Tak. Te zjebane lewicowe bogate społoczeństwa jak to ująłeś już do tego doprowadziły. Nie tylko u
@ninja , lecz u wielu ludzi. Obecnie wielu ludzi stało się rasistami. Moja osoba również. Zawsze trochę byłem ale trochę i chyba nie aż tak na poważnie. Lubiało się kiedyś niektórych czarnych aktorów, sportowców itd. A obecnie mam tak zjebany dekiel, że nie mogę patrzeć na czarnych normalnie.
Filmów z czarnymi nie oglądam lub w huj niechętnie, w piłce nożnej mnie wkurwiają nawet w moich lubianych drużynach. Ostatnio się naciąłem, że nawet dzieci to tyczy. Jak zobaczyłem brata Jamala jak popierdalał po murawie to czułem wewnętrzną... sam nie wiem co - nienawiść ? Pogardę, odrazę ? Ciężko opisać. W każdym bąź razie nie mogłem na niego patrzeć. A to bajtel tylko. Te lewackie ideologie to spowodowały. Nienawiść do nich całkowitą. Może słusznie bo jako rasa za chwilę wyginiemy jak się nie postawimy w jakiś sposób. I gardzę Polkami co w obecnych czasach urodziły dzieci murzynom, taką jedną widuję, łazi z małym bambusem, oczywiście sama taty nie ma. Szmata.
Dobra odpłynąłem. Przepraszam za offtop. Co złego to nie ja.