Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
kwalifikacje kwalifikacjami, w wyścigu pewnie awansuje o kilka pozycji.Ciężko się ogląda Kubicę w takim chujowym bolidzie.
O ile dojedzie do mety.kwalifikacje kwalifikacjami, w wyścigu pewnie awansuje o kilka pozycji.
O ile dojedzie do mety.
Też tak myślę, że przez pierwsze kilka wyścigów jak uda się przejechać 20 okrążeń będzie "BOX BOX BOX" w obu przypadkach żeby oszczędzać części. Może na Europę coś poprawią.O ile dojedzie do mety.
Ile trwa taki wyścig f1? Czy to coś na zasadzie transmisji meczu od drugiej połowy?
to zależy od toru i przebiegu zawodów (warunki pogodowe, ilość wypadków) ale od około 1h20 (zwykle tyle) do nawet 1h50 (często np w Singapurze czy Monaco)Ile trwa taki wyścig f1? Czy to coś na zasadzie transmisji meczu od drugiej połowy?
No to jak dla mnie deal bez sensu. Fani f1 i tak wykupią eleven lub będą oglądać na streamach, a dla Januszy najciekawszy jest start i kilka pierwszych kółek.to zależy od toru i przebiegu zawodów (warunki pogodowe, ilość wypadków) ale od około 1h20 (zwykle tyle) do nawet 1h50 (często np w Singapurze czy Monaco)
Chuj wi co wymienili, bolidy mają tą samą specyfikację co w AUS, nic nie poprawili. Co za różnica ile wynosi różnica skoro i tak wolniejsi od 18-tego o 1,5sek.Kubicy wymienili podłogę i teraz ma takie tempo jak Russell
w kwalifikacjach był tylko 4 setne za a nie 0.4 sek, to znaczna różnica
Chuj wi co wymienili, bolidy mają tą samą specyfikację co w AUS, nic nie poprawili. Co za różnica ile wynosi różnica skoro i tak wolniejsi od 18-tego o 1,5sek.
Bolid się po prostu rozleciał
TVP sobie coś ujebało żeby na siłe brać ekspertów z innej dziedziny. Na skoki brali pięściarzy, tenisistki, piłkarzy i już nawet nie wiem kogo jeszcze. Z każda dyscypliną tak robią, dziwna faza.