Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Przecież zbierał na to wydarzenie od momentu napisania scenariusza i wyboru aktorów.
Badaj jaki atak od komuchów... Kurde jeszcze wyjdzie, że żółw to też komuch...
I jak sprytnie nie wrzucili małpy na zdjęcie zachęcające.
1783456271387.png

Spodziewałem się czegoś dużo lepszego, niestety dałem się zrobić na trailer. Postać psychola dobra jak i sam aktor w tej roli, reszta przeciętna. Pomysł, czy tam ogólny zamysł postaci nie najgorsza, wykonanie jednak znacznie słabsze. Samego killera oczywiście ściga babka, nie było by w tym nic złego, jeżeli nie bezmyślne i bezsensowne sytuację których jest od chuja w filmie. Film też nie trzyma jakiegoś dobrego klimatu dla tego gatunku filmu, którego człowiek może oczekiwać. Same efekty wizualne w niektórych momentach też pozostawiają wiele do życzenia. Ogólnie można obejrzeć ale nie radzę się nastawiać na jakieś świetne kino.

Książek nie znam, ale już nie raz słyszałem ten zarzut co do zmiany charakteru Shani. Szkoda. Druga sprawa, że z Zendayą mam jak z Pascalem. Wszędzie ich ostatnio wciskają a delikatnie mówiąc nie jestem w ogóle fanem ich "talentu" aktorskiego.
Myślę, że po obejrzeniu tych dwóch części filmu, można zacząć czytać książki, będzie dużo łatwiej.
W sumie to ze dwa, może trzy tomy bo później to jest całkiem inna jazda i filmy tego nie ogarną, ale te dwa pierwsze tomy (z czego drugi jest krótki) to po seansach łatwiej i milej wejdzie, a i historię pokaże jak należy :redford:

O kurwa.

Myślę I know that face, znam ten ryj.

Przechwytywanie 2.JPG
3.JPG

No i znalazłem.

Doktor Bruno!
bruno2.JPG
pieczynski428f2534e7464b70eabf2a000a7958d7.jpg

bruno.JPG

:beczka:

Attachments

• bruno3.JPG