ninja
Vale Tudo Championship
rzucą mu w nagrodę podwójny popcorn z dietetyczną kolkąWykupi wszystkie miejsca na seans żeby mógł się tasować podczas filmu.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
rzucą mu w nagrodę podwójny popcorn z dietetyczną kolkąWykupi wszystkie miejsca na seans żeby mógł się tasować podczas filmu.
![]()

rzucą mu w nagrodę podwójny popcorn z dietetyczną kolką
![]()

Tylko czy pensja kuriera to udźwignie...Nolan mu osobiście przyniesie, podczas seansu.![]()
Tylko czy pensja kuriera to udźwignie...
Badaj jaki atak od komuchów... Kurde jeszcze wyjdzie, że żółw to też komuch...Przecież zbierał na to wydarzenie od momentu napisania scenariusza i wyboru aktorów.
Chyba będzie lepsza niż NolanaJadę dalej z Waszymi poleceniami![]()
Masz i nie dziękuj
Oglądałeś?

Myślę, że po obejrzeniu tych dwóch części filmu, można zacząć czytać książki, będzie dużo łatwiej.Książek nie znam, ale już nie raz słyszałem ten zarzut co do zmiany charakteru Shani. Szkoda. Druga sprawa, że z Zendayą mam jak z Pascalem. Wszędzie ich ostatnio wciskają a delikatnie mówiąc nie jestem w ogóle fanem ich "talentu" aktorskiego.

No kurwa, dawno czegoś takiego pojebanego nie oglądałemBring her back

Film warty obejrzenia dla tej sceny![]()
Alfa | Film | 2026
Alfa (2026) Apex - Pogrążona w żałobie kobieta, testująca granice swoich możliwości na australijskim odludziu, zostaje wciągnięta w pokrętną grę zabójcy, który widzi w niej łatwą ofiarę.www.filmweb.pl
O kurwa.
Myślę I know that face, znam ten ryj.
View attachment 152921View attachment 152922
No i znalazłem.
![]()

a to widziałeś? też tego reżyseraNo kurwa, dawno czegoś takiego pojebanego nie oglądałem![]()