Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Znowu nasz Robert miał pecha bo mu się Giovanni wpierdolił.KUBICA NIE BYŁ OSTATNI W GP MONAKO!! rozjebał mnie ten tytuł
View attachment 16312
co racja to racja, szkoda, zobaczymy jak sobie na swoim ulubionym torze za 2 tygodnie poradzi.Znowu nasz Robert miał pecha bo mu się Giovanni wpierdolił.
Kubica po takiej przerwie nie jest w stanie rywalizować z Russellem, to było oczywiste.kubica 0.7 sekundy za russellem w kwalifikacjach
vettel inbę kręci :cejrowski:
jeszcze trochę wyścigów przed nami ja bym sie jeszcze wstrzymal z przydzielaniem mistrzostwa ;)Ferrari przegrywa drugi wyścig, gdzie od początku mieli lepsze tempo.
Hamilton wiadomo zdobędzie mistrza, ale teraz miejsce Bottasa nie jest takie pewne.
Hamiltonowi to by musieli bolid ukraść by nie mógł wygrać albo rękę zlamać. Niestety mistrza już znamy bo nie sądzę aby Lewis skończył jakikolwiek wyścig niżej niż 3 miejsce.jeszcze trochę wyścigów przed nami ja bym sie jeszcze wstrzymal z przydzielaniem mistrzostwa ;)
ja obejrzałem tylko początek wyścigu, tak do 20. okrążenia i wyłączyłem.Ten sezon to jakaś porażka i te dysproporcje między bolidami...
Za czasów Senny i Prosta bywało, że dublowali trzeciego kierowcę.Kiedyś maks 2-3 kierowców dublowanych, a wczoraj 13...