Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

jest nowy zwiastun predatorzycy, wiem że czekaliście

terminatorzyca i ramborzyca już niedługo, cierpliwości

tenor.gif

"Wirus Elit" na prime. Sam pomysł ciekawy, ale film dosłownie do zapomnienia, zaraz po napisach końcowych.

Obejrzałem Jurrasic Park czy tam World, mi się podobało, choć końcówka trochę słabsza, ale nadal do lolka i popkornu całkiem spoko. Owszem, dziwne mutanty i nawiązanie D-rexem do wyglądu aliena to trochę przesada, a z drugiej strony... Obejrzałbym taki Mashup, Jurrasic World i Alien w jednym, bo czemu nie? :eddieconspiracy:

W kilku momentach animacja nie wyrabiała, pewnie indie musiały mieć swoje pięć groszy i jak zwykle nie dowieźli :jon:

Obejrzałem Jurrasic Park czy tam World, mi się podobało, choć końcówka trochę słabsza, ale nadal do lolka i popkornu całkiem spoko. Owszem, dziwne mutanty i nawiązanie D-rexem do wyglądu aliena to trochę przesada, a z drugiej strony... Obejrzałbym taki Mashup, Jurrasic World i Alien w jednym, bo czemu nie? :eddieconspiracy:

W kilku momentach animacja nie wyrabiała, pewnie indie musiały mieć swoje pięć groszy i jak zwykle nie dowieźli :jon:
Czy Scarlett była wystarczająco silna? Wystarczająco męska? Uratowała ich?

Czy Scarlett była wystarczająco silna? Wystarczająco męska? Uratowała ich?
A, no tak, była i była, w paru momentach jej zazdrościłem nawet, a to nie byle co :penn:

No ale co jak co - nie wsadziłbyś takiej silnej babce? Wiadomo, wyzwanie - kto kogo wyrucha :bleed:

Obejrzane i co mogę powiedzieć. Dla mnie 5-6/10 w skrócie nostalgia ma zebrać starych fanów. Na plus zabójstwa, na minus fabuła. Każdy kto obserwuje ostatnie zabiegi kina od razu wyłapie wiadome zabiegi. Liczyłem na więcej dostałem ok slasher a, ale gryzło w oczy unowocześnienie.

Odrazu dodam, że ocena i tak zawyżona bo poprostu nastawiłem się obejrzeć cokolwiek

Obejrzane i co mogę powiedzieć. Dla mnie 5-6/10 w skrócie nostalgia ma zebrać starych fanów. Na plus zabójstwa, na minus fabuła. Każdy kto obserwuje ostatnie zabiegi kina od razu wyłapie wiadome zabiegi. Liczyłem na więcej dostałem ok slasher a, ale gryzło w oczy unowocześnienie.

Odrazu dodam, że ocena i tak zawyżona bo poprostu nastawiłem się obejrzeć cokolwiek
Jennifer coś ugryzło
9223d923bdc613fb9b7d08641c4e031b.webp.jpg

Osobiście dla mnie 8/10. Chyba jedna z nielicznych kontynuacji, która dobrze przeanalizowała wcześniejsze filmy i dopełniła scenariuszem całą historię. Bohaterowie, ok, ciekawe "wypadki", powrót starych bohaterów, i wytłumaczenie wcześniejszych zjawisk, świetne symboliczne zakończenie. Jeśli ktoś nie widział a oglądał wszystkie wcześniejsze części to warto.

Back