Gambit
UFC Middleweight
Gdyby tylko lata 50te i 60te nie istniały ;)Arcydzieło w kategorii westernów![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gdyby tylko lata 50te i 60te nie istniały ;)Arcydzieło w kategorii westernów![]()
![]()
Burza wokół obsady The Legend of Zelda! Nintendo krytykowane za obsadzenie aktorki nie-transpłciowej
Kontrowersje wybuchły po ogłoszeniu obsady do nadchodzącego filmu „Legend of Zelda”. Decyzja Nintendo, by główną rolę powierzyć kobiecie, wywołała falę krytyki ze strony środowisk transpłciowych i części fanów.www.ppe.pl
...
jest nowy zwiastun predatorzycy, wiem że czekaliście
terminatorzyca i ramborzyca już niedługo, cierpliwości

pederatorczyli dobrze wtedy wyczułem, że to jebana baba...
a, o kurde te może to pierwsze transpredatoro
![]()

Czy Scarlett była wystarczająco silna? Wystarczająco męska? Uratowała ich?Obejrzałem Jurrasic Park czy tam World, mi się podobało, choć końcówka trochę słabsza, ale nadal do lolka i popkornu całkiem spoko. Owszem, dziwne mutanty i nawiązanie D-rexem do wyglądu aliena to trochę przesada, a z drugiej strony... Obejrzałbym taki Mashup, Jurrasic World i Alien w jednym, bo czemu nie?
W kilku momentach animacja nie wyrabiała, pewnie indie musiały mieć swoje pięć groszy i jak zwykle nie dowieźli![]()
A, no tak, była i była, w paru momentach jej zazdrościłem nawet, a to nie byle coCzy Scarlett była wystarczająco silna? Wystarczająco męska? Uratowała ich?

A, no tak, była i była, w paru momentach jej zazdrościłem nawet, a to nie byle co
No ale co jak co - nie wsadziłbyś takiej silnej babce? Wiadomo, wyzwanie - kto kogo wyrucha![]()

Jennifer coś ugryzło![]()
Koszmar minionego lata | Film | 2025
Koszmar minionego lata (2025) I Know What You Did Last Summer - Grupa przyjaciół ukrywa fakt, że spowodowali wypadek samochodowy. Rok później ktoś, kto zna ich sekret chce się zemścić.www.filmweb.pl
Obejrzane i co mogę powiedzieć. Dla mnie 5-6/10 w skrócie nostalgia ma zebrać starych fanów. Na plus zabójstwa, na minus fabuła. Każdy kto obserwuje ostatnie zabiegi kina od razu wyłapie wiadome zabiegi. Liczyłem na więcej dostałem ok slasher a, ale gryzło w oczy unowocześnienie.
Odrazu dodam, że ocena i tak zawyżona bo poprostu nastawiłem się obejrzeć cokolwiek
Kurwa tyle spermy wylałem na nią za smarka, a ona mi takim czymś się odpłaciłaJennifer coś ugryzło
View attachment 127505

alienhive.pl
Silne niezależne kobiety.Wszędzie baby :( ylesz moszna?
![]()
Serial „Obcy: Ziemia" (Alien: Earth; 2025) - Pełny Zwiastun i Wszystko co wiemy
Serial "Alien: Earth" (Obcy: Ziemia) to nadchodzący horror sci-fi, napisany i wyreżyserowany przez Noah Hawley’a. Wszystkie informacje.alienhive.pl

Kurwa tyle spermy wylałem na nią za smarka, a ona mi takim czymś się odpłaciła![]()

Wystarczy nie oglądać filmów z żoną.Ja oglądałem w chuj filmów jak byłem młody, teraz jak się uda w weekend obejrzeć jeden z żoną i nie zasnąć w połowie to jest sukces.

Jak dla mnie rolę powinien dostac Blahowicz ;)
Lubię Janka, ale dla mnie idealnym Blazkowiczem byłby Alan Ritchson. Jedynym minusem jest to, że jest go ostatnio dość dużo i chyba nawet stara się o rolę batmana w Gunnowym uniwersum DC.
View attachment 127606
Jak dla mnie rolę powinien dostac Blahowicz ;)