Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
kwalifikacje kwalifikacjami, w wyścigu pewnie awansuje o kilka pozycji.Ciężko się ogląda Kubicę w takim chujowym bolidzie.
O ile dojedzie do mety.kwalifikacje kwalifikacjami, w wyścigu pewnie awansuje o kilka pozycji.

O ile dojedzie do mety.
![]()

Też tak myślę, że przez pierwsze kilka wyścigów jak uda się przejechać 20 okrążeń będzie "BOX BOX BOX" w obu przypadkach żeby oszczędzać części. Może na Europę coś poprawią.O ile dojedzie do mety.
![]()
Ile trwa taki wyścig f1? Czy to coś na zasadzie transmisji meczu od drugiej połowy?
to zależy od toru i przebiegu zawodów (warunki pogodowe, ilość wypadków) ale od około 1h20 (zwykle tyle) do nawet 1h50 (często np w Singapurze czy Monaco)Ile trwa taki wyścig f1? Czy to coś na zasadzie transmisji meczu od drugiej połowy?
No to jak dla mnie deal bez sensu. Fani f1 i tak wykupią eleven lub będą oglądać na streamach, a dla Januszy najciekawszy jest start i kilka pierwszych kółek.to zależy od toru i przebiegu zawodów (warunki pogodowe, ilość wypadków) ale od około 1h20 (zwykle tyle) do nawet 1h50 (często np w Singapurze czy Monaco)
Chuj wi co wymienili, bolidy mają tą samą specyfikację co w AUS, nic nie poprawili. Co za różnica ile wynosi różnica skoro i tak wolniejsi od 18-tego o 1,5sek.Kubicy wymienili podłogę i teraz ma takie tempo jak Russell
w kwalifikacjach był tylko 4 setne za a nie 0.4 sek, to znaczna różnica
Chuj wi co wymienili, bolidy mają tą samą specyfikację co w AUS, nic nie poprawili. Co za różnica ile wynosi różnica skoro i tak wolniejsi od 18-tego o 1,5sek.
Bolid się po prostu rozleciał
TVP sobie coś ujebało żeby na siłe brać ekspertów z innej dziedziny. Na skoki brali pięściarzy, tenisistki, piłkarzy i już nawet nie wiem kogo jeszcze. Z każda dyscypliną tak robią, dziwna faza.