-mail :D ze to samo i Aziz nie utraci pasa ani overalla :)
), już o czytaniu wszystkich postów nie wspomnę. Nie chciałbym jeszcze kończyć tej zabawy, więc prosiłbym was, jeżeli ktoś coś do Gamera, albo Irokeza to mnie oznaczajcie, byłbym wdzięczny. Uprzedzam, że zapewne nie będę zbyt aktywny w tym temacie, więc jeżeli będziecie uważać, że ktoś lepiej wykorzysta tych dwóch zawodników, to dawać znać, a ich odstąpię.w sumie już nie musisz pisać, wiem, że przynajmniej jesteś aktywnytzn mam ci ja znow podeslac, czy po prostu napisac, ze to samo? :D
biere oskara![]()
![]()
FEN narazie można po 1 zawodniku(za kilka dni będzie można dobrać drugiego) KSW można dwóch
![]()
![]()
FEN narazie można po 1 zawodniku(za kilka dni będzie można dobrać drugiego) KSW można dwóch
a spieprzaj xdDroni muszę zrezygnować z gry, nie mam czasu jak narazie także mojego zawodnika możesz wykreśli.
Przypominam że zająłem Romana jakieś 10 stron tego tematu temu :Pbiorę Romka Szymanskiego
Roger said:Widziałem w jego oczach strach
Przypominam że zająłem Romana jakieś 10 stron tego tematu temu :P
moje niedopatrzenie.Przypominam że zająłem Romana jakieś 10 stron tego tematu temu :P
Rozumiem, że Kiełek to jest dla mnie zakreślony?![]()
![]()
tak dla Ciebie.Rozumiem, że Kiełek to jest dla mnie zakreślony?
Ps. Wpadam dzisiaj na galę razem z Krzysztofem Klaczkiem.