Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Dom Dobry. Naprawdę niezły.
Aż takie chujstwo?Byłem w kinie na Return to Silent Hill.
Gówno, syf, profanacja totalna.
To jest niesamowite jak można spierdolić tak genialny materiał źródłowy.
Aż takie chujstwo?
Dzięki, będę brać pod uwagę przed możliwym obejrzeniem kiedyś tam. Silent Hill z 2006 był dobrym filmem.Rzadko kiedy coś totalnie mieszam z gównem w kontekście filmów, muzyki, gier. Ale tutaj jest absolutny dramat. Zmiany fabularne odzierają ten film z sensu i zamysłu SH2.
Ogromny spoiler:
James nie szuka odkupienia swoich win, w zabójstwo Mary jest zamieszana sekta z SH1 (??)
Takim sobie też psując realia gry.Dzięki, będę brać pod uwagę przed możliwym obejrzeniem kiedyś tam. Silent Hill z 2006 był dobrym filmem.
Niby człowiek wiedział,ale jednak się trochę łudził. Ja tam malutki kredyt zaufania dałem Gansowi co do tego filmu. Też według mnie pierwszy Silent hill jest całkiem udanym filmem, ale nie jestem aż takim wielkim fanem serii.Takim sobie też psując realia gry.
Natomiast "Powrót do silent hill" to wyjątkowej klasy gówno. Nie dla kinomanów bo jest zwyczajnie źle zagramy, źle wyreżyserowany i ma bardzo chujowe cgi. Nie dla graczy bo totalnie spłyca sens Silent Hill 2. W miejsce ryjacego banie horroru psychologicznego jest zlepek słabych scen z jeszcze słabszym scenariuszem. Dzieło godne mistrza kawulsona. Nie polecam. Stracone pieniądze.
Szkoda bo silent Hill to naprawdę ciekawy świat. Coś czuję, że god of war będzie również gówniany.Takim sobie też psując realia gry.
Natomiast "Powrót do silent hill" to wyjątkowej klasy gówno. Nie dla kinomanów bo jest zwyczajnie źle zagramy, źle wyreżyserowany i ma bardzo chujowe cgi. Nie dla graczy bo totalnie spłyca sens Silent Hill 2. W miejsce ryjacego banie horroru psychologicznego jest zlepek słabych scen z jeszcze słabszym scenariuszem. Dzieło godne mistrza kawulsona. Nie polecam. Stracone pieniądze.
Do tego zjebali historię z największym potencjałem.Szkoda bo silent Hill to naprawdę ciekawy świat. Coś czuję, że god of war będzie również gówniany.
TakRobią Heat 2 w końcu czy nie?![]()
Tylko żeby tego nie spierdolili

Nie nastawiał bym się na nic lepszego od 1 zwłaszcza na aktualne czasy.Tylko żeby tego nie spierdolili![]()
Wiadomo. Nie ma bata by choć zbliżyli się poziomem do jedynki. Ale może chociaż 7/10Nie nastawiał bym się na nic lepszego od 1 zwłaszcza na aktualne czasy. View attachment 139063

Bo ogłosiło i cisza
Dobrze dobrze, jak już ktoś ma robić to tylko MannPonoć film przejęła jakaś Womann,Bo ogłosiło i ciszaDobrze dobrze, jak już ktoś ma robić to tylko Mann

Co do chuja!?Ponoć film przejęła jakaś Womann,
nie wiem czy to prawda.
![]()