Jawor
Bellator Bantamweight
BarbarzyÅcy | Film | 2022
BarbarzyÅcy (2022) Barbarian - Kobieta rezerwuje dom na noc, jednak kiedy do niego przyjeżdża okazuje siÄ, że ktoÅ już tam jest. Mimo to postanawia w nim spaÄ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zaspoileruję,![]()
BarbarzyÅcy (2022) Barbarian - Kobieta rezerwuje dom na noc, jednak kiedy do niego przyjeżdża okazuje siÄ, że ktoÅ już tam jest. Mimo to postanawia w nim spaÄ.www.filmweb.pl
View attachment 112894

Podjąłem ciężkie zadanie obejrzenia wszystkich filmow z agentem 007 w roli głównej. Jakie to jest gówno to się w głowie nie mieści. Mimo mojego uporu już chciałem przerwać ale jestem już chyba na 10 części więc jakoś dotrę do końca. Przy czym filmy z Craigiem oglądałem wszystkie i bardzo je lubię.
Nie wiedziałem że Sean Connery był tak miernym aktorem.
Wszyscy oglądali tego klasyczka?
No dobra, ale dlaczego wygląda jak żydowski wilkołak?Dziwne czasy w filmie: cruelle, czarownice, dżokery, nawet grendel dostaje szansę opowiedzenia swojej wersji historii i zaprezentowania się światu jako ten dobry, a beowulf to od teraz będzie zwykły chuj do szczania

oglądałem![]()
BarbarzyÅcy (2022) Barbarian - Kobieta rezerwuje dom na noc, jednak kiedy do niego przyjeżdża okazuje siÄ, że ktoÅ już tam jest. Mimo to postanawia w nim spaÄ.www.filmweb.pl
View attachment 112894
No właśnie nie pamiętam jak ten film się skończyłI jak polka obudziła się wyspana?![]()
podobno z brzuchem i limem pod okiemI jak polka obudziła się wyspana?![]()

, piwkiem i przekąskami.
Również polecam, bardzo dobre.Bardzo dobre, polecam!
Jedyny minus to zakończenie, ale reszta idealna na wieczór z "partnerką", piwkiem i przekąskami.
![]()
Ready or Not - Auf die Plätze, fertig, tot (2019) ⭐ 6.8 | Action, Comedy, Horror
1h 35m | 16www.imdb.com

Oryginał lepszy, bo ma inną (imo znacznie lepszą) końcówkę - remake ma typowo hollywoodzką.Najgorszą wadą "Speak no evil" z 2024 (polski tytuł tego thrillera to "Nie mów zła" hehehe) jest jego przewidywalność, zwrot akcji moze nastapić tylko w jednym kierunku, co też robi. Poza tym fajnie się oglądało. 5,5/10