Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Wszytko byle nie horror :awesome:
Pewnie większość widziałeś. Wpisuje trochę na przypał
The warriors 1979
Goodfellas 1990
La confidential 1979
The sting 1973
A monster calls 2016
A perfect world 1993
Arctic 2018
City of god 2002
Crash 2004
Boże skrawki 2001
Good will hunting 1997
Green book 2018
La haine 1995
Metro manila 2013
Million dollar baby 2004
Nebraska 2013
Ondskan 2003
Society of the snow 2023
Sorry we missed you 2019
The father 2020
The nightingale 2018
3096 days 2013
Bloodline 2018
Gone girl 2014
Gothica 2003

Wystarczy. Nie chce mi się już pisać więcej

Chuj. Masz jeszcze dwa ostatnie
The talented Mr Ripley 1999
Powrót do tamtych dni 2021

tenor.gif

Jak oglądacie filmy z lektorami to jest na ten moment otwarta rejestracja na polishtorrent.top do tego jest tam trochę typowo polskich produkcji

Też mam MadS na liście do obejrzenia, sporo dobrego o tym słyszałem. Ten reżyser zrobił też świetne Ils z 2006 roku, kto nie widział to polecam sprawdzić. Już dawno nie było chyba tak dobrego roku dla horroru, a pod koniec wychodzi jeszcze Nosferatu.

Też mam MadS na liście do obejrzenia, sporo dobrego o tym słyszałem. Ten reżyser zrobił też świetne Ils z 2006 roku, kto nie widział to polecam sprawdzić. Już dawno nie było chyba tak dobrego roku dla horroru, a pod koniec wychodzi jeszcze Nosferatu.
Ils mega :beer: ... 13 lat temu tu o nim pisałem :joe:

I co? Taka rewelacja? :awesome:
Nie wiem, muszę zapierdalać w robocie by do pierwszego starczyło.

Wymęczyłem się wczoraj niesamowicie na Gladiatorze. Brak mi było cierpliwości do braku spójności, rekinów w koloseum i głównego bohatera, który był mi właściwie obojętny, a jego "podnoszące przemowy" sprawiały, że z zażenowania głębiej wciskałem się w fotel. Tragiczna Lucylla, niezły Denzel i momentami cesarze. I Ravi - bodaj jedyna postać, którą polubiłem. Ridley, tym razem znowu bez wyczucia. Nawet wizualnie to się nie broniło.

Właśnie kończę czytać The Last Duel i mam film gotowy do obejrzenia.

Film Ridleya a do tego ten cały Driver, którego gęby nie mogę znieść i z jakiegoś powodu mam ochotę go zabić gdy na niego patrzę :korwinlaugh:

Drżę :beczka:

Dziki robot świetna historia z poczuciem humoru (byliśmy rodzinką w kinie) i dużym potencjałem na kontynuację.
Boy kills world też dobry: akcja? jest! humor? zajebisty! fabuła? a na co to komu! Zakończenie filmu też na plus.

Back