Miskatonic
Vale Tudo Championship
Oho, zaczyna się...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A oglądaliście "Znachora"?Bywały filmy, w których czasami musiałem się hamować żeby się nie wygłupić i żeby mi się oczy nie zaszkliły, a ona jak bezduszny robot siedziała i nic.
Teraz oglądam i przy końcowej scenie rozmowy córki z matką patrzę... a ona płacze, no szok normalnie, nie wiem kiedy ostatnio widziałem ją płaczącą na filmie, nie jestem w stanie przywołać.
Ale jak on/a ma biegać normalnie z doszytym kutasem?![]()
The Odysseus series will be produced out of Athens with a Greek distributor while Karl Gajdusek (EP of Stranger Things) will serve as showrunner and Roel Reiné (Wu Assassins, Halo) to direct.
It was described to Deadline as "the real Bronze Age world of blood, ships, betrayal, and characters trying to survive the era that inspired Homer’s epic. The emphasis on real history lets the story collide with the wider convulsions of the age leading up to the Bronze Age collapse breaking the known world apart into legend.
Hehe. Kiedyś miałem sytuację taką.
Siedzę w kinie z żoną. Niepotrzebnie jebłem przed seansem 2 browce ale myśle se huj tam babski film to nie szkoda będzie iść się odlać. Było to nowe kino u mnie na mieście.
No i w końcu w trakcie seansu szczać się chce jak huj. Zapierdalam na dół na pośpiechu i patrzę drzwi (zbytnio nie zwróciłem uwagi co tam było na tabliczce drzwi). Otwieram i widzę z drugiej strony brak klamki, myśle co do huja, jak ja wrócę. Szczać się chce fest. Huj tam szybka decyzja zostawiam lekko uchylone te drzwi i swojego buta żeby się nie zamkły. Ide korytarzem, patrze drugie drzwi, otwieram i zaś to samo klamka ino z.mojej strony, myślę co do huja zaś ale szczać się chce coraz bardziej. Zostawiam drugiego buta i ide dalej. Patrze kurwa co jest gdzie ja kurwa jestem, zaś jakiś korytarz ale zapierdalam w skarpetach i szukam tego kibla.
Nagle po lewej patrze jakieś pomieszczenie, stoliki jakieś poskladane i inne pierdoły ale widze jest kurwa zlew. Szybka decyzja, huj tam szczam do tego zlewu i wracam po buty i na seans. No i szczam w ten zlew i słysze jak woda leci po podłodze. Patrze kurwa a zlew nie podłaczomy i szczam na w sumie na kafle pod nogami, musiałem uważać na skarpetyHuj no wyszczałem się, wróciłem, buty są gdzie były w tych uchylonych drzwiach, pozbierałem swoje i wróciłem na seans. Nie umiałem już wyrobić ze śmiechu z tego co się tak własciwie odjebało. Po seansie opowiadałem żone to była w lekkim szoku ale jebała ze mnie fest.
A okazało sie, że kibel był po prawej stronie sali a ja wlazłem w wyjście ewakuacyjne po lewej. I trafiłem na zaplecze jakiejś chińskiej knajpy tam gdzie ten zlew był. Knajpa była zamknięta akurat, było to po godz 23. Tym wyjściem po senasie wychodziliśmy bo o takiej godzinie cała galeria handlowa była zamknięta i wypuszczali nas tym ewakuacyjnym obok zapleczy knajpek. Ale kurwa jebałem ze śmiechu. Nie zapomne tej akcji nigdy. Czasem ludzie nie dowierzają ale ta sytuacja była prawdziwa tak jak tu opisałem hehe.