Roshi
Roshi
Niech spierdala, suka...Byłej zapytaj, może coś zaproponuje![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niech spierdala, suka...Byłej zapytaj, może coś zaproponuje![]()

Pewnie większość widziałeś. Wpisuje trochę na przypałWszytko byle nie horror![]()
No i co z tym Evil Dead?No coś konkretnego poprosze do chuja karmazyna...
Wszytko byle nie horror![]()

Krwawy sportWszytko byle nie horror![]()
filman . cc/movies/mads-2024 usuń spacje w linku. Jakość taka se i napisy z trans(tfu)latora@Roshi jest szansa na link do MadS? Szukam sam, ale na tb7 nie widzę![]()

Jak oglądacie filmy z lektorami to jest na ten moment otwarta rejestracja na polishtorrent.top do tego jest tam trochę typowo polskich produkcji
Ils megaTeż mam MadS na liście do obejrzenia, sporo dobrego o tym słyszałem. Ten reżyser zrobił też świetne Ils z 2006 roku, kto nie widział to polecam sprawdzić. Już dawno nie było chyba tak dobrego roku dla horroru, a pod koniec wychodzi jeszcze Nosferatu.
... 13 lat temu tu o nim pisałem 
cohones.mmarocks.pl
Nie wiem, muszę zapierdalać w robocie by do pierwszego starczyło.I co? Taka rewelacja?![]()
Ciebie nie ruszy, lepsze tripy pewnie masz ;) A tak poważnie, to trza mieć jaja, by zrobić coś takiego na jednym ujęciu. Momentami imponujący.I co? Taka rewelacja?![]()
Jak ktoś chętny to wrzuciłem do działu premiones-prośby, linka do Mads![]()

Właśnie kończę czytać The Last Duel i mam film gotowy do obejrzenia.
Film Ridleya a do tego ten cały Driver, którego gęby nie mogę znieść i z jakiegoś powodu mam ochotę go zabić gdy na niego patrzę
Drżę![]()