Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Serio piszesz? :roberteyeblinking:
@Michael Angelo pisząc to:
1784538467305.jpeg

Serio :bleed:

Obejrzycie, zmienicie zdanie ::duszenie::
no wlasnie sluchalem troche opinii i sa mocno podzielone, jedni sie zachwycaja.. inni pisza ze filmowi brak duszy
ze czarna Helena ma tylko minute gry i nie wypada wcale zle, ze kosmiczny Agamemnon chociaz nie pokazuje twarzy to robi robote w chuj, ze Punisher jako Menelaos to wcale nie jest krol Sparty tylko Frank Castle...

Potwierdzam, film jest bardzo dobry. Tym bardziej, że zrobiony "analogowo", są sceny, które miażdżą.

Czarna Helena i aktor trans nie mają dla odbioru większego znaczenia, myślę, że to celowa podpucha, dla promocji. Chociaż końcowy monolog o końcu cywilizacji może sugerować coś innego.

Potwierdzam, byłem i również uważam że bardzo dobry, oprócz według mnie doboru kilku aktorów.
Mimo że film bardzo długi to się nie nudziłem przez cały ten okres, choć kilka scen można było poprowadzić trochę inaczej.

Kilku aktorów był wymienił.

025537.jpg

Choć sam Odyseusz różni się trochę od Odysei Homera, w spoiler wrzucam info z różnicami i mocne spoliery jeżeli chodzi o film, więc jak ktoś zamierza obejrzeć to lepiej sobie to odpuścić.

Byłem w kinie na Odyssey i szczerze film naprawdę bardzo dobry, jakby ktoś się zastanawiał to śmiało kupować bilet i lecieć do kina, takie arcydzieła nie często się trafiają. Myślę czy nie iść jeszcze raz bo serio film genialny! I nie słuchać tych ludzi co krytykują. :antonio:

Potwierdzam, byłem i również uważam że bardzo dobry, oprócz według mnie doboru kilku aktorów.
Mimo że film bardzo długi to się nie nudziłem przez cały ten okres, choć kilka scen można było poprowadzić trochę inaczej.

View attachment 154032

Choć sam Odyseusz różni się trochę od Odysei Homera, w spoiler wrzucam info z różnicami i mocne spoliery jeżeli chodzi o film, więc jak ktoś zamierza obejrzeć to lepiej sobie to odpuścić.

giphy.gif

View attachment 154032

To Sinon czy Achilles? :joer:

@Jawor !
hehhehe-gif.69067

A mówiliście na mnie...
homelander-disgust.gif

Śmiałem się z ciebie że miałeś takie ciśnienie i co chwilę od dłuższego czasu wrzucałeś jakieś materiały związane z tym filmem. :DC:
Ja nie czekałem na ten film i nie miałem żadnych oczekiwań wobec tego filmu i miło się zaskoczyłem.
A że miałem okazję to poleciałem tak to pewnie bym obejrzał dopiero jakby wleciało do ściągnięcia.

To Sinon czy Achilles? :joer:

:travolta:

Back