Jeff
UFC Featherweight
Mocno naciągane, ale na szybko to Telemaniak mi przychodzi do głowy.Znacie jakieś filmy w podobnych klimatach do Las Vegas Parano?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mocno naciągane, ale na szybko to Telemaniak mi przychodzi do głowy.Znacie jakieś filmy w podobnych klimatach do Las Vegas Parano?
Pingwin - serial. MAX. Nie wiem czy interesują Cię seriale, ale warto obejrzeć.Coś ciekawego wjechało w ostatnim czasie na MAX? Albo co ogólnie wartego jest obejrzenia z filmów co miały premierę w ciągu ostatnich kilku lat. Nic w klimacie fantasy/sci-fi.
)![]()
Fani pokochali go za rolę Punishera! Teraz zagra w fantasy Christophera Nolana
Jon Bernthal to lubiany aktor z serialu, który znów pojawi się na kinowym ekrane. Obsada The Odyssey coraz ciekawsza.naekranie.pl

Może bardziej sprecyzuje - chodzi o dragiMocno naciągane, ale na szybko to Telemaniak mi przychodzi do głowy.

a to na privMoże bardziej sprecyzuje - chodzi o dragi![]()
Blow z 2001 ?Może bardziej sprecyzuje - chodzi o dragi![]()
Podpisuje sie pod tym rowniez, oprocz horyzontu i nefariousa. Pozostale bardzo dobre.Pingwin - serial. MAX. Nie wiem czy interesują Cię seriale, ale warto obejrzeć.
Z ostatnich lat? Idąc od 2020 (nie sci-fi) polecam:
Dżentelmeni Guya Ritchiego.
Na rauszu.
Jeźdźcy sprawiedliwości.
No time to die.
Wrath of Man.
Bękart.
Przymierze.
Hrabia Monte Christo.
Nefarious.
Horyzont. Rozdział 1 od Costnera.
Może wybierzesz coś dla siebie. (To nie jest tytuł filmu)
Może być ciekawe, chyba zobaczę - dziękiBlow z 2001 ?

Acid houseMoże być ciekawe, chyba zobaczę - dzięki![]()
Nic ciekawego. Fajne zdjęcia i to w sumie tyle.Noo, fajna ta Substancja![]()
TrainspottingMoże bardziej sprecyzuje - chodzi o dragi![]()
A to akurat znamTrainspotting

Cheech and chong.Może bardziej sprecyzuje - chodzi o dragi![]()
Założyłem, że chodzi o pokręcony klimat jako ma Las Vegas ParanoMoże bardziej sprecyzuje - chodzi o dragi![]()

Może bardziej sprecyzuje - chodzi o dragi![]()
"How high" i "Harold and Kumar go to white castle"Może bardziej sprecyzuje - chodzi o dragi![]()

"How high" i "Harold and Kumar go to white castle"![]()

Klasyka gatunku

Aż mi przypomniałeś odnośnie klasyków ten piękny tytul: Dazed and Confused.Klasyka gatunku![]()
Nie znam tegoAż mi przypomniałeś odnośnie klasyków ten piękny tytul: Dazed and Confused.
Ale nadrobię, tematyka widzę chyba podobna do Projekt X.Czy ktoś mógłby sklonować Eggersa?pa kurla!
Reżyser Nosferatu bierze się za wilkołaki. Historia osadzona w średniowieczu
Robert Eggers zbiera pochwały za Nosferatu o wampirze. Czy reżyser wskrzesi popularność wilkołaków?naekranie.pl
To z mojej strony odwrotna opinia. Plus za fajne pokazanie przemiany bohaterki i to jak wydarzenia wpływają na jej codzienne funkcjonowanie. Na minus cała reszta od całkowicie przewidywalnej fabuły i drętwych dialogów po niepotrzebnie przedłużone sceny, momentami irracjonalne zachowania bohaterów, słabe zdjęcia i dramatyczną końcówkę. No ale grunt że Ci się podobało. Pozdrohttps://www.filmweb.pl/film/Watcher-2022-10006386
ostatnio natrafilem, gęsty klimat, trzyma w napięciu, Rumunia, Bukareszt i masa tajemnic

Pingwin - serial. MAX. Nie wiem czy interesują Cię seriale, ale warto obejrzeć.
Z ostatnich lat? Idąc od 2020 (nie sci-fi) polecam:
Dżentelmeni Guya Ritchiego.
Na rauszu.
Jeźdźcy sprawiedliwości.
No time to die.
Wrath of Man.
Bękart.
Przymierze.
Hrabia Monte Christo.
Nefarious.
Horyzont. Rozdział 1 od Costnera.
Może wybierzesz coś dla siebie. (To nie jest tytuł filmu)
Tak nie ma ich na MAX. Wpisują się one jednak w zadane pytanieWszystko spoko, tylko poza Na rauszu które oglądałem, to tych filmów nie ma na Maxie xDD
Coś ciekawego wjechało w ostatnim czasie na MAX? Albo co ogólnie wartego jest obejrzenia z filmów co miały premierę w ciągu ostatnich kilku lat. Nic w klimacie fantasy/sci-fi.