ninja
Vale Tudo Championship
Prenigga?faktycznie przypomina michaelę obamę

a teraz porównanie
To chyba jakaś parodia jak kosmiczne jaja czy hot shots...
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Prenigga?faktycznie przypomina michaelę obamę

Baba? Ty faszysto, onx meżex byx innx płcix!

Usuń to!Wygląda jak halibut na tej fotce w skórzanym wdzianku do klimatu![]()
5/10 przeciętny i nudny przez większośćOglądał ktos sinners?
właśnie wracam z, pojebany ale mi się podobał, lubię takie klimaty, ale no ja też jestem jednak pojebany5/10 przeciętny i nudny przez większość
Czyli film dla pojebowwłaśnie wracam z, pojebany ale mi się podobał, lubię takie klimaty, ale no ja też jestem jednak pojebany
Napierdalają i strzelają się non stop, krew sika, każdy zdycha, ja tego oczekiwałem. Dla mnie dobre.Havoc jednak średniak, człowiek niby wiedział a jednak się łudził.

do Raidu 2 sie nie umywa..Napierdalają i strzelają się non stop, krew sika, każdy zdycha, ja tego oczekiwałem. Dla mnie dobre.
Najbardziej mi się podobało jak odjebali żonkę w szpitalu nim zaczęła płakać, raz dwa i lecimy dalej z akcją AUUUUUUU
Evil Deadobejrzalbym dzisiaj cos dobrego...![]()
Evil Dead
Rambo.obejrzalbym dzisiaj cos dobrego...![]()
Nigdy nie zawodziRambo.
Mocno Kolega zawyżył ocenę tego filmu, dla mnie stracone prawie dwie godziny. Typowe kino klasy B albo jeszcze niżej.Havoc jednak średniak, człowiek niby wiedział a jednak się łudził.
Bo Tom Hardy nie ma charyzmy, średni aktor, nic specjalnego.Mocno Kolega zawyżył ocenę tego filmu, dla mnie stracone prawie dwie godziny. Typowe kino klasy B albo jeszcze niżej.
We, nie przesadzajmy. W Mobland albo w Peaky Blinders pasowała mi jego rola. W Havoc scenariusz jest do dupyBo Tom Hardy nie ma charyzmy, średni aktor, nic specjalnego.

Nie, nie zgadzam się to bardzo średni aktor, fajne krótkie nazwisko i imię sprawia, że łatwo go promować ale gość jest przeciętny. Nic specjalnego, gdzie on a taki Brolin, McAvoy chociażby czy Waltz, specjalnie nie wrzucam tych słynniejszych aktorów. Cohonesowa brać go przesadnie lubi, bo trenuje bjjWe, nie przesadzajmy. W Mobland albo w Peaky Blinders pasowała mi jego rola. W Havoc scenariusz jest do dupy![]()

Tu mogę się zgodzić, reszta filmów są przeciętne, role również.Najlepsze rolę Hardy'ego to Bronson i The Take - tam naprawdę jest świetny.
Mi najbardziej podszedł w gangsterze.Najlepsze rolę Hardy'ego to Bronson i The Take - tam naprawdę jest świetny.
Nie zgadzam się. Ma dość minimalistyczny styl grania i nie zawsze dobrze dobiera filmy, ale nie powiedziałbym że jest przeciętny i nie ma charyzmy.Bo Tom Hardy nie ma charyzmy, średni aktor, nic specjalnego.
nie widziałem, muszę nadrobićNie zgadzam się. Ma dość minimalistyczny styl grania i nie zawsze dobrze dobiera filmy, ale nie powiedziałbym że jest przeciętny i nie ma charyzmy.
Filmy gdzie według mnie zagrał bardzo dobrze:
Drop
był tak niewidoczny na tle Leo, że nie skomentujęRevenant
poparłem w swoim pościeLocke
poparłemBronson
do połowy film fajny ale się zepsuł, poprawna rola nic specjalnegoLegend
niezły, czegoś zabrakło, rola też niewyróżniająca się na tle innych postaci z filmuLawless
no na tle Oldmana to nawet nie będę porównywał ;)Tinker tailor soldier spy
nie widziałemTaboo
To tak jak ty...Bo Tom Hardy nie ma charyzmy, średni aktor, nic specjalnego.

Ależ jesteśJa nie jestem aktorem
![]()

Bo Tom Hardy nie ma charyzmy, średni aktor, nic specjalnego.
Nie, nie zgadzam się to bardzo średni aktor, fajne krótkie nazwisko i imię sprawia, że łatwo go promować ale gość jest przeciętny. Nic specjalnego, gdzie on a taki Brolin, McAvoy chociażby czy Waltz, specjalnie nie wrzucam tych słynniejszych aktorów. Cohonesowa brać go przesadnie lubi, bo trenuje bjj![]()