Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

faktycznie przypomina michaelę obamę
Prenigga?

GpTaqBgXwAAfhyA

GpUKwVaXoAAV9gt

GpQsJ8sXQAAzEoQ

GpTkQGYWAAEn2z5

OIP.pKRLYUD1ehpvL0_c_aVbnQHaFj

GpRWAo6WYAAzvjk

GpPSilSWwAAGiSz

GpP9riiWoAAAjIw

:juanlaugh:

GpQjd01XcAAQNSp

a teraz porównanie
GpPRLjha8AEz3Zl

GpQOhgXXoAA942o

To chyba jakaś parodia jak kosmiczne jaja czy hot shots...

Last edited:
Havoc jednak średniak, człowiek niby wiedział a jednak się łudził.
Napierdalają i strzelają się non stop, krew sika, każdy zdycha, ja tego oczekiwałem. Dla mnie dobre.
Najbardziej mi się podobało jak odjebali żonkę w szpitalu nim zaczęła płakać, raz dwa i lecimy dalej z akcją AUUUUUUU :lesnarhappy:

Napierdalają i strzelają się non stop, krew sika, każdy zdycha, ja tego oczekiwałem. Dla mnie dobre.
Najbardziej mi się podobało jak odjebali żonkę w szpitalu nim zaczęła płakać, raz dwa i lecimy dalej z akcją AUUUUUUU :lesnarhappy:
do Raidu 2 sie nie umywa..

We, nie przesadzajmy. W Mobland albo w Peaky Blinders pasowała mi jego rola. W Havoc scenariusz jest do dupy :fjedzia:
Nie, nie zgadzam się to bardzo średni aktor, fajne krótkie nazwisko i imię sprawia, że łatwo go promować ale gość jest przeciętny. Nic specjalnego, gdzie on a taki Brolin, McAvoy chociażby czy Waltz, specjalnie nie wrzucam tych słynniejszych aktorów. Cohonesowa brać go przesadnie lubi, bo trenuje bjj :awesome:

Nie zgadzam się. Ma dość minimalistyczny styl grania i nie zawsze dobrze dobiera filmy, ale nie powiedziałbym że jest przeciętny i nie ma charyzmy.
Filmy gdzie według mnie zagrał bardzo dobrze:
Drop
nie widziałem, muszę nadrobić
był tak niewidoczny na tle Leo, że nie skomentuję
poparłem w swoim poście
poparłem
do połowy film fajny ale się zepsuł, poprawna rola nic specjalnego
niezły, czegoś zabrakło, rola też niewyróżniająca się na tle innych postaci z filmu
Tinker tailor soldier spy
no na tle Oldmana to nawet nie będę porównywał ;)
nie widziałem

No właśnie ma problem z tym co napisałem, wybić się na tle innych, np. w mad max w cieniu kompletnie.

Sinners, właśnie wróciłem z kina. Dla mnie dobry film. Muzycznie petarda. Scena tańca wampirów przed stodołą zajebista, tak samo scena tańca bawiących się w stodole. Liczyłem na więcej akcji, jak w " Od zmierzchu do świtu", ale nie uważam że to był czas stracony.

Bo Tom Hardy nie ma charyzmy, średni aktor, nic specjalnego.

Nie, nie zgadzam się to bardzo średni aktor, fajne krótkie nazwisko i imię sprawia, że łatwo go promować ale gość jest przeciętny. Nic specjalnego, gdzie on a taki Brolin, McAvoy chociażby czy Waltz, specjalnie nie wrzucam tych słynniejszych aktorów. Cohonesowa brać go przesadnie lubi, bo trenuje bjj :awesome:

Back