B
billmurray
Guest
Jako, że jutro zaczyna się nowy sezon F1 (w końcu doczekaliśmy się na powrót Roberta Kubicy), zakładam temat. Proszę o kulturalną dyskusję.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
1. Robert bedzie sie scigal czy dalej jako rezerwowy ?Jako, że jutro zaczyna się nowy sezon F1 (w końcu doczekaliśmy się na powrót Roberta Kubicy), zakładam temat. Proszę o kulturalną dyskusję.
1. Będzie się ścigał1. Robert bedzie sie scigal czy dalej jako rezerwowy ?
2. W jakim teamie ?
3. Jest potencjal na jakies punkty ?
proszę nie zaśmiecać wątku bezsensownym spamem, dziękuję.Wźźźum wźum wźum wźum wźźum - relacja tekstowa próbna
na reddit na pewno coś będzie, ja osobiście polecam wykupić sobie eleven sports za niecałe 16 zeta na miesiąc ;)Pany, dajcie jakieś streamy gdzie zawsze będą kwalifikacje i Grand Prix w HD jakości.
No właśnie, jako wieloletni fan, a dokument raczej skierowany był do początkujących widzów. Nikt nie ściemniał, że będzie to produkcja bardzo techniczna. Miał zainteresować nowych i podsumować to co się działo w 2018 i to zrobił.ten dokument na netflixie osobiście uważam za conajwyżej średni
przede wszystkim zbyt chaotyczny i szczątkowy oraz naginający wiele faktów/nie pokazujący wielu ciekawych rzeczy które się zdarzyły
jako wieloletni fan/widz F1 nie wyniosłem z niego nic ciekawego
Na start F1 często były promocje, że sezon marzec-grudzień był za 100zł, czy nawet mniej.na reddit na pewno coś będzie, ja osobiście polecam wykupić sobie eleven sports za niecałe 16 zeta na miesiąc ;)
89 pół roku kosztuje, dobra opcja. szkoda tylko, że nie mają apki na ps4.Na start F1 często były promocje, że sezon marzec-grudzień był za 100zł, czy nawet mniej.
ale ja nie oczekiwałem bardzo technicznej produkcjiNikt nie ściemniał, że będzie to produkcja bardzo techniczna. Miał zainteresować nowych i podsumować to co się działo w 2018 i to zrobił.
No to akurat normalka, bo te dwie ekipy nie zgodziły się na filmowanie.już pomijając brak Merca i Ferrari których walka w poprzednim sezonie była bardzo ciekawa i wniosłaby bardzo dużo
dla mnie pozytywne zaskocznie to alfa romeo, mam nadzieję, że kimi w wyścigu podskoczy o kilka oczekna ostatnim okrążeniu był szybszy do momentu złapania kapcia
Gasly żenada
Renuwki ogromny zawód
Ferrari w sumie też, ale oni nigdy na tym torze nie byli zajebiści w tempie kwalifikacyjnym